Instagram Best 9 | 2018

Hi iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne Tweede Kerstdag hebben. Thomas en ik zijn samen op weg naar Lille om dit jaar met een fijne feestelijke city trip (want kerstmarkt, Sephora en lekker eten) af te sluiten. De laatste week van 2018 wil ik ook graag benutten om terug te blikken op het afgelopen jaar. Vandaag trap ik af met mijn Instagram Best 9 van 2018. Een overzicht van mijn mooiste foto’s van mijn favoriete app samen met de verhalen achter de foto.

 

– Instagram Best 9 –

Linda’s Wholesome Life

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

Ik vind het ieder jaar weer super leuk om te zien welke foto’s het beste worden ontvangen op Instagram. Mijn passie voor fotograferen en het creeren van content groeit met de jaren. Zeker nu ik dit jaar een grote investering heb gedaan in een full frame camera. Hier hoop ik veel mooie foto’s mee te kunnen maken. Oh, en volg je mij al op Instagram? Lijkt mij leuk!

Ben jij ook benieuwd welke foto’s van jou het beste presteerde op Instagram? Dan kun je dat via deze website bekijken!

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#9 – Bollenvelden

Ieder jaar is het weer een feestje als de winterse dagen wegtrekken en de velden zich weer vullen met bollen. Zelf woon ik op een oude bollen boerderij, maar deze velden zijn al jaren niet meer gevuld. Daarom vind ik het extra leuk om er ieder jaar even op uit te trekken en de velden te bekijken.

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#8 – Nicecream

2018 is het jaar waarin ik nog meer ben gaan experimenteren met eten. Ik eet alweer bijna 2 jaar vegan, maar dan ook nog eens suikervrij. Hierdoor vallen er allerlei veganistische lekkernijen al snel af. Maar dat weerhoudt mij er niet van om zelf de keuken in te gaan. Ik maakte o.a. heerlijke nice cream, wat neerkomt op zelfgemaakt bananenijs met rode vruchten. Fotogeniek zijn deze bowls zeker, en smaken minstens net zo goed!

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#7 – Zonsondergang op de Azoren

Dit jaar maakte ik samen met Thomas een van mijn mooiste reizen. Niet eerder wist ik dat er zo’n paradijselijk mooi eiland was als Saõ Miguel. En dat zo dicht bij huis. De laatste avond van onze rondreis sloten wij af op het puntje van het eiland waar de zonsondergang magisch mooi beloofde te zijn. En boy, they did not lie! 

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

 #6 – our lady of peace chapel

Het zal geen verrassing zijn dat je op mooie plekken ook automatisch mooiere foto’s maakt. Als je naar de Azoren gaat en voor het eiland Saoõ Miguel kiest is het zeker een aanrader om naar alle mooie stranden en meren ook een bezoekje aan de Our Lady of Peace Chapel in Vila Franca do Campo te brengen. Deze trappen zijn een waar sprookje!

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#5 – Lago do Canario op Sao Miguel

Mocht je op reis gaan naar Saõ Miguel, dan mag je dit prachtige uitzichtpunt zeker niet vergeten. Het meer wat je ziet is Lagoa do Fogo, maar het beroemde uitzicht zie je alleen als je het pad naar Lago do Canario bewandelt. Dit was alweer ons tweede bezoek aan dit uitzichtpunt omdat hij de eerste keer compleet bedekt was door mist. Maar ook dat leverde mooie plaatjes op. Zie hier mijn artikel met tips als je de Azoren wilt gaan bezoeken.

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#4 – Terra Nostra in Furnas

Furnas is een prachtig plaatsje op de Azoren. Hier vind je de wereldberoemde warmwaterbronnen én het tropische Terras Nostra park. Dit park staat vol met de mooiste planten van over de hele wereld. Vroeger namen ontdekkingsreizigers namelijk planten mee naar Furnas om hier met hun aanwinsten te pronken. Hoe ouder het park wordt, hoe mooier het word. Een waar paradijs voor ieder die zich thuis voelt in de tropen! Mocht je hier dan toch zijn, de warmwaterbaden zijn ook echt een aanrader.

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#3 – Brugge

Thomas en ik startte het jaar met wat fijne city trips naar Brussel, Gent en Brugge. Het was onze eerste keer in Brugge en hebben onze ogen uitgekeken. De stad is zo mooi en knus! Mocht je een bezoek plannen naar Brugge zal ik je alleen wel aanraden om doordeweeks te gaan, dit stadje wordt namelijk overspoeld door toeristen. Maar ondanks dat hebben we toch een top dag gehad en hebben wij mooie foto’s kunnen maken.

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#2 – Lago do Canario op Sao Miguel

Ik vertelde je net toch dat wij het beroemde uitzichtpunt twee keer hebben bezocht? Dit was onze eerste poging en je ziet in het laantje achter mij de mist al opkomen. Alles liep deze dag anders dan gepland. Het weer hielp niet mee, het waaide onwijs hard, en ondanks dat de temperaturen onderaan de vulkanische bergjes goed was, heb ik boven behoorlijk staan klappertanden. Eenmaal op het uitzichtpunt waren wij namelijk omgeven door mist en voelde het aan alsof wij midden in de wolken zaten. En dat leverde onverwacht hele mooie plaatjes op! We werkten met wat we hadden en alles leek automatisch op zijn plek te vallen. Met deze foto als voorbeeld, na het maken van de foto trok alles binnen een paar minuten dicht. Zo bijzonder!

 

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life

 

#1 – De Biesbosch

Dat deze foto op de eerste plaats is beland is eigenlijk niet een hele grote verrassing voor mij. Ik maakte deze foto zelf, vlakbij huis in De Biesbosch. Ik heb namelijk al heel wat jaren het geluk dat ik in een prachtig Nationaal Park mag wonen. Deze foto maakte ik voor een campagne met Menzis, met tips voor een betere nachtrust. Deze foto mocht ik ook boosten op Instagram en het is tof om te zien hoeveel nieuwe mensen je dan kan bereiken!

 

 

Wat is jouw mooiste foto van dit jaar?

 

Liefs Linda voetnoot

Delen:

6 Reacties

 1. 29 december 2018 / 12:26

  Wat een ontzettend mooie foto’s! In mijn best nine zaten vier afbeeldingen die te maken hadden met een winactie. Een heel stuk minder fotogeniek dus.

 2. 29 december 2018 / 07:14

  Je foto’s zijn beslist Instagram waardig. Wat een mooie beelden allemaal. Dankjewel voor het mooie overzicht!

 3. 28 december 2018 / 12:40

  Ze zijn stuk voor stuk echt prachtig. Deze vind ik overigens heel tof, die bij: Lago do Canario

 4. 27 december 2018 / 11:05

  Leuk om jouw Best Nine te zien van afgelopen jaar. Geloof wel dat ik ze allemaal gezien heb. Leuk zo de verhalen erbij 🙂

 5. 27 december 2018 / 08:32

  Wat leuk om hier een blog over te maken (zodat wij het verhaal erachter weer eens kunnen lezen). Ga vooral zo door meis, je maakt prachtig beeld!

 6. 26 december 2018 / 06:28

  Wauw, wat maak je toch schitterende foto’s. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s, die nog mooier worden als je het verhaal erachter kunt lezen 🙂 Complimenten voor de geweldige content die je steeds op Instagram (en op je blog) weet te plaatsen. Die is altijd een feestje om te zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Merry Christmas Linda's Wholesome Life
Merry Christmas

[dropcap]G[/dropcap]evulde kaptafels en beauty cases hebben mij altijd al getriggerd. Ik vond ze mooi, spannend en verborgen allemaal een groot...

Sluiten