Mijn beauty favorieten van oktober

 

Beauty favorieten oktober

 

Michael Kors OPI Sexy Amber Beauty favorieten oktober lifestyle by lindaZeker in de herfst vind ik het fijn om kleuren te dragen, rood is bij mij een ondergeschoven kindje in de zomer en die schade haal ik in de herfst en winter ruimschoots weer in. Deze Cajun Shrimp uit het OPI Passport to color setje is nu écht een favoriet.

 

Dit Sexy Amber parfum van Michael Kors gaat ineens hard, zó hard dat ik bijna aan een nieuwe toe ben. En dat terwijl ik zuinig ben een het-is-zo-zonde-als-hij-op-is type. Het is een warme en iets kruidige geur. Waardoor hij heerlijk is om in een zomer avond te dragen, en in de herfst en winter uiteraard de hele dag.

Beauty favorieten oktober lifestyle by linda Dettol ProFresh Cirtus Crush swatchDe nieuwe Dettol Profresh Citrus Crush mocht ik testen en is ondertussen ook een echte favoriet geworden. Hij heeft geen typische Dettol geur (ik hoorde jou al denken, ik was er ook bang voor) maar heeft zeker de frisheid van de citrus. Hij is PH-gebalanceerd, zacht, schuimt rijk onder de douche en houdt je huid zacht en gehydrateerd. Dit vind ik met mijn droge huid een enorm pluspunt. Hij is ontwikkelt om nare luchtjes te verwijderen die veroorzaakt kunnen worden door bacteriën. Naast dat mijn huid zacht blijft voel ik mij ook echt langer fris met deze douchegel.

 

Beauty favorieten oktober lifestyle by linda CHANEL MACBeauty favorieten oktober lifestyle by linda MAC FanFare CHANELNu het herfst is merk ik dat ik graag een blush pak die warmer van kleur is. Deze Joues Contraste blush van CHANEL in 71 Malice is een warme koraal tint waar ik iedere keer weer verliefd op word.

 

Langzaam ga ik steeds meer waardering krijgen voor Nude kleurige lipsticks, wie mijn blog volgt weet dat ik een liefde heb voor felgekleurde lipsticks. Maar de laatste tijd lijk ik wat vaker te zwichten voor neutrale tinten. Deze MAC Fan Fare is een echte favoriet.

 

Beauty favorieten oktober lifestyle by linda CHANEL OPI MAC Michael Kors Best een gevarieerde lijst met favorieten vind je niet? Van lichamelijke verzorging tot make-up en om het geheel af te maken een heerlijk parfum. De herfst begin ik nu ook steeds meer te waarderen (al word het straks echt wel kaal zonder de bladeren) en ik vind het heerlijk om te spelen met make-up en om weer wat zwaardere parfums te dragen.

 

Merk jij ook een verschil in smaak en voorkeuren bij het wisselen van de seizoenen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

8 Reacties

 1. 2 november 2015 / 19:39

  Mooie favorieten, leuk dat dettol nu ook douchegel heeft! 🙂

 2. 2 november 2015 / 19:28

  Aaah wat leuk, we hebben dezelfde geur en blush <3

 3. 2 november 2015 / 16:59

  De Chanel blush vind ik wel heel erg mooi, volgens mij zijn het allemaal erg fijne producten, maar ken er zelf geen eentje van

 4. 2 november 2015 / 14:08

  Prachtige favorieten! Ik heb (nog) geen ervaring met een blush van Chanel ,maar wat ziet deze er mooi uit zeg.

 5. 2 november 2015 / 14:01

  Ik vind vooral de make-upjes heeeel mooi! Leuke foto’s 🙂

 6. 2 november 2015 / 08:10

  MAC Fan Fare wil ik ook nog eens swatchen, lijkt me een hele mooie kleur. Fijne favorieten heb je weer :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday
King Jip en thuiswerken | Weekvlog #2

Het is zondag en dat betekent dat je een kopje koffie of thee kunt pakken en ik ondertussen bijklets over...

Sluiten