Leuke budget sieraden webshops

Leuke budget sieraden webshops

ikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattooWie zegt dat plak tattoos iets voor de zomer zijn? Juist voor een feestje (met deze week; ADE!) zijn ze zeer goed geschikt en ook voor wie heerlijk gaat nazomeren kan ze maak beter in haar koffer doen. Ik vind het een onwijs leuke manier om met deze flash veren tattoos een extra toe te voegen aan je outfit, zonder al teveel sieraden te hoeven dragen. Uiteraard ga ik je straks laten zien hoe het staat en de rest gaat mee naar Australië!

De veren flash tattoos vind je online bij Ikbensieraden.nl voor €4,95. 
ikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattooikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattooDeze leuke gouden knuckle ringen zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ook nog eens goed betaalbaar. Kijk, wie van afwisselen houd, houd daar van! Erg leuk voor een feestje of om jou foto’s net wat extra’s te geven. Ik vind het naast dat het er speels uitziet en je eindeloos kunt variëren, er ook heel erg chique uitzien.

 

De 6 gouden punk knuckle ringen zijn online verkrijgbaar bij Ikbensieraden.nl voor €7,95. 
ikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattooWebstash Multi layered pearls fashion lifestyle by linda ketting budgetEen andere trend die ik erg leuk vind, is die van de kettingen die uit meerdere lagen bestaan. Van deze multi layered ketting heb ik in Thailand dan ook veel plezier gehad en vind ik vooral erg leuk omdat ieder laagje andere elementen bevat.

Je vind deze multi layered pearls ketting bij Webstash.nl voor €9,95. 
Webstash Multi layered pearls fashion lifestyle by linda ketting budgetikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud

ikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattooBij mijn favoriete Instagram accounts zie ik ze regelmatig voorbij komen, de mooiste en de meest wilde nagel ringen. Nu hoor ik je misschien denken, nagel ringen? Wat wil je in hemelsnaam met een nagel ring? Nou, gewoon, ze zijn erg leuk (té leuk om te laten liggen) en geeft jou handen net iets meer pit. En dat dames, willen wij allemaal weleens toch?

Je vind deze toffe gouden nagel ring original bij Ikbensieraden.nl voor €6,45. 

ikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattoo
Zijn ze niet leuk de flash tattoos en de verschillende ringen? Zeker wanneer ik foto’s maak voor mijn blog, maar ook tijdens het filmen van mijn Paul’s Boutique filmpje draag ik graag wat gouden ringen. Ook de tattoos vind ik erg leuk en ze gaan verrassend lang mee, zelfs met een douchebeurt houden ze het zeker 24 uur vol om netjes te blijven zitten. En dat terwijl ik ook mijn horloge droeg om mijn pols. De ketting met de meerdere lagen vind ik ook erg speels en kan je outfit helemaal afmaken, en hij staat ook erg chique wanneer je een iets lager uitgesneden shirt draagt of een blouse.

Voor mijn lezers heb ik nog een leuke kortingscode van de Ikbensieraden.nl webshop. Vul tijdens je bestelling de kortingscode 06CNFJ in en je ontvangt 10% korting op je aankoopjes!

Welk sieraad spreekt jou het meeste aan?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

17 Reacties

 1. 28 oktober 2015 / 23:37

  Sieraden en budget. Wat mij betreft de ideale combi!

 2. 22 oktober 2015 / 17:48

  Die ketting is erg leuk zeg! Al vind ik die ringen ook wel wat hebben. Ik kende deze budget sieraden webshops nog niet!

 3. 13 oktober 2015 / 01:17

  Prachtige juweeltjes! En prachtige foto’s ook, wauw!

  • Linda
   Auteur
   16 oktober 2015 / 19:27

   Dank je wel voor dit super mooie compliment! : )

 4. 12 oktober 2015 / 21:37

  Wauw, wat een gave sieraden! Ik ga snel een kijkje nemen in de webshop. Mijn sieraden kunnen wel aangevuld worden met een paar leuke kettingen en ringen. 🙂

  • Linda
   Auteur
   12 oktober 2015 / 22:17

   Ik ben erg benieuwd of je iets leuks gevonden hebt! 🙂

 5. 12 oktober 2015 / 21:22

  Wat een leuke sieraden! Je hebt er ook weer prachtige foto’s van gemaakt <3

  • Linda
   Auteur
   12 oktober 2015 / 17:06

   Dank je wel voor het mooie compliment!

 6. 12 oktober 2015 / 14:55

  Leuke sieraad heb je hier en de flash veren tattoos zien er ook echt leuk uit.

 7. 12 oktober 2015 / 13:58

  Ik vind de nuckle rings heel erg leuk. Prachtige foto’s weer <3

 8. 12 oktober 2015 / 09:28

  Wauw wat een mooie sieraden. Ik vind die ringen heel gaaf!

 9. 12 oktober 2015 / 09:04

  Wat een hoop leuks, ik ben gek op zoveel ringen en de layered necklaces <3

 10. 12 oktober 2015 / 06:37

  Leuk! Budget sieraden zijn altijd welkom :-)! Vooral die ketting vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda
Lifestyle Sunday | Johnny Doodle op de koffie & Lifestyle Lab

Hi iedereen! Het was een leuke week afgelopen week. Zo bracht ik na een lange tijd eindelijk weer een bezoekje...

Sluiten