Neinties oorbellen | updated earparty

Ik ben een groot liefhebber van sieraden. Ze geven jouw outfit altijd net iets extra’s en zonder sieraden kan ik mij dan ook behoorlijk naakt voelen. Ik match mijn sieraden graag met mijn outfit en mood. Lange tijd was ik verkocht aan zilveren sieraden, maar de laatste jaren groeit mijn liefde voor tijdloze gouden sieraden. Ik switchte naar rosé goud en tegenwoordig voeg ik daar regelmatig een gouden sieraad aan toe. Mijn ear party kon natuurlijk niet achterblijven. En laat je dan ook graag mijn updated ear party zien met mijn nieuwste oorbellen van Neinties.

 

Neinties oorbellen

 

neinties oorbellen earrings sustainableneinties oorbellen earrings sustainable

neinties oorbellen earrings sustainable

 

-Neinties-

fine jewelry

Het is iets waar ik lange tijd niet bij nagedacht heb, dat de reguliere sieraden merken niet eerlijk of duurzaam zijn. Gelukkig zijn er steeds meer merken die de impact op het milieu wel belangrijk vinden en kwaliteit en duurzaamheid voorop stellen. Ik krijg dan ook de kriebels van goedkope webshops die nep sieraden voor een bodemprijs aanbieden. Deze sieraden kunnen kwalitatief niet goed zijn, kunnen niet eerlijk geproduceerd zijn en zullen dan ook niet lang meegaan. Je zult zien dat deze sieraden snel verkleuren en wat daarop volgt is een enkele reis naar de prullenbak.

Sieraden maken een outfit af. Het voegt wat stijl toe aan de outfit. En een sieraad kan veel zeggen over de persoon die ze draagt. Als het op sieraden en oorbellen aankomt investeer ik dan ook graag in iets goeds. Als ik iets mooi vind moet ik het eindeloos kunnen dragen. Niet bang zijn voor verkleuringen, niet bang voor de regen en ik wil er uiteindelijk ook geen ontstekingen door krijgen. Ik heb namelijk een nikkel allergie, waardoor ik vanaf jongst af aan al alleen maar echt zilveren of gouden sieraden heb gedragen.

Mijn ear party verdiende wel een update (zie hier mijn laatste artikel) aangezien ik alle dagen met dezelfde combinatie rond liep. Het mocht nog iets speelser zonder te bezuinigen op vrouwelijkheid en stijl. Meer richting het vrije bohemian gevoel. En ik vond ze, bij Neinties. Ik heb zelf al twee kettingen van dit merk en het was dan ook een hele logische stap om mijn oorbellen hier te bestellen. Ik ben namelijk erg onder de indruk van de kwaliteit van dit duurzame merk.

neinties oorbellen earrings sustainable

neinties oorbellen earrings sustainable
neinties oorbellen earrings sustainable
neinties oorbellen earrings sustainable
neinties oorbellen earrings sustainable
neinties oorbellen earrings sustainable
neinties oorbellen earrings sustainable

neinties oorbellen earrings sustainable

 

Mijn nieuwe ear party

Na wat speurwerk en het spammen van de Instagram pagina van Neinties was mijn keuze al snel gemaakt. Ik wilde de complete set van ‘Oda ear hoop gold’ en een enkele ‘Petit Rococo ear hoop gold’ om mijn rechteroor verder aan te vullen. Vervolgens eindig ik de rij in mijn oor met een knopje. Deze is helaas wel wat aan het verkleuren (dat heb je snel met rosé gouden oorbellen) en hier wil ik dus graag nog een echt gouden knopje voor terug. Zo zie je maar, een ear party is haast nooit helemaal af hihi!

Je vindt alle prachtige sieraden online in de webshop van Neinties

 

Vertel eens, draag jij oorbellen?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

Pin op Pinterest

neinties oorbellen earrings sustainable
neinties oorbellen earrings sustainable

26 Reacties

 1. Mieke | mieksmind
  14 oktober 2018 / 20:24

  Ze zijn echt heel mooi! persoonlijk draag ik geen goud, enkel zilver. Ik heb nu vier gaatjes (elke kant 2) en ik draag dagelijks oorbellen.

 2. 11 oktober 2018 / 15:06

  Mooie collectie oorbellen, heel verfijnd en stijlvol! Staat je goed

 3. 11 oktober 2018 / 14:23

  Wow! Ik ben niet meer zo’n fan van oorbellen maar deze zijn prachtig. Subtiel en mooi van kleur. Passen bij jouw schoonheid!

 4. 10 oktober 2018 / 22:41

  Helemaal mijn ding, ik heb op dit moment 11 gaatjes en ik heb ook echt zin om nieuwe setjes te kopen!
  Door dit artikel nu nog meer oeps!

 5. 10 oktober 2018 / 11:41

  Super leuk zijn zeg! Ik draag altijd oorbellen, maar ik wil wel wat meer gaan variëren. Deze zou ik dus zo kopen!

 6. 10 oktober 2018 / 09:21

  Wat een mooie oorbellen. Ze staan je goed zeg. Wegen ze veel of zijn ze heel licht?

  • Linda
   Auteur
   10 oktober 2018 / 09:26

   Ze zijn gelukkig vrij licht! Anders had ik ze ook niet gedragen, vind dat zo onprettig zitten ??

 7. 9 oktober 2018 / 20:00

  ja ik heb altijd oorbellen in. meestal mij zilveren met steentjes van ti sento

 8. 9 oktober 2018 / 16:13

  ik draag nooit oorbellen, helaas, mijn oren gaan ontsteken: wat ik ook porbeer

  • Linda
   Auteur
   9 oktober 2018 / 16:54

   Ooh dat is jammer! Ook als je echt zilver if chirurgisch staal draagt?

 9. 9 oktober 2018 / 14:23

  Wauw, super mooi! Ook de foto’s vind ik heel mooi geworden.

 10. Frederique
  9 oktober 2018 / 11:40

  Die met de sterren vind ik prachtig. Ik heb helaas op een gegeven moment mijn gaatjes dicht laten groeien. Ik heb er nu echt spijt van.

 11. 8 oktober 2018 / 20:46

  Waaaa, ik heb het nog niet in het echt gezien, maar ik ben he-le-maal fan, ZO mooi!

 12. 8 oktober 2018 / 12:34

  Ik volg de Insta van Neinties en ze hebben allemaal zulke mooi sieraden! Vooral de kettinkjes zijn ook zo leuk :).

 13. 8 oktober 2018 / 12:11

  ah ze zijn echt heel mooi en prachtige foto’s ook!

 14. 8 oktober 2018 / 12:08

  Erg mooie oorbellen! Zelf heb ik aan beide kanten 2 gaatjes en aan een kant nog een helix piercing.

 15. Anja
  8 oktober 2018 / 11:14

  Staan je super! Momenteel draag ik zelf zilveren oorbellen die ik van mijn dochter heb gehad.

 16. 8 oktober 2018 / 11:04

  Wauw, ze zijn echt heel erg mooi! En wat heb je weer mooie foto’s gemaakt!

 17. 8 oktober 2018 / 10:16

  Die zijn echt wel heel mooi ja! Ik koop eigenlijk nog steeds alleen zilveren sieraden en af en toe rosé goud.

 18. 8 oktober 2018 / 08:51

  Ohhh ik word hier mega mega mega blij van, want dit is helemaal mijn stijl! Ik zou dit zo dragen, love it :-)!

 19. 8 oktober 2018 / 07:52

  Wauw, wat een prachtige oorbellen! De volledige ear party staat je supermooi zo. Deze gouden oorbellen passen perfect bij jou.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Colour Crush Lipsticks The Body Sop
De nieuwste Colour Crush Lipsticks | The Body Shop

[dropcap]H[/dropcap]et fijne van de herfst vind ik toch wel de lanceringen van nieuwe producten. The Body Shop heeft onlangs de...

Sluiten