Lente outfit

Lente outfit Linda's Wholesome LifeBiesbosch, Dordrecht

 

 

– Lente outfit –

luchtig & aardetinten

 

De vogels zingen vrolijk en ook de zonnestralen worden steeds warmer, de lente is ein-de-lijk hier! Dit betekent ook dat de dikke wollen truien weer de kast in kunnen en de lente outfitjes afgestoft kunnen worden. Het is tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak en de inhoud van de kledingkast kan gewisseld worden. Zelf vind ik de ‘Wardrobe Switch-over’ video’s van Emma Hill altijd heerlijk om te zien. Niet alleen om te kijken hoe een ander dit klusje klaart, maar ook om geïnspireerd te raken.

Dit is zo’n typisch moment waarop je weer kunt winkelen in je eigen kast en kledingstukken weer herontdekt. Daarnaast is dit ook het moment om weer eens kritisch naar de inhoud van jouw kledingkast te kijken. Wat blijft er, wat gaat er weg? Misschien is je stijl wel veranderd of ben je wat aangekomen of afgevallen? Zelf heb ik ook mijn handen uit de mouwen gestoken en mijn United Wardrobe aangevuld met wat luchtigere lente items. Dat ruimt weer lekker op.

 

Lente outfit Linda's Wholesome Life
Lente outfit Linda's Wholesome Life

 

Lente Outfit | Details

Ik merk dat ik, terwijl ik het ‘vroeger’ betsempelde als oude mutsen kleuren, mij steeds lekkerder begin te voelen in aardetinten. En dit wil ik ook graag deze lente en zomer verder doortrekken in mijn kledingkast. Het is dan ook mijn missie om straks, als de winkels weer open zijn en de Corona gevlogen, weer veilig aan de slag te gaan om deze missie te laten slagen. Dan heb ik het in het bijzonder over vintage en tweedehandswinkels. Duurzaamheid is here to stay.

Mijn eerste lente outfit, ik voel mij er heerlijk in. De jurk kocht ik eind vorig jaar in Antwerpen bij de Zara. Niet heel duurzaam. Maar omdat het écht mijn kleur is en de jurk mijn figuur complimenteert, weet ik dat ik het jurkje eindeloos zal dragen. In alle seizoenen. Het jurkje heb ik zelfs met Kerst gedragen. Het heeft fijne driekwarts mouwen, een zachte stof en een beige kleur. Omdat het een basic jurkje is kan ik het eindeloos stylen. Dit wil ik dit jaar meer gaan doorvoeren in mijn garderobe. Met hier en daar een printje, dat moet natuurlijk ook kunnen.

Het vest is vegan en komt van H&M en is nu al twee jaar in mijn bezit, nog steeds een favoriet. Mijn horloge is van Cluse en de overige sieraden vintage. De laarzen zijn ook vegan en van Anna Field. Deze schoenen koop je o.a. online bij de Zalando en ik ben echt verrast door de kwaliteit. Het voetbed is goed en ik heb deze laarzen zonder problemen de hele herfst en winter gedragen. Ik hoop zelfs nog wat leuke zomerse sandalen aan te schaffen van dit merk, op dit gebied wil ik namelijk nog meer vegan opties aan mijn schoenencollectie toevoegen. En heb al wat mooie exemplaren voorbij zien komen. Lente, ik ben klaar voor je!

 

Wat draag jij graag in de lente?

 

 

Liefs Linda

 

 

Het artikel ‘Lente Outfit’ bevat affiliate links. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. Frederique
  7 april 2020 / 08:06

  Aardetinten staan mij niet. Dat vind ik wel jammer altijd want niets oude mutsen, ik vind het juist fris en zomers. Die outfit staat je ook erg mooi!

 2. 5 april 2020 / 16:22

  Staat je heel leuk! Beige enzo kan echt heel chic staan.

 3. Caroline
  3 april 2020 / 12:35

  In de lente is het fijn om weer met blote voeten in sneakers, pumps en ballerina’s te kunnen. Tenminste, als het in de ochtend niet zo koud is, hi hi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Happy Soaps Vegan Shampoo Bars
Zero-Waste Shampoo Bars | HappySoaps

Biesbosch, Dordrecht [dropcap]O[/dropcap]Onze zeeën en oceanen bestaan op dit moment voor een groot deel uit plastic, deze plastic soup kent...

Sluiten