PawfectHealth | Natuurlijke snacks voor honden

Natuurlijke snacks voor je hond Biesbosch, oktober 2023

Wie mij al wat langer volgt weet dat Moos op een hele bijzondere manier op mijn pad is gekomen. Het was tijdens onze vakantie in Kos dat wij in het vroege voorjaar een heel knap en angstig hondje een restaurant in zagen lopen. Ik was opslag verliefd. De liefde was gelukkig geheel wederzijds. Want waar hij bang was van alle mensen, zocht hij juist contact met mij. Een Griek gespecialiseerd in adopties zag het gebeuren en overviel mij met de vraag; ‘ wil jij deze hond adopteren?’.

Enigszins verrast door de vraag ging er een lang gekoesterde wens in vervulling. Een diertje een goed nieuw thuis geven heb ik al eerder gedaan – maar een hondje uit het buitenland was een hele nieuwe droom. Een halfjaar later stonden we weer in hetzelfde restaurant om alles door te spreken. De authoriteiten hadden goedkeuring gegeven en het lange zoeken naar Moos was begonnen. Want hij zwierf iedere dag kilometers over het eiland. De tweede dag was het raak, sinds dien heb ik de meest dankbare en trouwe hond aan mijn zijde. Het was echt meant to be.

 

— PawfectHealth —

Natuurlijke snacks voor honden

Een dag in het leven van een DogFluencer

 

Holland & Barrett PawfectHealth Tummytreats Zentreats

Holland & Barrett PawfectHealth Tummytreats Zentreats

PawfectHealth Zentreats Calming

Een hondje met een rugzakje verdient een goed thuis, liefde, warmte, veel geduld en de juiste voeding. Net als alle hondjes die jij wellicht vanaf pup al in huis hebt. Trauma’s kan ik niet wegnemen. Wel kan ik helpen om veel nieuwe positieve herinneringen deze te laten verbleken. Op spannende momenten wanneer dit niet lukt; zoals in kleine ruimes of een bezoek aan de dierenarts kunnen supplementen helpen.

PawfectHealth heeft hier de juiste oplossing voor. Treats die ook nog eens een kalmerend effect hebben. Perfect voor spannende momenten (denk aan autoritten, een bezoek aan de trimsalon, dierenarts of bijvoorbeeld een verhuizing), maar ook voor honden die van nature vrij angstig of zenuwachtig zijn. Dat rugzakje kunnen we ze helaas niet ontnemen, helpen kunnen wij ze uiteraard wel.

Zentreats is een voedinssupplement voor honden ter ondersteuning bij stressvolle en/of angstige momenten. Aanbevolen door specialisten. En is daarnaast ook nog eens gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Vrij van granen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

PawfectHealth Zentreats Calming is verkrijgbaar bij Holland & Barrett. 60 soft treats voor €29,99. Nu met dierendag is het 1 + 1 gratis!

Holland & Barrett PawfectHealth Tummytreats Zentreats

 

PawfectHealth Tummytreats Pre- En Probiotica

Net als bij mensen begint een goede gezondheid in de darmen. Daarnaast bevindt maar liefst 70% van het immuumsysteem van je hond zich in de darmen. Een gezonde darmflora is daarom essentieel voor het welzijn van jouw vriendje of vriendinnetje. Deze natuurlijke probiotia helpt daarbij.

Naast een rugzakje heeft Moos (wellicht doordat hij veel gevoeg werd in restaurants) last van een gevoelige maag/darmstelsel. Voeding met probiotica erin verwerkt helpt om de scherpe randjes ervanaf te krijgen. Wel merk ik dat het met spannende momenten (wanneer hij even alleen op het huis moet passen, of een enge hond heeft gezien) zijn maag al snel opspeelt. Dit herken ik aan gras willen eten. Iets wat helpt is het geven van geitenmelk of het eten van gras, beiden verlichten de klachten.

Extra ondersteuning voor hondjes met een gevoelige maag of darmkanaal is natuurlijk altijd een goed idee. PawfectHealth heeft natuurlijke probiotica voor honden in een snoepje gegoten, ter ondersteuning van een gezonde darmflora. Ideaal voor thuis, maar ook zeker voor onderweg. Deze snack is samengesteld met natuurlijke ingrediënten en bevat naast verschillende prebiotica, probiotica en post-biotica ook pectines, inuline, zeoliet, L-glutamine en psylliumvezels.

Ook deze gezonde snoepjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van granen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

De PawfectHealth Tummytreats Pre- En Probiotica zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett. 60 soft treats voor €29,99. Nu met dierendag is het 1 + 1 gratis!

 

Holland & Barrett PawfectHealth Tummytreats Zentreats
bandoga

Een dag in het leven van een Dogfluencer

Moos mocht een dagje op pad als doginfluencer. Van het openen van een perspakketje tot het inspecteren van de buit, inclusief mooie bandana. Gecombineerd met een wandeling in de polder en poseren als een pro. Wat heb volgens mij aardig is bevallen, hij neuriet nu zelfs ‘Prada’ van RAYE al mee. Als dit geen dierendag is weet ik het ook niet meer!

De mooie groene bandana is van Bandoga en Moos draagt hem in de maat M.

 

Kokoni hond

Holland & Barrett PawfectHealth Tummytreats Zentreats
landelijk wandelen met de hond

 

4 oktober | Dierendag

Op Dierendag zetten we alle dieren extra in het zonnetje, dat terwijl het bij ons stiekem alle dagen dierendag is. Hun welzijn en gezondheid staat bij ons voorop. Net als samen leuke dingen doen. Als Moos het naar zijn zin heeft, heb ik ook een goede dag. Het is dan ook niet voor niets dat hij al 4 jaar als een rode draad door mijn blog loopt. We doen echt zo’n beetje alles samen. Vrijdag vieren we zijn Gotcha Day, dan is hij 4 jaar bij ons in Nederland.

 

Ga jij iets extra’s doen op Dierendag?

 

Liefs Linda

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wholesome activiteiten oktober
Wholesome lijstje met 10 activiteiten | Oktober

Spinolaschans Breda, Noord-Brabant, oktober 2023 [dropcap]C[/dropcap]rispy leaves, cozy moods. Fall is here and I'm not mad about it. Herfst uitzichten...

Sluiten