Forest Fruit Breakfast Bowl

 

 Forest Fruit Breakfast Bowl

 

 Forest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by lindaForest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by linda

 

Regelmatig krijg ik nog de opmerking van lezers dat ik nogal vaak, veel en vooral duur fruit gebruik. Het is echt een kwestie van slim inkopen doen. Zelf vind ik het erg fijn om op zaterdag naar de markt in Dordrecht te gaan en hier vind je verschillende fruit kramen die allemaal hun eigen specialiteiten en dag aanbiedingen hebben. Ben je laat en nét voor sluitingstijd? Dan kan je zomaar een hele doos met 10 bakjes frambozen voor slechts €3,00 meekrijgen. Dit zijn unieke deals die iedere week wisselen. Gevarieerd met bramen, aardbijen en mango’s. Maar iedere week zit er wel iets tussen waardoor ik voor relatief weinig geld (tussen de €10,00 – €17,00) een week lang van fruit voorzien ben. Krijg je dit allemaal niet op? Schroom dan zeker niet met invriezen, eenmaal ontdooid zijn ze minstens net zo lekker.

 

 Forest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by lindaForest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by linda

 

De bramen worden ook steeds zoeter en ik vind het dan ook heerlijk om ermee aan de slag te gaan voor het ontbijt. Ik besluit de blender er eens bij te pakken en de bramen met de soja yoghurt te mengen. Dit geeft de mooie frisse paarse kleur en de frisse smaak van bramen. Een heerlijke basis voor jouw Forest Fruit Breakfast Bowl.

 

 Forest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by lindaForest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by linda

 

Ingrediënten Forest Fruit Breakfast Bowl

↠ Granola
↠ Bramen
↠ Alpro Soya Mild & Creamy naturel
↠ Frambozen
↠ Blauwe bessen
↠ Grapefruit
↠ Chiazaad

 

Als basis leg ik een laagje granola op de bodem van het bord, op deze manier kun je jouw bord net wat mooier aankleden. Vervolgens leg ik een stuk of 8 bramen in de blender en voeg hier de soja yoghurt aan toe. Gebruik zoveel als je lekker vind en je maaginhoud toelaat. Laat dit goed mengen en leg hierna een laagje over de granola heen. Snij de grapefruit in plakjes en leg de rest apart om los op te eten (we gaan natuurlijk geen eten verspillen) en kleed de Breakfast Bowl leuk aan met de frambozen, bramen en blauwe bessen. Ik voeg er nog wat amandelsnippers aan toe die ik eerder al uit de granola heb gehaald, samen met een theelepel chiazaad en wat kleine stukjes granola.

 

Forest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by linda

 

 Ga jij graag met fruit aan de slag in de morgen?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 5 juli 2016 / 20:56

  Als ik de tijd hadden zou ik dit echt een feestje vinden in de ochtend. Het ziet er verrukkelijk uit. Erg lekker. Maar in de ochtend is mijn leven een puinhoop hahahhahaa. Misschien in het weekend.

 2. 5 juli 2016 / 16:36

  Dit ziet er heerlijk uit en je foto’s, wauw!

 3. 5 juli 2016 / 14:18

  Pfohhhh, jouw blog heeft echt een prachtige dosis foodporn. Wauw, ik word er helemaal kwijlerig van. Helaas mag ik niet zo veel soorten fruit, maar deze zomerfruitjes mag ik dan net weer wel! Ik zou ’s ochtends ook vaker met fruit moeten starten. Zo lekker en gezond!

 4. 5 juli 2016 / 10:08

  Oh wauw, ziet er weer onwijs lekker uit joh! En heerlijk gezond ook natuurlijk. Zelf eet ik bijna nooit fruit in de morgen, omdat ik er dan nog geen zin in heb eigenlijk

 5. 5 juli 2016 / 08:41

  Wat ziet dit er heerlijk uit zeg! Prachtige foto’s ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lush Full of Grace Lifestyle by linda
Lush Full of Grace

Vooral de gevoelige huid heeft extra liefde en verzorging nodig. Mijn voorkeur gaat dan al vaak uit naar hele pure,...

Sluiten