Bamboe Tandenborstel | Zero Waste Beauty

Nextbrush Bamboe Tandenborstel Biesbosch, september 2020

 

Bamboe Tandenborstel | Zero Waste Beauty

Op Dag 5 van de Zero Waste Week is het tijd om onze plastic tandenborstels te vervangen voor een duurzame bamboe tandenborstel. Deze komen er in verschillende soorten en hardheden. De tandenborstel die ik jou vandaag laat zien is de Nextbrush Baboe Tandenborstel. Ze zijn verkrijgbaar voor kids, soft en medium.

De tandenborstel is gemaakt van bamboe. Dit is een milieuvriendelijk materiaal, misschien wel een van de meest milieuvriendelijke op aarde. Bamboe groeit namelijk veel sneller dan bomen. En ondanks dat hij ban bamboe is, is het absoluut geen ‘single use item‘, maar kun je keer op keer je tanden stralend schoon poetsen. Is hij wel op, 3 maanden oud of ben je ziek geweest? Dan is het goed om hem te vervangen en te weten dat hij voor 98% biologisch afbreekbaar is.

De zachte borstel met rechte haren zorgt ervoor dat alle plekken in de mond eenvoudig bereikt én goed gereinigd worden. Dit maakt het een fijne tandenborstel voor dagelijks gebruik, maar zeker ook voor wie thuis een elektrische tandenborstel heeft en iets zoekt om mee te nemen op reis.

De Nextbrush Bamboe Tandenborstel is verkrijgbaar bij Holland & Barrett voor €3,49. 

 

Waar poets jij je tanden mee?

 

Liefs Linda

 

 

De Zero Waste Week is een onderdeel van een Challenge van Holland & Barrett. De producten zijn mij ook toegestuurd door H&B. Ik zal de tips niet plaatsen als ik er niet voor 100% achter sta. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Organicup Menstruatiecup
Organicup Menstruatiecup | Zero Waste Beauty

Biesbosch, september 2020   OrganiCup Menstruatiecup | Zero Waste Beauty Het is dag 4 van de Zero Waste Week en...

Sluiten