Mijn beauty favorieten van november

 

Mijn beauty favorieten van november

 

favorieten november beauty
favorieten november beauty
OPI Passion is niet weg te denken van mijn nagels deze maand, wat een fijn en vooral lief roze kleurtje is het toch! Hij komt uit het Passport to Color setje wat je op de luchthaven of in het vliegtuig kunt kopen.

 

Nu mijn huid na de verandering in mijn gezichtsverzorging er stukken beter uitziet is het tijd om de dekkende foundations voor de speciale uitjes te bewaren. Hallo Flawless BB Cream van The Body Shop, wat fijn dat ik jou weer kan gebruiken!

 

favorieten november beautyEen absolute aanrader voor de lente, zomer, herfst en winter (en dus zeker deze november maand) is Scent of Liu-Jo. Een heerlijk lichtzoet parfum met een eigen karakter. Naast dat de flacon er elegant en vrouwelijk uitziet is de geur klassiek en draag ik hem iedere dag met veel plezier. En voor een Eau de Toilette blijft hij nog lang hangen ook!

 

favorieten november beautyDat ik deze Creaseless Cream Shadow van Benefit zo lang links heb kunnen laten snap ik niet (oké het kwam vast door de zomer), maar wat is hij mooi, en wat kleurt hij (kleur: No Pressure!) goed bij mijn ogen! Hij brengt gemakkelijk aan, blend mooi uit en je bent de hele dag verzekert van een creaseless én stralende ooglook.

 

favorieten november beautyOm alvast in de winterse sferen te komen pamper ik mijn huid na het douchen graag met deze heerlijke rijke en romige Body Butter van The Body Shop. Deze Cranberry Joy Butter heb ik nog over van vorig jaar en dat vind ik he-le-maal niet erg. Zo ben ik verzekerd van een goed gehydrateerde en stralende huid.

 

favorieten november beautyDaar liggen ze dan mooi te wezen, mijn favorieten van november. Ik kan ook niet geloven dat deze maand ook alweer op zijn einde loopt. Wat vliegt de tijd! Voor ik het weet verruil ik de winterse items voor zomerse producten, stiekem kan ik daar niet op wachten. Maar om nog even op en top van het winterse gevoel te genieten, gebruik ik deze beauty’s erg graag.

 

Wat is jou ultieme favoriet van deze maand?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 29 november 2015 / 13:30

  Ik heb die bodybutter van TBS ook en word altijd helemaal vrolijk als ik hem weer tevoorschijn haal. Die verpakking is ook zo mooi en sfeervol!

  • Linda
   Auteur
   29 november 2015 / 18:47

   Yasss! Zeker! <3

  • Linda
   Auteur
   29 november 2015 / 18:47

   Yasss! Precies, daarom staat hij er zeker tussen <3

 2. 28 november 2015 / 20:15

  Die eau de toilette lijkt mij heerlijk! Ik heb pas ook body butters ontdekt. Was helemaal verliefd toen ik in maart een keer in Oberhausen in The Body Shop kwam (voor het eerst) maar vond ze toen nog te duur. Zat de jouwe bij het kerstassortiment van vorig jaar? Want ik zie hem nu niet meer.

 3. 28 november 2015 / 15:44

  Die bodybutter lijkt me héérlijk! Ik heb in de koudere maanden altijd veel meer plezier bij het verzorgen van mijn huidje. <3

 4. 28 november 2015 / 11:10

  Mooie en fijne producten! Die body butter lijkt me mega fijn

 5. 28 november 2015 / 06:40

  Wat een heerlijke favorieten heb je. Ik vind de parfum van Liu Joy zo mooi vormgegeven, echt prachtig, Mijn ultieme favoriet afgelopen maand is één van mijn nieuwe lipsticks, namelijk: Twig

 6. 28 november 2015 / 06:20

  De tijd vliegt zeker! Over een maand is de kerst alweer voorbij!!! Ik ben benieuwd naar de BB cream van TBS. Ga ik toch eens proberen. Ga deze maand nog een keer langs, dus ik moet dat onthouden. Mijn favoriet van deze maand? De soft mat lip balm van de Hema.

  • 28 november 2015 / 09:30

   En hij is ook nog eens fijn geprijsd, dat is éxtra fijn. Ik ga deze week ook een nieuwe halen 🙂 En ik ben ook best benieuwd naar de balm van de Hema, hoor er veel goeds over!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
mijn hoogtepunten van Thailand
De hoogtepunten van mijn reis door Thailand

De iconische krijtrotsen, palmbomen aan het strand, verse kokosnoten, het heerlijke eten, de longtail boats en de prachtige tempels. Wat...

Sluiten