#GayIsOk | Come and joint the Lush movement

Het is groot nieuws, Love Wins en het homohuwelijk mag voltrokken worden in alle staten van Amerika (yay!). En dit is iets wat zeker goed en uitgebreid gevierd mag worden! In 20 landen mag je nu trouwen met de liefde van jou leven, ongeacht welke kleur of geslacht jou partner heeft of is. Maar weet jij dat het in 76 landen een misdaad is om homo te zijn? En er maar liefst 10 landen zijn waarin gay zijn jou leven kan kosten? Lush ontwikkelde speciaal een zeep om te laten zien dat het wél ok is om gay, bi- of transgender te zijn. Come and join the movement! 

Gay is OK LUSH amsterdam centraal new in nieuw actie #GAYISOK actie zeep lifestyle by linda

Er zijn acties die mij direct nauw aan het hart liggen. Zo ook deze actie van Lush. Naast dat de bars fabulous en shiney zijn (doen mij gelijk aan een avondje bij de Toppers denken) koop je ze ook om een heel goed doel te steunen. Naast dat dieren niet voor zichzelf kunnen spreken en veel onzichtbaar zieken ondergesneeuwd worden kunnen veel homo’s niet voor zichzelf opkomen. En dat blijft heel bizar, dat het anno 2015 in vele landen nog een misdaad is om gay te zijn.

Maar hey, gay zijn is écht oké. Naar mijn inzien is het belangrijk dat iedereen zichzelf kan én mag zijn. Zeker omdat je met liefde niemand kwaad doet.

Blog: Lifestyle By Linda Photography and design By: Linda van Andel https://www.lindaswholesomelife.nl

 

Deze heerlijke liefdevolle frisse zeep heeft een kruidige appelgeur, en alleen al voor de geur zal je deze in je badkamer willen hebben liggen. Lush doneert de opbrengst van deze zeep aan All Out en kleine organisaties die zich wereldwijd inzetten voor eerlijke rechten voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders. En roept jou op om een selfie met deze zeep te maken en deze te delen onder #GayIsOk. Zullen ze hun doel -het bereiken van 10 miljoen mensen o social media – halen?

Je vind deze fabulous #GayIsOk zeep bar bij de Lush winkels en online voor €5,50 (100 gram).

 

 Doe jij ook mee?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

6 Reacties

 1. 28 juni 2015 / 09:54

  Wat een super actie van Lush, daar word ik nu echt blij van! Ik heb deze zeep bars trouwens niet zien liggen in de winkel.

 2. 27 juni 2015 / 17:19

  Ah yes, wat een goede actie van Lush! Ik ben het helemaal met je eens: Gay zijn is écht oké 🙂

 3. 27 juni 2015 / 13:59

  Wat goed dat ze hier aandacht aan besteden! Ik vind het zo erg dat dit onderwerp nog zo een taboe is in de wereld , laat mensen toch!

 4. 27 juni 2015 / 07:52

  Zo goed dat Lush hier aandacht aan besteed. Wat is het toch een mooi merk <3 Ik vind het heel bijzonder dat er in de wereld nog zoveel mensen tegen homo huwelijken etc. zijn. Hopen maar dat het alleen maar beter wordt!

 5. 27 juni 2015 / 06:23

  Wat een mooie actie van Lush. Ik vind het waanzin dat dit anno 2015 nog bijzonder is. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Maar goed, dat is helaas niet zo, dus dan moeten dit soort acties er maar voor zorgen dat het in de toekomst wel zo woord. Tof dat jij er een artikel aan wijdt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Primark AW15 herfst winter 2015 home beauty fashion kleding nieuw nieuwe collectie Amsterdam The Vier Rokin 75 OONA Amsterdam PR bureau blogger lifestyle by linda
Primark brengt stijl, klasse en elegantie terug deze herfst & winter

Hi allemaal! Gisteren bevond ik mij op The View in Amsterdam met, je raad het al, een prachtig uitzicht over...

Sluiten