Lifestyle Sunday | Amsterdam & Blog Copy Cat

Ik probeerde mij weleens voor te stellen hoe ik het zal vinden als ik een nare reactie krijg op mijn blog. En dan met name gericht op persoonlijke dingen, of hoe het zal zijn als iemand een artikel van jou overneemt zonder daar mijn naam bij te vermelden. Maar deze week kwam ik erachter dat het allemaal nog een stapje verder kan, mijn complete blog is namelijk gekopieerd naar een andere domeinnaam. En dat lieve mensen, dat gevoel is met geen pen te beschrijven. Ik kan als mens al slecht tegen onrecht. Gisteren toen ik even in de stad was om een nieuwe Specsavers X Converse bril uit te zoeken werd ik met de auto haast klem gereden door opgefokte kermisgangers (wat ja mensen de kermis is gezellig) op de rotonde in de stad. Terwijl ik er al op reed. Er is vast nog wel karma op de wereld want de gehaaste scooter ganger die zich daarna gehaast om mij heen vouwde werd even verderop aangehouden door de politie. Met camera ploeg. En ik hoop ergens dat karma ook de beste man of vrouw die het lef heeft om mijn werk te jatten/stelen/mij te ontnemen ergens gaat boeten ervoor. Want het offline halen van zo’n copy site is nog vele malen lastiger dan verwacht.

Gelukkig is er ook tijd voor leuke dingen, Jip zijn oog geneest heel erg mooi (thank you karma for not letting me down), bereid ik mij voor op onze aanstaande vakantie naar Thailand en bracht ik een bezoekje aan The View. Waar OONA en Primark mij hebben weten te betoveren. Wie mijn Instagram feed heeft gevolg weet dat ik dol enthousiast ben geworden over de lijn. Ik heb mijn kleuren ontdekt en kan niet wachten om het door te voeren in mijn kledingkast. En dat is denk ik ook wel het voordeel van 25+ zijn, ik kom er steeds meer achter wat mijn stijl is en wat mijn figuur kan hebben. Dat scheelt heel erg in twijfelsessie in de winkel en op de luie stoel voor een online shop sessie. Past het bij mij? Nee? Maar is hij wel erg leuk? Dan gaat de vinger op de knip en beland het uiteindelijk niet in mijn winkelmandje. Stijlvast en bewust leven, ik hou er nu al van. Naast dat het heel erg helpt bij sparen voor mooie dingen hoop ik ook een grote opstap te kunnen maken om straks, als mijn gezondheid net zo goed blijft presteren als nu, een eigen paleisje te kunnen betrekken. Uiteraard met mijn eigen prins. Wat inhoud dat ik al uren mooie feed op internet aan het bekijken ben en mij alvast lekker aan het maken ben. Van Chanel tassen tot mooie inrichtingen, I love to dream big! 

 

A penny for your thoughts?

liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

7 Reacties

 1. 29 juni 2015 / 21:50

  Fijn artikel om te lezen. Ontzettend naar dat het nog niet opgelost is met die ellendige copy cat. Inderdaad hopen dat Karma haar werk doet! Het gevoel lijkt me inderdaad met geen pen te beschrijven. Jakkes.

 2. 29 juni 2015 / 19:12

  Jemig zeg! En wat bereik je met zo’n copy actie?! Belachelijk!
  Je week klinkt verder erg fijn!

 3. 29 juni 2015 / 15:37

  Wat vervelend van die copy cat zeg, vooral omdat het jou energie kost: energie die je liever aan iets anders kwijt bent! En ik kan ook zo slecht tegen asociale mensen, gaan mijn nekharen echt van rechtovereind staan. Wat fijn trouwens dat je onderhand wel jouw eigen stijl hebt ontdekt. Ik ben 27 maar weet het soms nog steeds niet haha 😉 X

 4. 29 juni 2015 / 11:55

  Echt vervelend van de copycats maar gelukkig heb je een prima week gehad verder nog!

 5. 28 juni 2015 / 12:18

  Mooi geschreven en wat een vreselijke actie zeg dat kopiëren. Hoe mensen toch het lef hebben om dat te doen…

 6. 28 juni 2015 / 06:39

  Blijft echt een nare actie van die copy cat en dat druk ik me even heel netjes uit. Gelukkig was het over all toch nog een hele mooie week. Fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Blog: Lifestyle By Linda Photography and design By: Linda van Andel https://www.lindaswholesomelife.nl
#GayIsOk | Come and joint the Lush movement

Het is groot nieuws, Love Wins en het homohuwelijk mag voltrokken worden in alle staten van Amerika (yay!). En dit...

Sluiten