Inspirerende Instagram accounts

Na de Video van Essena O’Neill waarin zij o.a. verteld dat zij stopt met social media, (gemist? klik hier) ben ik zelf ook goed na gegaan bij mijzelf waarom ik altijd mijn best doe om mooie foto’s te maken voor o.a. Instagram. Zij verteld dat alles nep is, en dat zij meer een echt en oprecht leven wilt gaan leven zonder beïnvloed te worden door cijfers, volgers en likes. Zelf hou ik heel erg van mooie foto’s en weet ik dat het in real life wel anders is. En vind ik het heel fijn om als chronisch zieke in contact te zijn met de buitenwereld. En juist iets simpels omtoveren tot een kunstwerkje vind ik enorm leuk om te doen. Althans, ik doe een poging en de Instagram accounts waar ik jullie vandaag kennis mee wil laten maken doen dat zeker. They make art!  

 

Inspirerende Instagram accounts

 

desiresbyus Oumayma Elboumeshouli instagram

 

Desiresbyus

Deze dame weet hoe je iets op de foto moet zetten. De sfeer die de foto’s uitstralen, de items die ze fotograferen. She makes a girl wanna step up her game!

 

helloemilie Emilie Ristevski inspirerende instagram accounts

 

Helloemilie

Emilie Ristevski woont in Australië en maakt samen met haar camera de mooiste reizen. Als ik maar de helft van haar fantastische reizen zou kunnen maken om dezelfde mooie plekken te bezoeken, dan zal ik oprecht een gelukkig mens zijn. En ik denk dat zelfs wanneer je geen grote natuurliefhebber bent, je haar foto’s ook prachtig zal vinden.

 

Nyané Lebajoa nyanelebajoa instagram

 

Nyanelebajoa

Nyané Lebajoa verovert langzaam het internet. Haar Instagram foto’s zijn prachtig. Ik kan het geen girlcrush noemen, maar er is zeker iets in haar wat mij aanspreekt. Juist omdat zij zo heerlijk out of the box is. Twitter is ze net gestart, net als Youtube en ook een website is onderweg. Tot die tijd neem ik iedere dag zeker even een kijkje op haar IG.

 

Instagram lifestye by linda linda van andel lindavandel

 

Lindavandel 

En ondanks dat ik weet dat het niet om de volgers en likes ga heb ik ook een eigen Instagram account. Omdat ik het enorm leuk vind om foto’s te delen en mensen te inspireren om ook mooie reizen te gaan maken. Sharing is caring!

 

Laat je jou IG account achter in de comments?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

13 Reacties

 1. 8 november 2015 / 22:17

  Wat een leuke accounts! Ik kende er twee nog niet, dus ik ga even een kijkje nemen. Mijn Instagram is @Esmeelifestyle. See you there. x

 2. 8 november 2015 / 18:41

  Ik kende ze allemaal nog niet, maar ga ze zeker even bezoeken! Love Instagram! 😀

 3. 8 november 2015 / 15:13

  Ik kijk eerst altijd foto’s bij dit soort artikels en dan pas ga ik kijken welk account het is. Bij de laatste foto’s dacht ik oke ja deze zijn echt mooi. Was het je eigen page hihi. Je foto’s zijn prachtig!

 4. 7 november 2015 / 20:39

  Wauw, de eerste twee meiden ga ik meteen volgen! <3

 5. 7 november 2015 / 20:32

  Stuk voor stuk prachtige instagramaccounts. Ik kende ze allemaal nog niet, altijd leuk om nieuwe accounts te ontdekken! Vind vooral die van Emilie echt heel mooi! De mijne is @marlotteee

 6. 7 november 2015 / 17:00

  Super die instagram accounts! De mijne is @mareverbeiren ?

 7. 7 november 2015 / 14:18

  wauw dat lila haar hoe tof! gaaf bedankt voor het delen meid!

 8. 7 november 2015 / 11:44

  Wauw, ik ben helemaal verliefd op de feed van Desiresbyus, ik heb haar meteen gevolgd! Mijn Instagram naam is larakemps.

 9. 7 november 2015 / 11:18

  Er staat mooie accounts tussen! Ik vind het altijd leuk om inspirerende accounts te volgen!

 10. 7 november 2015 / 10:34

  Dat zijn zeker inspirerende accounts, jou volg ik natuurlijk al 😉

 11. 7 november 2015 / 10:27

  Ik hou ervan om nieuwe Instagram accounts te ontdekken! Zelf heb ik geen mooie feed, maar vind het wel altijd erg leuk om dit bij anderen te zien. Ik ga de account die jij noemde eens bekijken. Mijn instagram is la_femme_fem.

 12. 7 november 2015 / 09:42

  Wauw, wat een hoop mooie accounts. Ik kende ze allemaal nog niet, behalve die van jou natuurlijk! Vooral de klassieke foto’s van Desiresbyus spreken mij erg aan <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda
Thailand vlog | De prachtige omgeving van Ao Nang

Hi iedereen! Na een paar fantastische dagen in Kuala  Lumpur komen wij weer terug in het Thaise paradijs. Terug bij...

Sluiten