Weekvlog 6 | Een moeilijk besluit en een goddelijke high tea

Hi iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne zondag hebben met fijne mensen en heerlijk kunnen uitrusten van een drukke week. November loopt alweer op zijn einde en eindelijk heb ik het geaccepteerd dat hier herfst foto’s bij horen in plaats van hele lichte zonnige plaatjes, yes ik ben aan het aanpassen haha! Ik genoot van een heerlijke high tea, maakte een berg foto’s, heb een moeilijk besluit genomen en natuurlijk staat er weer een frisse en propvolle weekvlog voor jullie klaar, nummer 6 alweer. Het monteren en de planning gaat steeds beter wennen (dag late night editen!) en ik krijg er ook steeds meer plezier in. Mooi meegenomen toch? Hopelijk genieten jullie ook weer van deze nieuwe vlog.

 

Weekvlog 6 | Een moeilijk besluit en een goddelijke high tea

Zie je geen video? Geen paniek en klik hier.

 

Afgelopen week is er een last van mijn schouders gevallen, na jaren lang met veel plezier als vrijwilliger bij de ME/CVS Stichting te hebben ‘gewerkt’ ga ik eind december afscheid nemen. En dat vind ik lastig. Afscheid nemen bij iets waar je jaren jezelf met veel plezier vrijwillig hebt ingezet voor een doelgroep die mij dicht aan het hart ligt. Zeker omdat ik zelf ook ME heb en ik weet hoe kwetsbaar en fragiel de meeste zijn. Zeker de jongeren. Je hoort dan simpelweg gewoon in de bloei van je leven te zitten. Ik maakte deze keuze omdat ik zelf ook graag een toekomst op wil bouwen, daarbij komt werken natuurlijk al snel om de hoek kijken. En met energie die voor mij niet voor het oprapen ligt is het lastig om keuzes te maken. Maar op mijn 26ste vind ik wel dat ik mag zeggen dat ik graag voor een eigen huisje, boompje en Jip wilt gaan werken. En dan moet je keuzes maken, hoe lastig ook.

 

Eigen keuzes maken die niet door mijn lichaam bepaald worden (ik heb het gewoon leuk druk met mijn blog, yes!) geeft mij het gevoel van vrijheid, het gevoel dat ik zelf weer aan het roer sta van mijn toekomst. Dit voelt heel volwassen en fijn. En dat gevoel probeer ik vast het houden terwijl ik de laatste dingen aan het overdragen ben. Dat ik kan uitkijken naar andere leuke dingen maakt het ook veel makkelijker denk ik.

 

Afgelopen week was een wisselende week die bestond uit slecht slapen, korte nachten, spontane uitjes, een goddelijke high tea en we sloten af met een heerlijk etentje bij de Griek. Aankomende week ga ik mij verder klaarmaken voor onze roadtrip, dit is de laatste hele week voor wij gaan. Nog even wat bergen verzetten dus!

 

Kijk jij al uit naar de feestdagen?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 29 november 2015 / 18:57

  Wat een dappere keuze, lijkt me inderdaad ontzettend lastig, maar het is goed toch? Lekker een high tea en een etenje bij de Griek, daar kan je me wel voor wakker maken hoor. Fijne voorbereidingen voor jullie roadtrip, ik hoop weer mee te mogen genieten met mooie foto’s en vlogs van je reis

 2. 29 november 2015 / 15:53

  Kan me goed voorstellen dat dat een hele moeilijke beslissing. Toch als er een last van je schouders valt, dan is het absoluut de juiste beslissing. Goed dat je voor jezelf en je huisje, boompje, beestje en mannetje kiest. Paste de bikini mooi? Ik hoop het voor je!

  • Linda
   Auteur
   29 november 2015 / 18:46

   Lief van je Marion, dank je wel! Vrijwilligerswerk doen geeft zo’n goed gevoel, maar het werd de laatste tijd meer een verplichting waar ik weinig tot geen energie meer uithaalde. Bloggen is zo dankbaar, en het contact met jullie maakt het ook zo leuk. Ik schreef voor de Stichting en daar kreeg ik haast nooit reacties terug, dan is he =t soms lastig om jezelf te motiveren merk ik zelf.. En ik neem mij maar voor dat je met bloggen (hopelijk) ook iets voor een ander kan betekenen, vrijwillig 🙂 De bikini mag helaas een maatje groter, ze vallen erg klein. Maar tof én leuk is hij zeker!

 3. 29 november 2015 / 13:20

  Ik vind high tea altijd zo lekker en ook erg leuk! Je zit dan ook altijd echt bomvol. Leuke Vlog!

 4. 29 november 2015 / 12:40

  Leuke vlog! Die high tea ziet er heerlijk uit!

 5. John
  29 november 2015 / 12:24

  Ik snap je beslissing zo goed en weet zeker dat jij de juiste keuze heb gemaakt.
  Jij ga verder werken aan je toekomst. Zo fijn dat dat kan!
  Maar ik ga je missen collega! ?
  Maar we houden zeker contact.
  John

 6. 29 november 2015 / 08:10

  Ik ga ook onder de zonnebank, geen last van zonne allergie op vakantie. Nee, het is niet heel goed voor je.. Maar dat is (langdurig) zonnen ook niet, dat doe ik dus nooit want daar hou ik dan weer niet van. Op het einde (nog 2 min. te gaan denk ik) krijg ik een foutmelding je vlog en kan ik niet meer verder kijken, zal vast aan mijn pc liggen maar dat weet ik dus niet. Tof dat je tickets hebt kunnen bemachtgen voor Coldplay (was zo’n beetje het laatste wat ik kon zien).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
favorieten november beauty
Mijn beauty favorieten van november

Hi beauty's! Het is weer eens tijd voor een beauty post, na alle fijne fashion trends zal je haast vergeten...

Sluiten