Fashion | Zo voeg je kleur toe aan je herfst outfit

Hi ladies! Persoonlijk ben ik niet bang om kleuren te gebruiken. Sterker nog, ik vind dat ze je kleur en humeur ophalen. Want nu het weer allemaal wat somber is doe je er alles aan het fijne, vrolijke zomer gevoel vast te houden. Vandaag laat ik zien hoe je op een hele simpele manier meer kleur in je kledingkast toe kan voegen.

Zo voeg je kleur toe aan je herfst outfit

Voeg kleur toe aan je herfst outfit fashion lifestyle by lindaJas | SuperTrash // Top | Your Look For Less // Jeans | Come Get Fashion // Cut Out Ankle Boots | Come Get Fashion // Quilted Bag Small | Loavies // Horloge | Daniel Wellington // Ketting | Michael Kors (Bijenkorf) // Lipstick | MAC Mehr.

Hoe gaaf is deze rode jas? Alhoewel ik zelf voor grijs ben gegaan deze herfst zal ik toch graag nog een gekleurd exemplaar aan mijn garderobe toe willen voegen. Simpelweg omdat ik van afwisselen houd en je jou jassen zo ook de tijd geeft om even te ademen. Ook de donkere en intens gekleurde lipsticks kunnen uit je stash gevist worden. En hoe tof is het om deze op de kleuren van de vallende bladeren af te stemmen? Zo kan je met kleine details deze casual chique outfit al meer kleur geven.

Voeg kleur toe aan je herfst outfit fashion lifestyle by lindaJas | Phase Eight (Bijenkorf) // Pullover | Your look for less // Jeans | Come Get Fashion // Shawl | Primark // Horloge | Karl Lagerfeld (Bijenkorf) // Schoenen | Adidas Superstar // Nagellek | Essie Bikini So Teeny (Bol.com) // Handheld Bag | Maisy Papent – Pauls Boutique.

Ook de gebreide en wijd vallende truien mogen weer. Vind jij het ook zo heerlijk om op de bank te kruipen met een fijne oversized trui die jou warm houd terwijl het buiten regent en guur is? Yes I do! Met nagellak kun je al gemakkelijk wat extra kleur toevoegen. En een gekleurde tas? Ja die zijn nooit weg. Ik hou zelf wel van gekleurde uitstapjes. Ze geven je outfit dan net wat meer pit. En met leuke budget shawls kun je jou look iedere dag net wat anders geven, zo blijft je outfit spannender. Het laatste wat jou innerlijke fashionista wilt is er iedere dag hetzelfde uit te zien.

Durf jij kleur te gebruiken?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

 

Delen:

8 Reacties

 1. 13 oktober 2015 / 21:43

  Geweldige outfits!! Stiekem kan ik niet wachten tot ik mijn ‘oude’ kleding weer pas en weer wat meer kan afwisselen. De herfst is mijn favoriete seizoen.

 2. 13 oktober 2015 / 16:50

  Alle outfits zijn echt helemaal mijn ding qua stijl! Zo leuk!

 3. 13 oktober 2015 / 09:03

  Ik breng inderdaad altijd kleur in mijn look met een sjaal of een felle lipkleur 😀 Zo leuk om daar mee te spelen 🙂

 4. 13 oktober 2015 / 08:33

  Kleur in de herfst maakt een outfit echt helemaal af! Je hebt echt leuke setjes samen gesteld Linda! De tweede is mijn favoriet, ik ben verliefd op de pastel blauwe trui en sjaal uit dat setje! <3

 5. 1 oktober 2015 / 06:16

  Ik vind vooral de eerste look heel erg leuk, dat zou ik zo dragen :-)! De andere look vind ik ook mooi alleen vind ik broeken met scheuren bij mezelf niet mooi, ik vind ze wel leuk overigens!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
ikbensieraden.nl budget ringen knuckle ring punk gold goud tattoo
Leuke budget sieraden webshops

Hi iedereen! Wie van sieraden afwisselen houd is hier vandaag aan het juiste adres. Ik heb namelijk een aantal leuke,...

Sluiten