Stijlgids | Welke trends moet jij in je kast hebben aanstaande lente?

Hi fashionista’s! Heb jij zin om je onder te dompelen in tropische Thaise printjes, vrolijke kleuren en toffe accessoires? Dan ben je hier aan het juiste adres want ik laat jou kennis maken met de nieuwe ontwikkelingen op mode gebied en trends. Om jou herfst dip de das om te doen zal ik jullie de nodige vrolijke nieuwe collecties laten zien die je SS16 in de winkels kunt verwachten. Van pastel kleuren en aarde tinten tot mooie stoffen en vrouwelijke prints, alles mag aankomende lente! Ik kreeg een sneak preview bij Oona Amsterdam en vandaag laat ik jou er graag meer van zien. 

 

Pastel kleuren & aarde tinten

Oona SS16Oona SS16 trendsAankomend lente seizoen zien we zeker de geliefde pasteltinten weer terug, samen met de aarde tinten. Draag jij graag en paar rustige basis items die wat wijder vallen, dan zit je deze lente helemaal goed. We zien vooral zachte materialen, stoffen en opvallende vormen in tops en broeken. Afgemaakt met vrouwelijke hakken of een wat stoerdere schoen en leren accessoires. Bohemian Chique it is!

Oona SS16Oona SS16

Oona SS16

Oona SS16

 

Tijdloze elegantie

 

Oona SS16Waarom saaie lingerie dragen als je met prachtige items kunt uitpakken? Omdat niemand het ziet? Dat is juist een reden om  lace bra te gaan dragen. Let’s give your self esteem a boost!

Oona SS16Oona SS16

 

It is time to stand out, to make a statement

Oona SS16Je kunt je op en top vrouw voelen aanstaande lente en zomer met opvallende kleuren, prints en materialen. Het is tijd om eindelijk te dragen waar jij je lekker in voelt. Je hoeft je niet langer te verstoppen in een saaie outfit. Chique franjes en sierlijk vallende stoffen afgemaakt met een fantastische clutch om een statement te maken. Omdat het zo nu en dan heerlijk is om eens buiten de lijntjes te kleuren en met de items van Essentiel Antwerp ben je dan helemaal aan het juiste adres.

 

Oona SS16Oona SS16Oona SS16Oona SS16Opvallen zijn zeker de Thaise printjes, nu ik de tops en korte broeken zie vraag ik mij af waarom ik niet meer heb ingeslagen in Thailand. Ze zijn vrolijk en geven die heerlijke bohemian vibe.

Oona SS16

 

 

Welke trend spreekt jou het meeste aan en zal jij zeker gaan dragen aankomende lente en zomer?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 10 november 2015 / 14:13

  wat een prachtige items zitten er tussen zeg! die zou ik zo wel willen hebben!

 2. 9 november 2015 / 21:54

  Wat word ik vrolijk van al die pastelkleuren, je zult mij niet horen klagen aankomende lente/zomer.

 3. 9 november 2015 / 20:09

  Wat een leuke stijlgids heb je gemaakt. Ik ben nu echt gek op bordeaux rood en donkerblauw maar als ik deze fijne kleurtjes zo zie kan ik niet wachten tot de lente. Ook thaise printjes, love it! <3

  Liefs,
  Shalane

 4. 9 november 2015 / 16:51

  Heerlijk artikel om te lezen! Yaay, de pastelkleurtjes komen weer terug! Gelukkig maar, want ik ben gek op pastel tinten <33

 5. 9 november 2015 / 16:07

  Toen ik las ‘lente’ dacht ik ”wow, dat is nog wel heel ver weg”. Maar zoals iedereen wel weet, vliegt de tijd voorbij en lopen we op modegebied nou eenmaal een seizoen voor. Heel leuk artikel!

 6. 9 november 2015 / 13:46

  Wauw, ik zit helemaal weg te zwijmelen bij je foto’s :-)!

 7. 9 november 2015 / 11:29

  Wat heb je er een leuk artikel van gemaakt!! Ik heb een preview gegeven van wat je gaat zien in 2016, maar jouw idee is erg leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda
Persdag, hooligans & unboxing | Weekvlog #3

Hi iedereen! Leuk dat je deze zondag even de tijd neemt om mijn blog te bezoeken. Gezellig! De aftrap van...

Sluiten