OPI Passport to Color | Travel Exclusive

Hi ladies! OPI geeft jou een reden om direct een vliegticket te boeken. Dit leuke Travel Exclusive setje koop je namelijk in de lucht en op de luchthavens in de Duty free zones. Of hij ook op Schiphol te bemachtigen is durf ik niet te zeggen. Maar ga je naar Azië of vlieg je met KLM? Dan zit je goed! I hope you’ll have a safe flight.. to destination beautiful color! 

 

OPI Passport to Color | Travel Exclusive

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive reviewIk ben dol op alles wat exclusief is, leuke pakketjes en limited editions. Wanneer ik op reis ga geef ik mijn ogen dan ook flink de kost in plaatselijke beauty shops en de boekjes in het vliegtuig sla ik ook zeker niet over. Hier worden vaak hele leuke travel exclusives aangeboden van bekende en voor ons onbekende merken. OPI heeft ook zo’n setje wat ik natuurlijk niet kon laten liggen!

OPI Passport To Color Travel Exclusive reviewOPI Passport To Color Travel Exclusive reviewPassport To Color heeft het formaat zoals je van de mini setjes van OPI gewend bent, dit maakt hem dan ook uitermate geschikt om mee op vakantie te nemen. De set telt 6 lakjes die geïnspireerd zijn op de kleuren van het paspoort en de flesjes tellen allen 3,75 ml.

OPI Passport To Color Travel Exclusive reviewVan links naar rechts: Passion, Tickle My France-Y, Charged Up Cherry, Cajun Shrimp, Malaga Wine & Lincoln Park After Dark.

Nudes, pinks, red’s en de wat meer gedurfde kleuren voor fashionista’s en de trend zetters, deze set heeft het allemaal.

OPI Passport To Color Travel Exclusive review

 

Six ready-to-board shades that are big on adventure!

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review Passion

 

Passion

Passion is de Frensh kiss onder de nude lakjes. Hij voorziet je nagels van een zachte, transparante roze laag en vooral met een klein wit randje van je eigen nagels (zoals op de foto hierboven) vind ik hem erg mooi, klassiek en chique. Hier draag ik 1 laagje.

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review Tickle My France-y

 

Tickle My France-Y

Deze grijs/bruine kleur is ondeugend en très chique te gelijk. Dé perfecte nude kleur van het moment als je het mij vraagt. Ik moest heel even wennen aan de kleur, maar nu is hij niet meer van mijn nagels weg te denken. Hij dekt perfect na 1 laagje.

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review Charged Up Cherry

 

Charged Up Cherry

Who said cherry’s are boring? Deze roze/rode kleur spat van mijn nagels en de rode tint maakt hem ieder seizoen draagbaar. Spice up you’re day en je humeur zal direct een boost krijgen met deze Charged Up Cherry.  Ook deze dekt perfect met slechts één laagje.

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review Cajun Shrimp

 

Cajun Shrimp

Deze prachtige rode koraal tint ademt een en al klassiek rood uit. Een hele chique kleur voor de feestdagen, zonder dat hij saai word. Ik vind het een plaatje. En hij dekt in één enkele laag.

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review Malaga Wine

 

Malaga Wine

Deze diepe rode kleur is ook een hele goede kanshebber voor de feestdagen, hij heeft dan ook de rijke, bedwelmende kleur van rode wijn. Cheers to the freakin’ weekend!  En ook deze, het wordt haast saai, dekt in een laag.

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review Lincoln Park After Dark

 

Lincoln Park After Dark

Wie van een hele intense en donkere paarse kleur houd, dan is de laatste kleur helemaal op jou lijf geschreven. OPI zegt zelf; Where midnight meets purple, en ik kan het niet beter omschrijven. Deze vind ik zelf wel wat lastiger lakken, dekt de ene nagel wel in één keer en de andere gedeeltelijk en vloeit ook gemakkelijk naar de nagelriemen waardoor het wel een rommeltje word. Maar dat heb je natuurlijk al snel met donkere kleuren.

 

OPI Passport To Color Travel Exclusive review

 

Lekker materialistisch, maar ik word zo blij van setjes als deze!  De kleuren spreken mij vrijwel allemaal aan, alleen de donker paarse is niet geheel aan mij besteed. Maar kan met Halloween bijvoorbeeld weer van pas komen. De anderen ga ik denk ik wel tot de laatste druppel opmaken, wat een beauty’s. En ook de kwaliteit maakt mij meer dan blij. Ga je een reis maken richting Azië (Air Asia, China Airlines)? Of vlieg je langer dan 1,5 uur met KLM (of je vriend, vader, moeder etc.) dan is dit schatje zó van jou!

KLM vraagt €20,00 voor het setje (6 x 3,75 ml) of 6700 miles. Zelf betaalde ik €22,95 (koers afhankelijk) voor het setje op de Thaise luchthaven van Bangkok. 

 

Wat vind jij van het Passport To Color setje?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 23:39

  Mooie kleuren, vooral het eerste kleurtje is iets voor mij

 2. 27 oktober 2015 / 21:54

  Wat een mooi setje, zeker voor die prijs! Ik vind Charged up Cherry heel mooi. x

 3. 27 oktober 2015 / 14:19

  Wat een mooie kleuren!! Helemaal mijn ding!

 4. 27 oktober 2015 / 14:07

  Niet persé aparte, maar wel hele mooie kleurtjes! En vooral ook precies waar ik van houd!

 5. 27 oktober 2015 / 13:43

  wat een heerlijke kleurtjes, ik kan mij voorstellen dat je hier helemaal blij ven word…ze zien er zo leuk uit

 6. 27 oktober 2015 / 11:00

  Wat een geweldige, lieve lakjes! Ik kan me voorstellen dat je hier blij van bent, want dat word ik ook hihi.

 7. 27 oktober 2015 / 09:46

  Ik heb het setje ook! Ben er heel blij mee nog steeds 🙂

 8. 27 oktober 2015 / 09:32

  Echt een setje voor jou Linda <3 En meteen een bijzondere aandenken aan jullie vakantie. Vind de kleuren ook stuk voor stuk erg mooi en uniek!

 9. 27 oktober 2015 / 08:52

  Wat een leuke lakjes! Ik vind OPI een heel fijn merk!

 10. 27 oktober 2015 / 07:41

  Ik dacht dat die donker paarse kleur zwart was joh, zo donker dat die is, Voor mij ook net wat te donker maar wel mooi. Ook de eerste kleur is niet zo mijn ding, wat te transparant naar mijn smaak. De andere kleuren vind ik allemaal ontzettend mooi, leuke set :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
bag Zo scoor je jou eerste designer tas voor minder goedkoper koop lifestyle by linda
Zo vind je jou vintage of 2nd hand designer bag

Hi iedereen! Er is niets mis mee om je (eerste) designer bag tweedehands te kopen, zeker als jou hart sneller...

Sluiten