Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden

Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden
‘Jewelry is like a biography. A story that tells the many chapters of your life’ – Gem Hunt. En dat is misschien ook wel de reden waarom ik zó dol ben op sieraden. Zelf draag ik een mix van sieraden die ik tijdens reizen gekocht heb, vintage sieraden die van mijn oma’s doorgegeven zijn en nieuwe sieraden die aan diezelfde standaarden voldoen. Vintage sieraden hebben een tijdloze look en vertellen in één oogopslag al verschillende verhalen. Nieuwe sieraden, daarvan verwacht ik dat ze minstens hetzelfde doen. En mooi blijven, ik hoop ze uiteraard ook zelf ooit door te geven. Met nieuwe verhalen. Want dragen doe ik ze met veel plezier, ze lopen als een rode draad door mijn foto’s en leven heen. Nieuwe verhalen, kleine momenten die ooit hopelijk ‘de typerende grote momenten’ blijken te zijn. Als een hoofdstuk in een boek. En hier voegde ik laatst een gloednieuw stuk aan toe.

 

 

– Isabel Bernard –

14 karaats gouden sieraden

 

 

Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden

 

Isabel Bernard

Dat kwaliteit en eenvoud goed samen gaan laat Isabel Bernard zien. Het gelijknamige sieraden merk vind haar oorsprong in de chique Franse hoofdstad, Parijs. De sieraden zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de mooie en vooral kleine dingen in het leven. Een mooi gegeven om bij stil te staan sinds wij Millennials vooral geleerd wordt om te kijken naar het grote plaatje. Nu we langzaam aan richting de feestdagen gaan lijkt het mij meer dan gepast om alvast een klein zaadje te planten met oog op cadeau tips en inspiratie. Isabel Bernard is sinds kort in Nederland en mede door de fijne prijzen in combinatie met kwalitatief mooie sieraden, nu al niet meer weg te denken.

 

Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden

Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden
Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden
Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieraden

 

‘Jewelry is like the perfect spice, it always compliments what’s already there’ – Diane von Furstenberg

 

 

Mijn nieuwste aanwinst

Mijn nieuwste aanwinst is deze minimalistische gouden armband van Isabel Bernard en draagt de sierlijke naam Rivoli Angelique. Wat het merk typeert is dat de gouden sieraden niet gold-plated zijn, maar van 14 karaat goud gemaakt zijn. Hierdoor zullen de sieraden naar mate je ze draagt alleen maar mooier worden en niet vervagen.

Zelf heb ik wel een aantal gold plated sieraden in mijn bezit, dit zijn voornamelijk oorbellen die ik ’s avonds weer uit doe en kettingen die ik gebruik om mijn sieraden party van die dag compleet te maken.

Maar de ‘hard core’ van mijn sieraden zijn van ‘solid gold‘, puur gouden sieraden die met gemak dag en nacht gedragen kunnen worden. En dat stukje luxe draagt eraan bij dat ik onbezorgd alles uit mijn sieraden kan halen. Want alhoewel alle sieraden een eigen verhaal vertellen, maken ze dagelijks mijn outfit helemaal af. En samen, vertellen ze een heel nieuw verhaal.

 

Isabel Bernard | 14 karaats gouden sieradenLinda's Wholesome Life vintage gouden sieraden

 

Tip van Lin

Het gouden armbandje is onwijs fijn en sierlijk afgewerkt. De gouden kleur is tijdloos en matcht perfect met de gouden armbanden die ik jaar in en jaar uit met veel liefde draag. Het merk heeft nog meer tijdloze designs die langzaam aan hun weg weten te vinden naar mijn hart. De ringen zijn namelijk ook prachtig. Net als de kettingen. Wat dat betreft kan ik dit merk dan ook alleen maar tippen voor de feestdagen, je kunt vanaf €29,95 namelijk al prachtige cadeaus vinden.

Deze Rivoli Angelique armband (18 cm) bestaat uit 14 karaat goud en is verkrijgbaar voor €89,95.

 

Draag jij iedere dag sieraden?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Isabel Bernard 14 karaat goud
Isabel Bernard 14 karaat goud

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer

Delen:

5 Reacties

 1. 3 november 2019 / 21:41

  Wauw je foto’s alleen al! Ik heb zelf ook sieraden van Isabel Bernard, ze zijn echt prachtig!

 2. 1 november 2019 / 15:04

  wauw en nog eens wauw, wat heb je er weer een mooie review van gemaakt. Prachtig en subtiel armbandje zeg.

 3. 1 november 2019 / 09:13

  Oh wauw! Wat ontzettend mooi. Ik hou van dit soort subtiele, gouden sieraden. En drie keer raden? Ik ben nog op zoek naar een cadeautje voor mijzelf omdat ik het eerste jaar als ondernemer goed volbracht heb (bijna dan…)

 4. 1 november 2019 / 08:31

  Wat een prachtige armband! En wat heb je hem ook ontzettend mooi gefotografeerd in het groen tussen de regendruppels. Een feestje om te zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Halloween kostuum voor je hond
Halloween kostuum voor je hond | DIY

[dropcap]H[/dropcap]alloween is naast carnaval dé tijd van het jaar om eens heerlijk uit te pakken met make-up, versieringen en kostuums....

Sluiten