Diepzee modder masker

Mee-eters, dode huidcellen en onzuiverheden, allemaal krijgen we hier wel mee te maken. Wie een vette huid heeft en grove poriën iets meer dan een ander, maar ook mensen met een droge gevoelige huid zullen hier en daar wat van die lelijke zwarte kopjes hebben. Gelukkig zijn er verschillende alternatieven om hier vanaf te komen. Een snelle en makkelijke oplossing is een diepzeemodder masker van MayBeauty. Ik heb het zwarte goedje zelf ook op mijn probleem zones aangebracht en deel graag mijn bevindingen van dit reinigingsritueel voor zowel een droge/gevoelige huid als een vette huid.

 

Diepzee modder masker

 

 Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Op eBay zag ik ze al vaker voorbij komen, de zwarte maskers die jou van jouw zwarte mee-eters afhelpen. Maar eerlijk gezegd durfde ik deze niet op mijn gezicht te smeren. Een Nederlandse site voelt dan ook een stuk betrouwbaarder en toen MayBeauty mij vroeg of ik de starters set wilde testen kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer de baas. In het testpakket vind je 5 maskers en een kwast om het masker aan te brengen.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Een masker bevat 10 ml en dat is genoeg om de probleem gebieden op jouw gezicht één keer aan te pakken. Hij belooft niet alleen de mee-eters te verwijderen, maar ook dode huidcellen, olie laagjes en zegt acne te voorkomen.

 

 Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

De bijgeleverde is een hele fijne toevoeging omdat het masker erg plakkerig is. Met de kwast kun je het geheel ook gelijkmatig verdelen over jouw gezicht.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by lindaMaybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Het masker bestaat hoofdzakelijk uit diepzee modder, wat erom bekend staat dat het onzuiverheden op de huid aantrekt. Verder bestaat het uit Triethanolamine, een stofje wat de PH waarde neutraliseert, carbomeer wat vocht vasthoud, glycerine is een alcohol soort wat water aantrekt. Polyvinylalcohol wordt veel in maskers gebruikt en kan mogelijk de hele gevoelige huid irriteren. Verder bevat het natrium alganite en ethylalcohol heeft een ontvettende werking. En tot slot vloeibare Germall plus, een conserveringsmiddel wat ervoor zorgt dat het masker vloeibaar is en opdraagt zodra het in contact komt met de lucht.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Het masker is erg dik, intens zwart van kleur en dikker dan olie en stroop. Het is dan ook maar goed dat de pakketten een kwast bevatten om het masker aan te brengen om een grote klieder boel de voorkomen.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Om het gemak van het aanbrengen te vergroten besluit ik het masker uit de verpakking te halen en in een klein schaaltje te doen. Zo haal je gemakkelijk alles uit de verpakking en kun je gemakkelijk zien hoeveel je nog over hebt om aan te brengen. Pas met aanbrengen dan ook goed op dat je het niet in je haren en wenkbrauwen smeert.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Het masker vergt wel enig geduld met aanbrengen omdat de substantie vrij dik is. Ik heb hem egaal aangebracht, maar de camera laat hier en daar wat dunnere plekjes zien. In normaal licht heb ik dit zelf niet opgemerkt. Ik koos ervoor om mijn neus, kin, wangen en voorhoofd te behandelen. Hier vind ik de meeste onzuiverheden, kleine acne plekjes en vooral de mee-eters terug.

Het masker voelt koel aan, irriteert niet.

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Na zo’n 45 minuten is het masker helemaal uitgehard en zie ik dat de randjes makkelijk los komen. Ik trek het masker rustig van mijn gezicht af. Het verwijderen is niet geheel pijnloos, maar ook niet overdreven pijnlijk, het was gewoon voor mijn hele gevoelige huid onprettig. Het voelt alsof je jouw huid meetrekt, je prikjes krijgt en mijn wangen beginnen al snel te branden. Mijn poriën ogen schoon, goed gereinigd en de mee-eters die zijn blijven zitten zijn heel makkelijk te verwijderen. Ik zie vooral dode huidcellen en mee-eters op het masker zitten, er is aardig wat af gekomen. De roodheid trekt na een paar uur gelukkig weer weg.

 

Ik besluit het masker ook op mijn vriend te testen, hij heeft een vette huid en grovere poriën. Het masker is na zo’n 45 minuten uitgehard en laat zich gemakkelijk verwijderen. Zijn huid is iets wat rood, minder gevoelig en het masker zit vol met mee-eters en dode huidcellen. Ik ben echt verbaasd hoeveel er mee is gekomen! Zijn huid is erg glad en de mee-eters die niet gepakt hebben laten zich makkelijk verwijderen. Ook hij heeft nu een hele gezonde, mooie en stralende huid. Een resultaat wat wij met de gewone mee-eter verwijder strips nog nooit hebben gehaald.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

De volgende ochtend ziet mijn huid er alweer een stuk beter uit. Het is rustig, de poriën zijn schoon, klein en ook de onzuiverheden ogen een stuk minder rood. Fijn! Zonder problemen kan ik mij opmaken en ik ben blij met hoe mijn huid eruit ziet.

 

Maybeauty The Incredible Face mask lifestyle by linda

 

Wil jij ook de zomer trotseren met een stralende mee-eter vrije huid? Dan heb ik leuk nieuws. Als je een aantal maskers, testset (5 maskers & kwast ) of de grote set (12 maskers & kwast) wilt bestellen en je doet dat via deze link, of met de code ‘stylebylindamask30’ dan krijg je een korting van 30%. Dat is lekker hé?

 

Je bestelt een The Incredible Face Mask testpakket (zoals in deze review) bestaande uit 5 maskers en een kwast online bij MayBeauty voor €25,00. En vergeet niet de kortingscode te gebruiken bij je bestelling!

 

Heb jij al ervaring met een diepzee modder masker?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 19:22

  Oewwwww dit wil ik ook proberen. Kan je ook zo een masker los kopen of koop je er meteen 5?

 2. 7 juli 2016 / 12:10

  Klinkt op zich wel fijn, maar je gezicht werd wel erg rood! Ziet er niet heel prettig uit.. Maar mee-eters verwijderen kan ik ook wel gebruiken haha.

 3. 7 juli 2016 / 10:30

  Ikzelf heb niet zo’n last van meeëters oid, maar zodra mijn dochters gaan puberen ga ik deze zeker onthouden!

 4. 7 juli 2016 / 08:24

  Oehhh hier was ik benieuwd naar. Ik heb deze maskers ook liggen en ga ze vandaag of van het weekend testen. Ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
van dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by linda
Mijn nieuwe suede enkellaarsjes

Met een aantal feestjes, de zomer én Fashion Week in het vooruitzicht (yes ik heb eindelijk mijn eerste uitnodigingen gehad)...

Sluiten