Video | Hoe het Jip vergaat na de aanrijding én operatie

Als dierenliefhebber dacht ik mijn portie pech met Jip (na een aantal poezen gevechten) wel gehad te hebben. Niets was minder waar. Op dinsdag avond 15 september werd Jip aangereden en begon het lange en spannende herstel proces. Dat hij de aanrijding én de operatie heeft overleefd is en blijft een wonder. Dat de weg naar beterschap niet makkelijk was voor ons, en zeker voor Jip, wil ik jullie in deze video laten zien. Het is geen melodramatische video geworden, maar geeft wel een mooi beeld van Jip zijn revalidatie. En ook laat ik de röntgenfoto’s zien die aangeven dat hij door het oog van de naald is gekropen.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Waarom ik deze video deel is heel simpel. Ik wil mensen graag laten zien wat er na de aanrijding gebeurd. Het kan iedereen overkomen dat je een dier aanrijd, maar hoe jij erop reageert, dat maakt het verschil. Degene die Jip heeft aangereden is doorgereden. En mocht diegene kijken (waar ik de kans klein van acht, maar het zal goed een buurtbewoner kunnen zijn) dan hoop ik dat diegene voortaan beter zal handelen. Want een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje.

Met Jip gaat het nu goed. Op dit moment zijn we 7 weken verder na de operatie en loopt hij vrolijk rond in huis. Dat het met hem zoveel beter gaat maakt mij zó intens gelukkig.

 

Heb jij weleens iets geks meegemaakt met jou dier of het dier van een ander?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 5 november 2015 / 21:18

  Ooooooo wat ontzettend fijn dat Jip het zo goed doet. Wat een knapperd is het he? Wauw! Ik hoop zijn pootje snel weer helemaal genezen is. Het ziet er inderdaad best heftig uit. Gelukkig is Jip een echte bikkel en heel schattig bovendien!

 2. 5 november 2015 / 18:59

  Kippenvel van deze prachtige video. Zo goed van je om hier aandacht aan te besteden! Wat fijn dat Jip zo goed is opgeknapt <3

  • Linda
   Auteur
   5 november 2015 / 21:05

   Ja hé, ik vind het zo’n geschenk dat hij zo is opgeknapt! We hebben een lange weg afgelegd, maar het was het allemaal waard <3 Dank je wel voor je mooie reactie!

 3. 5 november 2015 / 16:31

  Wat ben ik blij om te zien dat het zo goed gaat met Jip 😀 Er zijn genoeg beestjes die niet zo veel geluk hebben 🙁
  Wij houden onze katten binnen, omdat ik als de dood ben dat er met hun iets gebeurt…

  • Linda
   Auteur
   5 november 2015 / 21:06

   Dat snap ik helemaal! Jammer genoeg heb je niet in de hand wat er buiten gebeurd 🙁 En omdat hij zo bang was voor alles wat rijd had ik ook niet verwacht dat het hem zou overkomen. Maar gelukkig is hij er nog en konden we heb oplappen <3

 4. 5 november 2015 / 16:07

  Wat super goed dat je hier een video van hebt gemaakt, doet mij gelijk weer denken aan milly

 5. 5 november 2015 / 15:41

  Wat goed om dit onder de aandacht te brengen! Niet oké om door te rijden na zoiets.. Gelukkig gaat het goed met Jip!

  • Linda
   Auteur
   5 november 2015 / 21:07

   Dat vind ik ook echt stom en onbegrijpelijk. Er staan hier 3 huizen. Je kan dan wel even de moeite nemen om te stoppen zodat de kat niet naar huis hoeft te kruipen.. Gelukkig is Jip een sterke tijger!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sublevel Winter Jacket Insignia Blue Defshop OOTD fashion outfit of the day winterjas lifestyle by linda Paul's Boutique Bethany handbag blogger exclusive
New Blue Coat

Hi iedereen! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe Blue Coat zien. Ik hoor jullie al denken, de vorige nieuwe aanwinst...

Sluiten