Minimal Winter Outfit

Minimal Winter Outfit Linda's Wholesome LifeDordtse Biesbosch

 

-Minimal Winter Outfit-

earth tones 

Alhoewel ik de foto’s afgelopen herfst al maakte, is de outfit zelf wel heel erg up-to-date. Ik word nu eenmaal blijer van lichte aarde tinten, dan van donkere outfits die je nu zoveel ziet in de winter. Ergens snap ik dat dan ook niet. Terwijl wij allemaal bleke gezichtjes hebben in de winter gaan wij juist donkere outfits dragen, waardoor we er nog bleker uitzien. Niet dat er iets mis mee is, ik geef nu eenmaal de voorkeur aan kleuren die je doen stralen. Die je automatisch een gezonde kleur geven. Kleuren die jou huid complimenteren, die je ophalen. Misschien heb ik het zo wel iets beter gezegd.

Ik weet niet meer precies wanneer het was, maar een jaar of 2 á 3 geleden heb ik eens een kleuren test gedaan. Zo’n test waarbij allerlei lappen met  kleuren naast je krijg en je in de spiegel gaat beoordelen welke kleuren je het beste staan. Sinds ik mij hier meer naar ben gaan kleden merk ik dat ik mij ook lekkerder voel in mijn kleding. Ik voel mij minder bleek. En dat vind ik fijn, er bleek uitzien associeer ik nu al eenmaal snel met het ziek zijn. Nu ben ik al zo’n 15 jaar chronisch ziek en ben ik extra blij met de kleine beetjes die mij meer laten stralen. Zo heb ik mijn haren al ruim 3 jaar niet meer geverfd en ben ik meer aardetinten gaan dragen.

En eerlijk, tijdens het winkelen geeft het zoveel rust. Ik kan nu gericht naar ‘mijn kleuren’ lopen, zonder overweldigd te worden met alle 1001 keuzes die in een winkel aanwezig zijn. Ook met aankleden geeft het rust, bijna alles mixt & matcht wel. En dat is fijn.

Ook mij accessoires hebben aardetinten, op een enkele zwarte tas na. Ondanks dat zwart niet echt mijn kleur is, kan een zwarte tas wel een statement piece zijn. Maar mijn beige Falabella van Stella McCartney, met alle gouden hengsels net zo goed.

 

Minimal Winter Outfit Earth Tones Falabella
Minimal Winter Outfit Earth Tones Falabella

 

Minimal Winter Outfit – Outfit Details

De jas heb ik vorig jaar in de sale gekocht bij de H&M, niet heel duurzaam, maar ik weet wel dat ik jaren met een jas doe. De beige trui is van Zara (met alpaca wol, heerlijk warm), jeans H&M Conscious en de enkellaarsjes zijn van Anna Field (vegan leer). And yes, I must confess, ik ben een echte outfit repeater. Koop alleen items die bij mijn figuur passen, en omdat de kleuren matchen weet ik ook dat ik alle items eindeloos kan stylen en dragen. En dat lieve mensen, is ook veel duurzamer dan trends volgen en iets slechts een seizoen dragen.

 

Welke kleuren draag jij het liefst?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

4 Reacties

  • Linda
   Auteur
   16 januari 2020 / 14:36

   Dank je wel! Ik ben ook heel erg blij dat er steeds meer te krijgen is in deze mooie kleuren. Wat mij betreft zijn ze ook echt klassiek en tijdloos 🙂

 1. 13 januari 2020 / 23:42

  Deze warme kleuren staan je zo ontzettend mooi. Je krijgt er echt een mooie, warme uitstraling door 🙂 Prachtige combinatie is dit! Ik vind de mix met de witte broek ook heel erg geslaagd.
  Zelf draag ik vooral vrolijke kleuren, maar ik probeer ze wel altijd met iets neutraals te combineren. Dus óf een gekleurd jasje met neutrale basics óf bijvoorbeeld een gekleurde trui met verder een neutrale rok en panty. Qua kleur ga ik meestal voor oudroze, okergeel, zachtblauw, donkerblauw of (de laatste tijd) voor groen. Ik heb ontdekt dat warme tinten mij meestal het beste staan. Een kleur als pastelroze kan ik beter niet aantrekken. Dan lijk ik ook meteen lijkbleek 😉

 2. 13 januari 2020 / 13:29

  Wat staat die witte jeans je goed! Het leeuwendeel van mijn kleding is zwart, waardoor ook vrijwel alles bij elkaar past. Wel zo handig. ☺

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Salt of the Earth Natuurlijke deodorant
Salt Of The Earth Classic – natuurlijk & ongeparfumeerd

[dropcap]Z[/dropcap]oals ik in mijn eerste blog van dit jaar al aangaf wil ik er naar streven dat 2020 hét jaar...

Sluiten