Ik ga een moestuin beginnen

Moestuin beginnen Linda's Wholesome LifeBiesbosch, april 2020

 

– Linda’s Moestuin –

ik ga een moestuin beginnen

 

 

In het kader van thuis zijn èn thuis blijven heb ik besloten wat nieuwe projecten te gaan starten thuis. Zo ben ik een paar weken geleden al begonnen met het delen van tuin tips en laat ik jullie meer zien van mijn leven op de boerderij. Het is heel gek om te merken dat ik nu pas meer deel van iets wat van mij zo vanzelfsprekend is, maar voor velen zo onbekend.

Ik word overspoeld met enthousiaste reacties en nieuwe volgers, dat maakt mij zo enorm blij! Gisteren besloot ik na wat brainstormen de knoop door te hakken en een flinke bestelling aan groenten, kruiden, fruit en bloemen zaden te bestellen. Ik ga mijn eigen moestuin starten. En jullie meenemen in dit avontuur. Want wat is er eigenlijk leuker dan je eigen biologische groenten en fruit te verbouwen? Niet alleen in deze gekke tijden waarin we massaal thuisblijven, maar zeker ook erna.

Ik bestelde zaden van o.a. radijsjes, wortelen, aardbeijen, verschillende eetbare bloemen maar ook voor kruiden, tuinkers en verschillende vergeten groenten. Ruimde de kas van mijn moeder vast een beetje op en besloot deze al moestuin proof te maken (dit proces kan je op mijn Instargam vinden onder de Kitchen Garden highlight).

Niet geheel zoals je dat gewend bent van de meeste moestuin foto’s. Maar dat maakt het juist zoveel leuker. Ik gooi het vrolijk over een andere boeg. En voor alle zaadjes gezaaid worden, ontkiemen en uitgroeien tot mooie plantjes vertoeven ze heerlijk in de kas. En ik kan niet wachten om mijn handen uit de mouwen te gaan steken. Een leuk nieuw, duurzaam avontuur. Ik heb er zin in!

Heb jij een moestuin?

 

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. Lieke van Veen
  20 april 2020 / 16:38

  Ik ben erg benieuwd.
  Wij hebben geen moestuin thuis, maar ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend en we willen heel graag een mini moestuin maken op het balkon.

 2. 20 april 2020 / 16:28

  Wat mega tof dat je dit gaat doen zeg, momenteel ben ik nu ook op mijn vaderslandje bezig. Vanaf januari ben ik al bezig met het voorzaaien van groentes en fruit. Ook zijn mijn muismeloentjes aan het opkomen, die zien er ook zo leuk uit. Prachtige foto heb je trouwens ook weer gedeeld.

 3. 20 april 2020 / 08:41

  Oh wat een leuk nieuw project! Ik wens je heel veel moestuinplezier toe en ga dit avontuur natuurlijk met veel plezier volgen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn leven op de boerderij tijdens de lockdown
Mijn leven op de boerderij tijdens de lockdown

Biesbosch, april 2020 [dropcap]D[/dropcap]oor de Coronacrisis zien onze dagen er allemaal wat anders uit dan normaal. Voor de een zijn...

Sluiten