Zet 3 oktober vast in je agenda | Open Huizen jacht [Gesponsord]

Hi iedereen! Nu mijn vriend op de helft van zijn studie is zijn wij langzaam al aan het kijken naar een huisje voor ons samen. Ik vind het heerlijk om rond te kijken en de huizen in gedachten alvast in te richten (vind het zelfs leuker dan de Sims, hihi). Onderwerpen als waar willen wij wonen, in wat voor huis zien wij onszelf wonen en wat zullen we kunnen kopen komen regelmatig aan bod. Ben jij al iets verder en ben jij zoekende naar jou droomhuis, dan heb ik leuk nieuws voor jou. Aanstaande zaterdag is het Open Huizen Dag in Nederland en gaan alle deuren open in Nederland. Zo komt jou droomhuis misschien tijdens deze Open Huizen Jacht ineens wel een heel stuk dichterbij. Lees voor meer informatie zeker even verder.


 

Open Huizen jacht


 

Werk jij veel en vind je het best een gedoe om steeds nieuwe afspraken te moeten maken voor een bezichtiging? Of ben jij je aan het oriënteren op het op jezelf gaan of samenwonen en wil je eens kijken wat er vrij is op de markt? Aanstaande zaterdag stellen vele verkopers hun huis open voor bezichtiging.

Denk je er wel aan dat je goed voorbereid op pad gaat? De ING heeft 5 tips samengesteld die de koop makkelijker gaan maken, zo kan jij namelijk snel toeslaan als je jou droom plekje toevallig tegen gaat komen. Denk hierbij aan jou budget; hoeveel kan en wil je uitgeven aan een woning? En weet je hoe het onderhandelen in zijn werk gaat? Op de website van de ING vind je praktische tips als deze en meer. Ben jij iemand die graag last minute dingen regelt of ben je simpelweg te druk om een afspraak te maken? De ING heeft daaraan gedacht en houd vele vestigingen open deze zaterdag de 3e om bijvoorbeeld een gesprek aan te gaan met een hypotheekadviseur. Komt dat ook niet uit? Dan zijn er ook een aantal informatie avonden en een online seminar. Gemak dient de mens en zo wordt het zoeken naar jou huis een stuk makkelijker gemaakt omdat je dan toch al genoeg aan je hoofd hebt. Bezoek voor aanvullende informatie zeker even de website van de ING.

Ben jij zoekende of jezelf aan het oriënteren in de zoektocht naar jou of jullie droomhuis? Schrap dan vast jou plannen op zaterdag 3 oktober en zet de Open Huizen Dag in je agenda!


ING Open Huizen Jacht 3 oktober 2015

liefslinda2Bloglovin' button


 

 

 

 

Dit artikel is ontstaan in samenwerking met de ING. Lees mijn disclaimer.
Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty favorieten september lifestyle by linda
Beauty favorieten september

Hi iedereen! September loopt alweer op zijn eind en dat betekent dat het hoog tijd is voor een beauty favorieten...

Sluiten