New in | Mijn Q&Q SmileSolar horloge dat loopt op zonne-energie

Hi iedereen! Een horloge dragen en nooit meer een batterij te hoeven vervangen, dat klinkt ideaal toch? Het horloge dat ik jullie ga laten zien is uniek in zijn soort omdat hij ethisch en ecologisch verantwoord is. Waarom? Omdat het uurwerk loopt op zonne-energie! Zelf hou ik erg veel van de natuur en ben ik een voorstander in het investeren in goede, duurzame producten. En dat duurzaam niet duur hoeft te zijn laat ik jullie vandaag graag zien. Ik stel aan jullie voor; mijn nieuwe Q&Q SmileSolar horloge!

 Mijn Q&Q SmileSolar horloge dat loopt op zonne-energie

Kish Q&Q horloge lifestyle by lindaIk kan mij de tijd nog goed herinneren dat duurzame energie hot and upcoming was. Er werden windmolens geplaatst en steeds meer mensen installeerde zonnepanelen op hun dak. Vroeger had mijn broertje ook een pet met een molentje in de klep dat liep op zonne-energie, gefascineerd kon ik kijken naar dat ding. Zo had ik tot voor kort ook een plastic bloem in pot in mijn auto staan (tot de TomTom van mijn ruit viel en een einde maakte aan het bloemige tijdperk) die vrolijk begon te dansen wanneer het in aanraking kwam met daglicht. Alles wordt in beweging gezet door simpel weg wat zonnestralen op te vangen. Nooit had ik verwacht dat een horloge op dezelfde techniek zal lopen, en dat zonder dat het zonnepaneel duidelijk zichtbaar is.

Kish Q&Q horloge lifestyle by lindaKish Q&Q horloge lifestyle by lindaKish Q&Q horloge lifestyle by lindaWanneer je jou stijl hebt gevonden is het verstandig om te investeren in tijdloze, duurzame items. Zo zijn er bepaalde etiketten voor items in je kledingkast, basics die je gewoon als basis in je kast moet hebben. Hetzelfde geld voor schoenen, tassen, zonnebrillen en dus ook je sieraden. Wanneer ik iets koop, wil ik er simpelweg jaren van kunnen genieten. Ik kan mij goed voorstellen dat je in je tiener jaren nog volop aan het experimenteren bent (I’m not judging, been there, done that en dat x 10) en dat een goede investering soms eerder een ver van je bed show is dan realiteit (maar hey, dan heb je altijd nog je verjaardag en de feestdagen!).

De Q&Q horloges zijn zo’n fijne duurzame investering en het leuke is dat ze heel erg betaalbaar zijn. Wanneer je jou Q&Q SmileSolar horloge hebt samengesteld op Kish.nl is jou persoonlijke horloge op zonne-energie al voor €39,00 voor jou. Op Kish.nl vind je naast de Q&Q SmileSolar horloges ook merken als Daniel Wellington, SuperTrash en Fossil.

Kish Q&Q horloge lifestyle by lindaKish Q&Q horloge lifestyle by lindaNaast het duurzame aspect spreekt het design mij ook erg aan. Deze herfst en winter zien we vele grijze tinten terug komen in kleding en accessoires en dit heb ik dan ook in het horloge terug laten komen. Met de leuke roze details in de wijzer en de pin in de sluiting is het horloge alles behalve saai. Het horloge bestaat compleet uit kunststof wat het een fijn en licht horloge maakt. Hiernaast is hij ook nog tot waterdicht tot 50 meter.

Kish Q&Q horloge lifestyle by linda
Kish Q&Q horloge lifestyle by lindaEn graag wil ik nog een schatje aan jullie voorstellen, ook deze Mini Bucket Bag uit de Too Hot To Handle familie is van Marc by Marc Jacobs. Hij heeft dezelfde kleur als mijn Hobo en is perfect voor een avondje uit of met uitjes waarbij ik niet teveel mee wil nemen. En het roze past ook perfect bij het grijze horloge. Love at first sight! 

Kish Q&Q horloge lifestyle by lindaKish Q&Q horloge lifestyle by lindaBen jij ook zo enthousiast geworden over het Q&Q SmileSolar horloge? Neem dan zeker even een kijkje op de site van Kish.nl om jou persoonlijke Q&Q samen te stellen. Je vind er horloge banden met leuke prints, effe kleuren en leuke uurwerken. Zo kan ook jij een fashion statement maken met jou horloge op zonne-energie!

 

Je hebt jou Q&Q SmileSolar horloge al voor €39,00 in huis.


 

Ik ben erg benieuwd wat jij van dit Q&Q horloge op zonne-energie vindt!

liefslinda2Bloglovin' button


Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 

Delen:

11 Reacties

 1. 14 september 2015 / 20:44

  Ik was nog niet bekend met deze horloges, maar erg tof zeg!

 2. jeapiebel
  14 september 2015 / 20:32

  Leuk horloge met neutrale kleur, geeft wel rustig gevoel, al ben ik gek op kleuren. Dat het ook nog bij herst en winter past is helemaal van toepassing. En wat klinkt dat zeker niet duur voor de kwaliteit dat hij oplevert.

 3. 14 september 2015 / 12:58

  Dit is echt een heel gaaf horloge. Staat je prachtig! Ik ga zelf ook maar eens een kijkje nemen op de website. Ben al een tijdje opzoek naar een nieuw horloge namelijk. Xx

  • Linda
   Auteur
   14 september 2015 / 18:52

   Leuk om te horen! Ben benieuwd of je wat leuks gevonden hebt 🙂 Liefs!

 4. 14 september 2015 / 11:44

  leuk en wat fijn dat hij op zonnen energie werkt!

 5. 14 september 2015 / 11:03

  Goed initiatief hoor! Mooi horloge voor elke dag, maar iets te sportief voor mij. Wat staat roze jou leuk! Ik ben verliefd op je outfit op deze foto’s

  • Linda
   Auteur
   14 september 2015 / 18:53

   Dank je wel voor je mooie compliment <3

 6. 14 september 2015 / 10:58

  wat een prachtig horloge, de wijzerplaat is zo ontzettend mooi en apart….top!

 7. 14 september 2015 / 09:34

  Supertof horloge zeg! Leuk ook dat het zelf samen te stellen is, waardoor het echt een persoonlijk horloge is. Ik denk dat ik maar eens snel op de website ga kijken. Leuk! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday lifestyle by linda
Lifestyle Sunday | Even heerlijk bijkletsen

Hi iedereen! Terwijl ik vorige week al heel enthousiast een update gaf over mijn gezondere en bewustere levensstijl (waar ik...

Sluiten