Halloween kostuum voor je hond | DIY

Halloween kostuum voor je hond DIY

Halloween is naast carnaval dé tijd van het jaar om eens heerlijk uit te pakken met make-up, versieringen en kostuums. Je hebt misschien al wat pompoenen in huis gehaald, wat vaker kaarsjes en gezellige lampjes aan en dan ineens heb je het; je wilt toch wel iets aan Halloween gaan doen. Als kinderen aan de deur komen met de boodschap ’trick or treat’ is het wel zo leuk om toch iets aan deze feestdag te doen. En ja, dan kan je trouwe viervoeter natuurlijk niet achter blijven. Vandaag laat ik je zien hoe je heel makkelijk en mega last-minute tóch een fantastische & spooky outfit voor je hond kunt maken.

 

 

– Halloween kostuum voor je hond –

DIY

 

 

Halloween hond

Halloween kostuum voor je hond DIY
Halloween kostuum voor je hond DIY
Halloween kostuum voor je hond DIY

 

DIY | Halloween kostuum voor je hond

Halloween is dé tijd van het jaar om zelf eens creatief aan de slag te gaan met een leuk kostuum voor je hond. Want waarom tientallen euro’s uitgeven als je het ook kunt maken van iets wat iedereen wel in huis heeft rondslingeren? Juist, dat dacht ik ook.

Men neme een oud laken, een stift en een schaar. Houd het laten bij je hond en teken voorzichtig af waar de neus en de ogen van je hond moeten komen. Pas op dat je jouw hond ondertussen niet in zijn ogen prik met een pen of stift. Zelf houd ik het laken voor Moos en teken het pas bij als ik het laken naast hem neer heb gelegd.

Als je het laken op de goede lengte hebt geknipt en voorzien van de nodige gaten is je outfit eigenlijk al klaar.

Nu is het eigenlijk een kwestie van rust en geduld, laat je hond rustig wennen aan zijn nieuwe kostuum. Raakt je hond in paniek? Dan is het heel leuk bedacht maar tocht echt geen geslaagd plan. Het is belangrijk dat jouw dier er zelf ook plezier aan beleeft.

Zelf maakte in zijn Spook kostuum eigenlijk met één doel; om heel even een leuke foto te maken. Moos heb ik even aan de plek laten wennen en toen langzaam aan het laken over hem heen gelegd. Hij bleef er redelijk rustig onder en liet het allemaal goed over zich heen komen. Hierna heb ik het laken snel weer verwijderd en hem goed beloond. Missie geslaagd!

 

Ga jij nog iets leuks doen met Halloween?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Halloween kostuum voor je hond DIY Pinterest
Halloween kostuum voor je hond DIY Pinterest

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. 2 november 2019 / 19:04

    Ahhh dit is zo cute!! Echt te schattig. Zelf geen halloween costuum voor m’n hond gemaakt maar wel een halloween harry potter shoot gedaan. En de kerst outfit voor mn hond ligt wel al klaar haha. Hele mooie foto’s trouwens, mooi sfeertje!

  2. 31 oktober 2019 / 16:32

    Haha, geniaal deze outfit voor je hond. Het is ook ontzettend makkelijk te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
favoriete vegan documentaires op Netflix
7 x favoriete vegan documentaires op Netflix

Biesbosch, Dordrecht   [dropcap]N[/dropcap]u de dagen korter worden en de weekenden regenachtiger worden, kruip ik graag op de bank om...

Sluiten