Natuurlijke tandpasta | Zero Waste Beauty

Natuurlijke tandpasta van Ben&Anna WhiteningBiesbosch, september 2020

 

Natuurlijke tandpasta | Zero Waste Beauty

Na het vervangen van je plastic tandenborstel is het op Dag 6 tijd om ook je tandpasta te vervangen. Ga in plaats van de gewone tandpasta in plastic tubes voor een tandpasta in glazen pot. Het staat niet alleen leuk in de badkamer, maar is ook nog eens fijn in gebruik én minder belastend voor het milieu. De tandpasta waar ik jou kennis mee wil laten maken is de natuurlijke tandpasta van Ben&Anna. Het merk is minstens net zo leuk als de naam doet vermoeden. Want Ben & Anna zijn twee echte personen, vegans met een mega groot groen hart.

De tandpasta zelf is, hoe kan het ook anders, vegan. En speciaal ontwikkeld om de verkleuring van je tanden tegen te gaan. Want een witte natuurlijke glimlach, wie droomt daar nu niet van? Deze Whitening tandpasta heeft een frisse munt smaak en breng je heel makkelijk met een bamboe spatel aan op je tandenborstel. Zo wordt het poetsen van je tanden ineens weer een hele nieuwe belevenis, zo leuk!

Omdat deze tandpasta geschikt is voor veganisten is hij vanzelfsprekend ook vrij van dierproeven. Maar ook vrij van controversiële producten zoals microplastics, parabenen en ftalaten. Geheel gemaakt van natuurlijke grondstoffen die op ecologische basis zijn gewonnen. Heel veel duurzamer vind je het niet. Het komt in een mooie glazen pot en is daarmee compleet vrij van plastic. Op en top zero waste. Verrijkt met salie, dit ondersteunt de hoeveelheid vitamine A en antioxidanten in je mond. Deze helpen jouw mond en tanden te beschermen. De muntsmaak is lekker, niet overdreven sterk of scherp. Mijn tanden voelen na het poetsen goed schoon aan. Wat overblijft is een stralende lach en een frisse adem.

Klik hier voor een overzicht van alle tips van de Zero Waste Beauty Week.

 

De Ben&Anna Tandpasta Whitening is verkrijgbaar bij Holland & Barrett voor €6,99 (100 ml). 

 

Welke tandpasta gebruik jij op het moment?

 

Liefs Linda

 

 

De Zero Waste Week is een onderdeel van een Challenge van Holland & Barrett. De producten zijn mij ook toegestuurd door H&B. Ik zal de tips niet plaatsen als ik er niet voor 100% achter sta. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 12 september 2020 / 09:11

    Deze klinkt echt heel erg fijn en wat een mooi concept ook, natuurlijke tandpasta in een potje. Het ziet er alleen al heel feestelijk uit 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Nextbrush Bamboe Tandenborstel
Bamboe Tandenborstel | Zero Waste Beauty

Biesbosch, september 2020   Bamboe Tandenborstel | Zero Waste Beauty Op Dag 5 van de Zero Waste Week is het...

Sluiten