Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Heel soms krijg je perspakketjes met producten waarvan je totaal niet wist dat je ze nodig had. Producten die in eerste instantie niet zo overtuigend lijken als wanneer je ze voor het eerst probeert. Deze 60 Second Manicure van Beauty Kitchen is zo’n product waar je na de eerste keer gebruiken als een blok voor valt. Het is een heel simpel concept, maar zo doeltreffend. Ik laat je er vandaag kennis mee maken.

 

– 60 Second Manicure –

Love Me

by Beauty Kitchen 

 

 

Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

 

Het onvoorspelbare en soms grillige koude Nederlandse weer kan ervoor zorgen dat je handen droog en ruw aanvoelen. Maar dit is misschien ook wel herkenbaar voor de poetsmiepen onder ons, of de mensen die in de zorg werken en daardoor de hele dag door hun handen wassen. Handen zijn als het ware een visite kaartje. Het valt al snel op of handen en nagels verzorgd zijn of niet. Naast het feit dat droge handen erg oncomfortabel aanvoelen oogt het ook minder verzorgt, en zorgen droge handen ook sneller voor een ladder in je panty.

Daarnaast zijn handen ook nog eens een ondergeschoven kindje. Naast een gewone goede bodylotion voor een gevoelige en droge huid, besteed ik eigenlijk weinig geld aan mijn handen. En ik denk dat ik niet de enige ben. Beauty Kitchen heeft een hele fijne manicure in een potje, deze manicure neemt slechts 60 minuten van je tijd in beslag, bevat 100 gram scrub en is ook nog eens heel erg betaalbaar.

 

 

– 60 second manicure –

de ingrediënten

 

De 60 Second Manicure is 100% vegan, sls vrij, parabenen vrij, microplastic vrij, parfumvrij en dierproefvrij. Verrijkt met Himalaya zout, Abyssinian oil, cranberry, Vitamine E, sweet almond oil, wierook en patchouli. De mix van fijne oliën zorgt ervoor dat je huid instant een boost krijgt. Waardoor hij niet alleen gladder aanvoelt, maar ook direct beter gevoed en gehydrateerd is. Daarnaast ogen je handen na gebruik ook een heel stuk jonger en zorgt de Vitamine E ervoor dat vlekjes vervaagd worden.

Met deze scrub worden jouw handen, nagels én nagelriemen gereinigd en gehydrateerd. In eerste instantie kan de scrub nogal ruw aanvoelen, dit komt voornamelijk door het Himalaya zout. But trust me, een scrub beurt gaat het helemaal waard zijn.

De scrub komt in een mooie hersluitbare glazen weckpot, die je ook na gebruik voor iets anders kunt gebruiken.

 

De complete lijst met ingrediënten:
sodium chloride (Himalayan Pink Salt), vitis vinifera (Grapeseed Oil), helianthus annuus (Sunflower Oil), ricinus communis (Castor Oil), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), sesamum indicum (Sesame Oil), olea europaea (Extra Virgin Olive Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), vaccinum macrocarpon (Cranberry Seed), citrus sinensis (*Orange Sweet), juniperus virginiana (*Cedarwood), cinnamomum zeylanicum (*Cinnamon Leaf), citrus reticulata (*Mandarin Red), pogostemon cablin (*Patchouli), syzygium aromaticum (*Clove Bud), boswellia carteri (*Frankincense), zingiber officinale (*Ginger), coriandrum sativum (*Coriander), styrax benzoin (*Benzoin Resinoid), abies sibirica (*Pine Needle), anthemis nobilis (*Chamomile), myroxylon pereirae (*Peru Balsam), limonene, linalool, citral, eugenol, benzyl benzoate, cinnamal, cinnamyl alcohol, coumarin, isoeugenol, benzyl cinnamate, geraniol, citronellol, farnesol *Natural pure essential oils.

 

Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

 

Hoe bevalt een manicure in een potje?

Mijn liefde voor deze scrub groeit. Dit heeft met twee dingen te maken. Ten eerste ben ik een groot fan van verzorgingsproducten die zout bevatten, het Himalaya zout doet hier niets aan onder. Ten tweede vind ik het product erg fijn in gebruik. Het is makkelijk aan te brengen, je wrijft het een minuut lang in, besteed wat extra aandacht aan droge plekjes en nagelriemen, je spoelt het af en dept je handen droog. De oncomfortabele droge huid is direct gevoed, zonder dat het plakkerig of vet aanvoelt.

Deze 60 Second Manicure werkt ook perfect als pedicure. Je neemt de weckpot gemakkelijk mee de douche in om je voeten een heerlijke oppepper te geven. De olie die op het Himalaya zout ligt, werkt ook fantastisch op droge plekken op andere plekken van je lichaam. De mix is zo zacht dat ik de olie zelfs op droge plekjes op mijn gezicht aanbreng.

 

Let op! De Love Me 60 Second Manicure van Beauty Kitchen is nog beperkt verkrijgbaar. Zoals je eerder op mijn blog hebt kunnen lezen heeft het merk een make-over gekregen en worden de producten opnieuw en vernieuwd uitgebracht. Je koopt jouw 60 Second Manicure voor €12,99 (100 gram) bij Holland & Barrett.

 

Besteed jij veel aandacht aan jouw handen?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

 

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

4 Reacties

 1. Renata Feyen
  30 augustus 2019 / 16:41

  13 euro das helemaal niet veel om verzorgde handen en voeten te hebben 🙂

 2. 23 augustus 2019 / 15:04

  Wat klinkt dit goed! Ik besteed eerlijk gezegd veel te weinig aandacht aan mijn handen. Het enige dat ze krijgen, is handcrème. Fijn ook dat het product in een weckpotje zit!

 3. The Green Guide
  23 augustus 2019 / 13:20

  Oeeh klinkt goed! Het is en blijft een fijn merk 🙂

 4. 23 augustus 2019 / 08:11

  Dit product klinkt echt heel fijn! En je artikel is meteen een goede reminder dat ik ook eens wat meer aan mijn handen zou moeten doen. Zoals jij ook al zegt, mijn handen zijn toch al snel mijn ondergeschoven kindje 😉 Onterecht eigenlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Natuurlijke ongeparfumeerde huidverzorging
Voordelen van natuurlijke ongeparfumeerde huidverzorging

Ze zeggen weleens dat je door schade en schande wijs wordt. Dat je met vallen en opstaan leert en een...

Sluiten