Violet by Marc Jacobs

Luxe en met name exclusieve items, ik word erop aangetrokken als een bij tot honing. Zeker wanneer het van de hand is van Marc, yes, Jacobs. Violet is een travel exclusive verovering die ook alleen duty free aangeschaft kan worden. Ik heb al eerder foto’s geplaatst van dit juweeltje, maar een review kan uiteraard niet uitblijven. Bij deze heb je gelijk een goede reden om een nieuwe trip te gaan boeken!

 

Violet by Marc Jacobs

 

Marc Jacobs violet lifetsyle by linda

 

Dot en Honey zijn naast de Daisy lijn inmiddels aardig bekende parfums geworden en draaien alweer een poosje mee. Marc besluit reizigers te trakteren op een nieuw parfum en inspireerde zijn duty free limited edition parfum Violet op deze voorgangers (Dot en Honey).

 

Violet is een sierlijk en speels parfum om te zien en komt in een 50 ml fles. De flacon is licht paars van kleur en heeft een parelmoerachtige glans, bevat sierlijke gouden details en is versierd met twee vlinders. En dat vind ik zo leuk aan de beauty items van Marc. Ze zijn strak en chique maar wel met een knipoog erin verwerkt. Het leven hoeft helemaal niet zo serieus te zijn.

 

Marc Jacobs violet lifetsyle by linda

 

Het Eau de Parfum is fris, zoet en doet mij denken aan een romantische lente morgen. Thee, een pancake ontbijt en macarons in de middag. Een spray is al genoeg om de hele dag heerlijk te ruiken. Wil je in de avond nog uit? Dan is een extra spray wel aan te raden om er zeker van te zijn dat je heerlijk ruikt.

 

Topnoten van Violet zijn Calabrische Bergamot, Groene appel en Kumquat. De hartnoten zijn Witte Lelie, Jasmijn, Magnolia en Viooltje. En de basisnoten bestaan uit Patchouli, Muskus en Vanille.

 

De groene appel komt heerlijk naar voren wanneer je de Eau de Parfum op je huid sprayt. Terwijl de Vanille en Witte Lelie een mooi rond geheel maakt van het parfum wanneer je het op je kleding sprayt (een tip voor mensen die niet goed tegen parfum op de huid kunnen). De Patchouli en Muskus zorgen voor wat pit in het parfum, wat zeker niet overheersend is. Het is en blijft een lief, zacht, zoet, enigszins fris parfum.

 

Marc Jacobs violet lifetsyle by linda

 

Het flacon is prachtig, chique en doet het erg goed op mijn marmeren plakje op mijn bureau (liefde!). Wie van milde zoete geuren houdt is bij dit parfum aan het juiste adres. Violet is uniek in de rij parfums van Marc Jacobs en daarom moet iedere liefhebber van zijn parfums deze wel in haar stash hebben. Gaat jou partner binnenkort op reis of trek je er zelf op uit? Vergeet dan zeker het parfum niet te ruiken én af te rekenen!

 

Marc Jacobs Violet – Travel Edition – 50 ml – €60,00. 

 

Wat is jou favoriete parfum van Marc Jacobs?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

9 Reacties

 1. 16 maart 2016 / 20:11

  Het klinkt heerlijk! Wij gaan in augustus weer op reis dus ik zal dan zeker op zoek gaan naar deze beauty!

 2. 16 maart 2016 / 19:24

  Lijkt me een heerlijk parfum!
  Sowieso vind ik luchtjes met Bergamot erg lekker

 3. 16 maart 2016 / 15:02

  Mooie foto’s Linda! De flacon vind ik echt prachtig. Ik ben nu wel beetje benieuwd geworden na de geur.

 4. 16 maart 2016 / 11:52

  Oeh, dit parfum klinkt heerlijk! Ik ben gek op de parfum van Marc Jacobs en ik denk dat deze ook goed bij me zou passen. Nu ga ik niet in de directe toekomst vliegen, dus dat wordt nog even dromen :). Zelf heb ik Hot Pink van MJ en daar geniet ik nog steeds van.

 5. 16 maart 2016 / 11:50

  wat een super schattig flesje! Ben erg benieuwd naar de geur!

 6. 16 maart 2016 / 11:49

  Klinkt echt als een geweldig parfum. Oh, en dat flesje alleen al <3

 7. 16 maart 2016 / 11:35

  Gaaf flesje weer! Dit luchtje lijkt me zo lekker 😀

 8. 16 maart 2016 / 10:06

  Oeh, dat klinkt heerlijk en het flesje is erg mooi! Wat apart dat dit parfum alleen bij Duty free winkels kan worden gekocht, dat principe kende ik nog niet. Ik heb Daisy ben Marc Jacobs, lijkt erop dat die lijn een beetje is doorgetrokken bij dit geurtje (en het flesje!)

 9. 16 maart 2016 / 06:43

  Ik heb geen favoriete geur van Marc Jacobs. Ik moet zeggen dat de flacon er prachtig uit ziet. Nu ben ik wel erg nieuwsgierig geworden naar de geur!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
airplane view
Casual chique en comfortabele vliegtuig outfits

Als je lang gaat vliegen kun jij het jezelf beter zo gemakkelijk mogelijk maken. De stoelen zijn na een paar...

Sluiten