Hoogtepunten van november

Oh jongens, de elfde maand is bijna op zijn eind en dat betekent maar één ding; dat de gezelligste maand van het jaar van start gaat! Na een jaar van hard werken (en oké ik ben er nog lang niet, want december is druk!) kan ik hier altijd zo naar uit kijken. Om gezellig wat tijd met familie door te brengen bij de kerstboom en om samen met Thomas heerlijk te gaan kerstshoppen. Wij maken er ieder jaar weer een momentje van, dan gaan we naar een gezellige stad in Nederland, Duitsland of België om ons dan helemaal onder te dompelen in de kerstsferen. Heerlijk vinden wij dat. November heeft ook genoeg hoogtepunten die ik vandaag eerst nog even met je wil delen, net voor de feestelijke maand van start gaat!

 

Hoogtepunten van november

hier is een kleine recap

 

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome LifeHoogtepunten van november Linda's Wholesome Life

– Soms gaat het wat minder –

en dat is ook oké
deze dagen mogen er ook zijn

Het afgelopen jaar was een jaar van uitersten, letterlijk op ieder vlak waar je een verandering kan bedenken is er iets veranderd. En veranderingen accepteren kost tijd. Veel tijd. Zeker als dingen je overkomen. Dan lijkt het alsof je de grip verlies en alles als los zand door je vingers glijdt. En dat terwijl sommige veranderingen heel fijn en bevrijdend kunnen zijn. Iedere maand tijdens de nieuwe maan ervaar ik dat weer. Dan word ik overvallen door passie, een stroom aan nieuwe ideeën en doelen. Daarnaast horen veranderingen er ook bij. Het kan een gemis zijn, maar je ook weer verder helpen.

Het is dan ook een onderwerp wat door veel schrijvers aangehaald wordt. Zeker als je te maken hebt met verdriet, gemis en rouw.  Het is en blijft een schrijvers cliché. Maar het is zo waar. Dit verdriet kan namelijk ook een grote drijfveer zijn. Het helpt mij doelen te stellen en te blijven vernieuwen. Omdat ik door de jaren heen wel geleerd heb dat niets vanzelfsprekend is en dat je maar beter zoveel mogelijk uit de tijd mag halen dat je hier bent.

Andere dagen overvalt het verdriet mij, en voelt het alsof het gisteren was dat de grond onder mijn voeten vandaan gehaald werd. Mensen zeggen weleens dat wanneer iemand een respectabele leeftijd heeft, je er automatisch meer vrede mee hebt dat iemand wegvalt. Maar één ding kan ik je wel vertellen, het gemis zal er niet minder door worden.

Daarnaast is er dit jaar zoveel veranderd, ik zal er veel over kunnen schrijven. Maar het zal niets toevoegen aan mijn verhaal. Ik denk namelijk dat veel van jullie zich hier wel in kunnen herkennen. Goede dagen komen en gaan. En dat is oké. Wat ik je mee wil geven is dat het oké is om soms even niet oké te zijn. Laat het toe. Laat de tranen stromen. Het zal je, als de tijd daar is, alleen maar verder helpen.

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht
Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht
Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht
Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht


Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht

– Hoogtepunten van november –

want die waren er ook zeker!

November wat aan de andere kant een hele fijne maand. Ik heb sowieso voor het eerst weer sinds een lange tijd weer oprecht van de herfst genoten. En plande dan ook de nodige shoots in. De kleurenpaletten zijn onvoorstelbaar mooi. Thomas en ik brachten een bezoekje aan het knusse Breda, Den Haag en Delft. Zijn een paar keer uit eten geweest

Daarnaast kwamen er ook veel persparketten binnen die bijna allemaal met de feestdagen te maken hebben. Er komen in december onwijs leuke artikelen en samenwerkingen aan. Ik ben druk bezig met het maken van kerstartikelen en Gift Guides. Daarnaast heb ik met Black Friday mijn garderobe aan kunnen vullen met wat fijne basics. Mijn liefde voor nude kleuren blijft namelijk groeien. Ook shopte ik een aantal outfits die heel erg Party Proof zijn. En wat voelt het heerlijk om dit een keer op tijd geregeld te hebben. Echt, het geeft zoveel rust!

Daarnaast was het vooral ook heel erg gezellig thuis, op de boerderij. De alpaca’s krijgen een dikkere vacht waardoor ze er allemaal onweerstaanbaar leuk uitzien. Wie hier benieuwd naar is; op mijn Instagram (@lindaswholesomelife) deel ik regelmatig fluffy foto’s in mij Instagram Stories.

Maar ook de haantjes die wij begin dit jaar opgevangen hebben (lees hier het verhaal van de gedumpte beestjes) zijn helemaal thuis bij ons. Ik heb kippen altijd al fascinerende dieren gevonden, maar deze haantjes overtreffen alles. We zijn echt vriendjes geworden. Ze babbelen met mij, lopen overal mee naartoe. Slapen graag op schoot en turen vaak door het keukenraam naar binnen. En als hij wilt knuffelen neemt hij als en ware Romeo plaats onder mijn slaapkamer raam en krijg ik een hele serenade. En als we elkaar zien, dan doet hij letterlijk een vreugde dansje. Echt, deze beestjes hebben mijn hart in ieder geval gestolen.

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht
Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht
Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht

 

–  Best gelezen artikelen –

op Linda’s Wholesome Life

 

Favorite Knitwear
Vegan pancakes recept (suikervrij)
Rituals Victoire D’Ambre
Onzekerheid, schoonheidsideaal en plastische chirurgie 
Sukin Basislijn – Vegan huidverzorging

 

 

Ik vind het altijd weer leuk om te zien welke artikelen er in de smaak vallen en goed gelezen worden. Vooral het artikel over Onzekerheid & schoonheidsidealen is veel gelezen. Hierover heb ik ook hele mooie en open reacties van jullie mogen ontvangen. Dat vind ik zo fijn en bijzonder dat sommigen het aangrijpen om een mooi en persoonlijk verhaal te delen. Ik denk ook wel dat velen zich in het artikel kunnen herkennen.

Onzekerheid is namelijk iets waar iedereen op een punt in zijn of haar leven wel tegenkomt en mee te maken hebt. In welke vorm dan ook.

Bottom line: je bent mooi zoals je bent. Echt.

 

P.s. heb je mijn artikel met mooie Autumn Wallpapers al gezien?

Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht
Hoogtepunten van november Linda's Wholesome Life Dordrecht

 

– Doelen voor december –

iets met time management

 

Ik heb super veel zin in deze gezellige maand! De kerstcollecties heb ik al even in huis, net als mijn outfits. En het is een feestje om met deze producten en fijne collecties aan de slag te gaan. Het maakt mij oprecht blij dat er al zoveel mooie dierproefvrije en vaak ook natuurlijke merken zijn die mooie collecties uitbrengen. Dat maakt een lijn nóg feestelijker. Er staan zelfs al een aantal hele fijne Sustainable Gift Guides te trappelen om live te gaan. Ook zijn Thomas en ik 1 december 6 jaar samen. Dat zorgt er altijd voor dat de decembermaand al goed van start gaat.

Daarnaast is Time Management een doel op zich. De eerste weken zullen wat blogwerk betreft wel even druk zijn. En ik hoop op tijd klaar te zijn en alles in te plannen zodat ik vol energie de feestdagen in kan gaan. Het blijft namelijk een drukke maand, en ook het doen van leuke dingen kost energie. Ik denk dat veel mensen zich er wel in kunnen herkennen dat de laatste weken van het jaar qua werkt het zwaarst zijn. En dan zijn de feestdagen meer dan welkom.

Maar met een chronisch ziek lichaam is dit altijd een extra uitdaging. Daarom probeer ik ieder jaar alles zo goed mogelijk in te plannen zodat er genoeg pauzes zijn om even op adem te komen. Naast genieten is dat mijn grootste doel voor deze maand. Het is ieder jaar weer een dingetjes, omdat alles weer anders loopt dan gedacht. Maar dan heb ik in ieder geval weer mijn best gedaan haha!

 

Waar kijk jij het meest naar uit in december?

 

 

Liefs Linda voetnoot

5 Reacties

 1. 2 december 2018 / 12:55

  Wat een prachtige foto’s weer! Nog gefeliciteerd met jullie jubileum! Heb je een leuke dag gehad?

 2. 1 december 2018 / 23:04

  Lieve Linda. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Dat er nog maar heel heel heel veel mooie en liefdevolle jaren mogen volgen voor jou en Thomas. En wat moest ik lachen om het stukje tekst over de haantjes. Ze zijn dol op je ja. Dat kon ik met eigen ogen zien toen ik een dagje met jou doorbracht. Ik wens je een fantastische decembermaand. <3

 3. 1 december 2018 / 15:24

  Ja, echt, de tijd vliegt :O Gefeliciteerd alvast met je jubileum en take care, zodat je kunt genieten van de decembermaand 🙂

 4. 1 december 2018 / 09:36

  Ah wat een prachtige terugblik(ken) op de afgelopen maand Linda, de je hebt gelijk hoe ouder je word des te meer de tijd voorbij vliegt. Ik heb ook aardig wat pittige momenten beleefd maar als gezin houden we elkaar sterk en ik hoop dat alles goed mag verlopen. Mijn pap heeft de ziekte van Parkinson gekregen en moet daar hard voor knokken op dit moment. Maar ik wens je in ieder heel veel geluk en liefde in 2019!

 5. 30 november 2018 / 07:03

  Wat een prachtige en oprechte terugblik op de afgelopen maand! Wat vliegt de tijd inderdaad voorbij. Ik kan nauwelijks beseffen dat we over een maand alweer het jaar uitzwaaien met Oud & Nieuw. Ik vind het mooi om te horen hoe je, zelfs als er de nodige verdrietige momenten zijn, toch ook de positieve dingen heel erg weet te waarderen. En al helemaal mooi dat je dit jaar van de herfst hebt kunnen genieten <3 Ik heb dezelfde ervaring. Meestal baal ik van de donkere dagen, maar ik moet zeggen dat die me dit jaar verrassend goed afgaan. Ik wens jou een mooie laatste maand van 2018 toe. En maak er een mooie dag van morgen bij jullie 6-jarig jubileum! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers
Autumn Desktop & iPhone Wallpapers

[dropcap]N[/dropcap]a een vrij succesvolle lente editie, gevuld met bloemige 'Backgrounds & Wallpapers' is het tijd voor een vervolg. Zowel via...

Sluiten