Lifestyle Sunday | Johnny Doodle op de koffie & Lifestyle Lab

Lifestyle Sunday | Johnny Doodle op de koffie & Lifestyle Lab

 

Donderdag sprak ik af met Lisette (247stylish) om naar de persdag van Miss Publicity en WEpr te gaan, de winter editie van Lifestyle Lab. Een propvolle middag vol lekkere pompoensoepjes, hapjes, iets teveel bitterballen (van Kwekkeboom, hmmm), chocolade, mooie schoenen en leuke interieur dingen. Een hele geslaagde en vruchtbare middag! Zo heb ik een haar analyse gehad en ga ik met een hele nieuwe haar-routine starten waar ik jullie natuurlijk snel meer over ga vertellen.

Johnny Doodle kwam zichzelf voorstellen en dames, ik kan vertellen, van deze man word je heel erg gelukkig! Hou jij van chocolade? Dan ben je met deze fudge blokken aan het juiste adres. Johnny komt uit Rotterdam (remember mijn t-shirt van vorige week?), houd van leuke, aparte verpakkingen en gaat met deze eerste 4 smaken het land veroveren. Hier gaat er zeker weten niet een smaak over de datum geraken. Je snapt dat ik dit weekend op de bank zit met een nieuwe Netflix serie (yes, er zijn weer heel wat nieuwe series online!) en een stuk chocolade.

Ook met Jip gaat het steeds beter, de nachten zijn rustiger en daar knap ik zelf ook van op. Al sluimert er wel een griepje en een verkoudheid voort. Maar ach, daar kan ik nu ik meer slaap ook steeds beter tegen. Vrijdag las ik de tweet van Saskia (Twinkelbella) dat zij zin had om op te ruimen die middag. Ik had dat zelf wat minder, maar moest die dag thuis toch echt aan de slag. Een uur later? Zit mijn vriend alle post netjes te sorteren en heb ik mijn hele kast leeggehaald ‘om een mooi plekje te creëren voor mijn tassen’. Zo heb ik een grote opruiming gedaan, allerlei kartonnen dozen opgeruimd (is dat een blogger dingetje om die dingen veel te lang te laten staan?), kleding uitgezicht, mijn to-blog bakje opgeruimd om vervolgens alles een grote schoonmaak beurt te geven. Alles is bling bling, en ik zit nu ik dit artikel schrijf heerlijk voldaan te glimmen, blij dat alles zo opgeruimd en schoon is. Heerlijk burgerlijk (hallo ik ben ál 26) en laten wij eerlijk wezen, een opgeruimd huis staat gelijk aan een opgeruimd hoofd!

Draag jij vandaag ook een roze lipstick? Vergeet dan niet jou selfie op Social media te delen met de #omdatzijhetwaardis en #FreeAGirl om aandacht te vragen voor Free A Girl en wereld meisjesdag. Lees in dit mooie artikel van Kelly Caresse meer over dit goede initiatief! Ik doe zeker mee, jij ook?

 

Hee, jij daar, hoe gaat het met jou?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. 11 oktober 2015 / 23:23

  Ooo wat leuk dat jij en Lisette naar de winter editie van Lifestyle Lab zijn gegaan. Ik had ook een uitnodiging gekregen. Ik wilde zo graag gaan maar ik had college. 🙁 Het klinkt echt als een super tof evenement!

 2. 11 oktober 2015 / 20:08

  Eerlijk gezegd wist ik het niet van vandaag, maar ik ga zeker even wat doneren nu

 3. 11 oktober 2015 / 19:45

  Fijn dat het beter gaat met Jip. Echt jammer dat ik geen vrij kon regelen op mijn werk voor afgelopen donderdag, anders had ik je gezien en dat had me echt heel leuk geleken. Hoop dat je een heerlijke rustige zondag met je lief hebt gehad!

 4. 11 oktober 2015 / 19:07

  Leuk om te lezen!! Ik zie steeds meer over Johnny Doodle, ben er zo benieuwd naar!! En ik had helemaal gemist dat die actie met roze lippenstift vandaag was… Wel een erg goede actie!!

  ♥♥♥ Saskia

 5. 11 oktober 2015 / 09:04

  Zo’n grote opruiming vind ik altijd een fijn gevoel, vooral als ik hier eigenlijk geen zin in had! Fijn dat hjet wat beter gaat met Jip :-)! Ik doe vandaag ook mee met de roze lipsticks (if I don’t forget!)

 6. 11 oktober 2015 / 08:56

  Hmmm die fudge ziet er lekker uit zeg <3 En wat fijn om te lezen dat het weer wat beter gaat met Jip, kan ook niet anders met zo een lief en zorgzaam baasje. Fijne zondag lieve Linda! <3

 7. 11 oktober 2015 / 06:37

  Volgens mij heb ik niet eens een roze lipstick! Ik verzin er wel wat op. Ik doneer hoe dan ook een bedrag. Heb ooit een documentaire gezien over FreeAGirl. Dat dit bestaat in onze wereld vind ik zo intens verdrietig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Krabi Tiger temple reizen thailand lifestyle by linda
Thailand vlog | Warm water bronnen en de Tiger Cave Temple

Hi iedereen! Vandaag laat ik jullie weer een uniek stukje van zuidelijk Thailand zien, plekken waar het massa toerisme (nog)...

Sluiten