Persdag, hooligans & unboxing | Weekvlog #3

 

 

Persdag, hooligans & unboxing | Weekvlog #3

 

 Kan je de video niet zien? Geen paniek! Klik hier.

 

De behandeling die ik vorige week kreeg begint gelukkig aardig aan te slaan en daardoor heb ik leuke dingen kunnen doen afgelopen week. Hier ben ik dan ook zo dankbaar voor en dat maakt het ook dat ik deze herfst een stuk leuker vind dan die van afgelopen jaren. Op wat regenachtige dagen na mogen wij toch ook echt niet klagen over de temperaturen. Heer-lijk! Van mij mag de hele winter wel zo zacht zijn. Maar ik heb niets te klagen natuurlijk en plande deze week mijn roadtrip door Australië verder in. Deze keer schakelen wij voor het eerst een bureau (Travelessence) in die ons helpt om leuke en nieuwe plekjes te ontdekken. Die planning hoop ik vandaag verder onder de loep te nemen met Thomas en mijn broer Bas die ook gezellig meegaat.

 

Heb jij mijn versie op dé 50 beauty vragen op Beautyscene al gezien? Daar vertel in o.a. in dat ik eigenlijk heel erg jaloers ben op de eyeliner skills van Nicki Minaj.

 

Aankomende week ga ik naar de Zalando Blogger Awards en ben ik 1 van de 10 kansmakers op de People’s Choise Award (jippie) en ga ik naar een lancering van een nieuw parfum. Kortom allemaal leuke én gezellige dingen!

 

Wie kom ik bij de Zalando Blogger Awards tegen?

 

 liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. Ellen
  8 november 2015 / 15:13

  Wat is Kinderdijk mooi!
  Wanneer zijn de Zalando Awards? Alvast succes.
  Eunuh, ik heb een iPhone 4 😉 Ik ben nooit van de nieuwste producten, mede mogelijk gemaakt door weinig budget.
  Ga je nog weleens zwemmen?
  Groetjes Ellen

  • Linda
   Auteur
   9 november 2015 / 19:32

   Ik doelde eigenlijk ook meer op bloggend Nederland die de bags meekrijgen. Mede voor de foto’s wil je dan toch wel met de tijd meegaan. En meestal promoten ze nieuwe items, dus vandaar 😉 De Zalando avond is donderdag en ik hoop het zwemmen snel weer op te gaan pakken! Planning technisch en lichamelijk liep het steeds in de soep.. Maar dat gaat wel weer komen 🙂

   • Ellen
    9 november 2015 / 20:54

    Ook met de iPhone 4 kan je mooie foto’s maken, ik verkoop kaarten van hele goede kwaliteit die met deze telefoon zijn gemaakt 😉
    Fijn dat je het zwemmen weer gaat oppakken. Ook met ME is bewegen goed voor je lichaam.

  • Linda
   Auteur
   9 november 2015 / 19:33

   Dank je wel, leuk om te horen! 🙂

 2. 8 november 2015 / 10:09

  Hele leuke vlog Linda! En ik moet zeggen dat ik precies hetzelfde gevoel kreeg, dat heb ik ook in het artikel van vandaag gedeeld over Oona! Ik heb ook echt zoveel zin in de lente en zomer

 3. 8 november 2015 / 07:15

  Het begint een vast ritueel te worden hier op de zondagochtend! Leuke vlog heb je weer gemaakt. Prachtig op Kinderdijk zeg. Ik ben er nog nooit geweest. En ik moest zo lachen: één of andere club uit Istanbul.Geweldig! Ik heb weer genoten. Fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
helloemilie Emilie Ristevski inspirerende instagram accounts Nyané Lebajoa nyanelebajoa instagram desiresbyus Oumayma Elboumeshouli instagram lifestyle by linda
Inspirerende Instagram accounts

Na de Video van Essena O’Neill waarin zij o.a. verteld dat zij stopt met social media, (gemist? klik hier) ben...

Sluiten