Klassieke zoetwater parelketting van Safira

 Klassieke zoetwater parelketting Safira Petra TungårdenDordtse Biesbosch

Al langer gebruik ik de natuur als inspiratie bron voor mijn werk en fotografie. Meer dan ooit ben ik dankbaar voor het feit dat ik in de Biesbosch woon en door de weeks als een soort Remi mij door het natuurgebied kan bewegen. Op één van deze fijne wandelingen brak het zonnetje door, speelde de wind met de golven en besloot ik mijn nieuwe gouden ketting van de Petra Tungården lijn op de gevoelige plaat vast te leggen. Mijn nieuwste aanwinst van Safira, een klassieke zoetwater parelketting. Ik sluit het artikel af met een fijne kortingscode.

 

 

– Klassieke zoetwater parelketting –

Petra Tungården x Safira

 

 

 Klassieke zoetwater parelketting Safira Petra Tungården

Dordtse Biesbosch Tongplaat
 Klassieke zoetwater parelketting Safira Petra Tungården

 Klassieke zoetwater parelketting Safira Petra Tungården

 

Of je nu een liefhebber bent van zilveren sieraden of van goud, ik vind dat ze een outfit letterlijk maken of breken. Een simpele basic outfit kan ineens heel stylish worden als je de juiste sieraden draagt. Voeg hier een mooi paar schoenen en een tas aan toe, en je bent good to go. Een klassieke parel ketting ontbrak nog in mijn collectie. En ik heb er onderlaatst een parel van een zoetwater parelketting aan toe kunnen voegen. Mijn tijdloze collectie krijgt zo steeds meer vorm.

De sieraden van Safira weten steeds meer hun weg naar mijn hart te vinden. Het Zweede juwelenmerk maakt fijne, klassieke en trend gevoelige sieraden. Sieraden die worden verfijnd met een fijne, gerecyclede golden touch. Wat inhoudt dat hun sieraden ‘gold plated’ zijn. Juist de combinatie van het hergebruiken van materialen en het uitbrengen van veelal klassieke items en deze voor een betaalbare prijs uitbrengen, maakt het merk zo toegankelijk.

Wil je iemand een mooi cadeau geven of jezelf op iets moois trakteren? Met de code SAF52759 krijg je op Safira.com 20% korting op jouw aankoop.

 

Wat voor sieraden draag jij op dagelijkse basis?

 

 

Liefs Linda

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

14 Reacties

 1. Kimberley
  31 maart 2020 / 14:52

  O, wat heerlijk dat je bij de Biesbosch woont en dat je daar zo mooi gebruik van maakt! Wat zijn de foto’s prachtig geworden, echt heel mooi. Ik draag zelf amper sieraden. Ik heb 1 paar oorbellen, 1 armband en 1 ketting en ik draag ze zelden samen. Ze hebben wel allemaal een betekenis voor me <3

  • Linda
   Auteur
   31 maart 2020 / 14:57

   Heel mooi om te lezen dat je sieraden een betekenis hebben voor je. Daar draait het wat mij betreft ook zeker om!

 2. Marushi
  31 maart 2020 / 13:36

  Ik vind hem erg mooi! Ik heb heel veel sieraden maar toch een paar die ik het snelst pak.

  • Linda
   Auteur
   31 maart 2020 / 14:59

   Grappig is dat hé dat je toch altijd wel je favorieten er snel uitpakt en die toch het meeste draagt 🙂

 3. 31 maart 2020 / 11:50

  Wauw, wat ziet die er mooi uit! En wat een prachtige foto’s ook allemaal! 🙂

 4. 30 maart 2020 / 11:00

  Aah deze is echt mooi! Ik heb zelf een ketting met een rondje eraan; waar een semicolon (;) opstaat gegraveerd. En in mijn oren heb ik aan 2 n 3 ringetjes. En om mijn arm zitten een hoop armbandjes geknoopt. En om mijn andere pols heb ik een armbandje met het teken van een schorpioen erin.

 5. 30 maart 2020 / 10:04

  Echt een geweldige ketting zeg, die parel staat overal bij! En je hebt weer een toffe locatie gevonden om je foto’s te maken. Zelf draag ik ook regelmatig parel oorbellen

  • Linda
   Auteur
   31 maart 2020 / 15:00

   Pareloorbellen, mooi en heel klassiek!

 6. 30 maart 2020 / 09:03

  Wauw, wat een prachtige ketting zeg! Echt heel erg mooi en subtiel! Zo’n ketting zou ik mezelf ook wel dagelijks zien dragen 🙂 Verder ben ik echt een oorbellenmeisje en gaat er geen dag voorbij dat ik geen oorbellen draag.

  • Linda
   Auteur
   31 maart 2020 / 15:00

   Same here, zonder oorbellen (en ketting en mijn ringen lol) voel ik mij toch echt wel naakt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sukin super Greens
Sukin Super Greens | Vegan

[dropcap]H[/dropcap]et is alweer even geleden dat het natuurlijke Australische merk Sukin, op Linda's Wholesome Life, in het zonnetje werd gezet....

Sluiten