High tea bij The Tea Lab & Cowboysbag portemonnee

A Sunday well spent brings a week of content. En dat is zo waar! De zondagen zijn wat mij betreft heilig, omdat ik dan de hele dag met Thomas door kan brengen. Zo nu en dan staan er wat verplichtingen op het programma. Maar zodra de agenda leeg is, plan ik het liefst iets leuks in voor ons twee. We besloten even de stad van Rotterdam in te gaan. Ik wilde nog wat nieuwe broeken kopen en besloot te reserveren bij The Tea Lab. Hier serveren ze namelijk de fijnste vegan hightea’s en daar was ik super benieuwd naar. Een goed moment om mijn nieuwe Matt & Nat mee naar buiten te nemen. Ik laat je ook gelijk mijn kleine, maar o zo fijne Cowboysbag portemonnee zien.

 

-A Sunday well spent-

 

Cowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam

Cowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam

 

 

 

-The Tea Lab-

Een bezoekje brengen aan The Tea Lab stond al een poosje op mijn to-do list. Nu het weer buiten iets kouder worden en wij langzaam aan weer richting de herfst gaan, is zo’n vegan high tea een hele fijne manier om de zondag middag door te brengen. Ik reserveerde twee dagen van te voren een vegan high tea, en boy, wat heb ik hier naar uit gekeken.

De high tea is namelijk goed gevuld. Zo begin je met een heerlijke vegan & glutenarme soep. Zijn er volop verse broodjes met diverse spreads, mini salades met zoete aardappel, kikkererwten, hazelnoot en pompoenpitjes. Bananenbrood, gebakjes, energyballs van dadels en diverse soja yoghurts met homemade granola.

Daarnaast heb je keuze uit zo’n 4 soorten verse theeën, voor ieder wat wils. Maar met de Rooiboy Ginger Chai als mijn ultieme favoriet. Dit menu spreekt mij erg aan omdat er ook genoeg hartige en suikerarme hapjes bij zitten. Dat Thomas daardoor extra taartjes had, daar heb ik hem niet over horen klagen. And boy, this high tea did not disappoint! 

Adres: Westewagenstraat 80, 3011 AT Rotterdam

 

 

 

Cowboysbag portemonnee The tea lab RotterdamCowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam

 

-Cowboysbag-

Als Thomas en ik op een shoppingspree gaan (yes hij is de ideale man die graag mee gaat!) dan vind ik het fijn om maar een kleine tas mee te nemen. Mijn nieuwe Matt & Nat tas is perfect voor zo’n uitje. Ik bestelde deze tas onderlaatst bij Brandfield, samen met een portemonnee van Cowboysbag.

Ik was al een wat lagere tijd opzoek naar een mooie, multifunctionele kleine portemonnee. Eentje waarbij je alles toch nog overzichtelijk kunt opbergen. Deze Purse Hold in Elephant Grey is zo’n fijne portemonnee. Hij heeft een rits en aan de binnenkant 4 vakjes. Waardoor ik mijn pasjes, losgeld, bonnetjes en een parkeerkaart mooi los van elkaar kan opbergen. En dat scheelt weer een hoop ergernissen bij mensen achter mij in de rij als ik weer voor de zoveelste keer iets kwijt ben haha!

De items van Cowboysbag zijn van hoogwaardig en duurzaam leer gemaakt. En dat vind ik belangrijk. Ik kies niet vaak voor lederen items (ik vind vegan leder namelijk een onwijs goed alternatief). Maar als ik dan voor leer kies, dan kies ik zeker voor kwaliteit. Je wilt natuurlijk dat items lang meegaan, je er veel plezier aan zult beleven en dit leder schijnt naar mate de jaren verstrijken alleen maar mooier te worden.

Daarnaast is de portemonnee ook unisex waardoor ik hem ook heel goed in de broekzak van Thomas zie verschijnen. En ik vind de stoere optie ook heel erg goed bij hem passen!

Je vindt de Cowboysbag portemonnee -en nog meer moois van Cowboysbag- bij Brandfield voor €29,95. Ga je toch liever voor een vegan portemonnee? Neem dan zeker even een kijkje bij de beauty’s van Matt & Nat!

 

Cowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam
Cowboysbag portemonnee The tea lab RotterdamCowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam
Cowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam
Cowboysbag portemonnee The tea lab Rotterdam

 

Hoe besteed jij jouw zondag graag?

 

 

See you next time voetnot

 

 

Pin op Pinterest

The Tea Lab vegan high tea

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

19 Reacties

 1. 26 september 2018 / 09:53

  Ik houd van het merk, ik houd van de foto’s die jij maakt en love healthy food pics! Krijg hier helemaal zin in!

 2. 25 september 2018 / 22:44

  Wauw je hebt echt mooie foto’s gemaakt! Daarnaast ziet het er ook nog eens lekker uit. Ik wil hier ook wel naartoe!

 3. 25 september 2018 / 15:20

  Ziet er echt heerlijk uit. Daar wil ik ook eens gaan genieten.
  Mooie foto’s ook zeg.

 4. 25 september 2018 / 12:20

  Wat ziet dat er héérlijk uit zeg! Ik krijg er honger van! Lijkt een beetje op een high tea van de yoghurt barn.

 5. 24 september 2018 / 17:04

  Ik ben gek op thee, dus kwam hier een tijdje zeer graag. Vooral omdat je veel keuze hebt. Fijne plek om ook te flexwerken, wat ik af en toe deed als er geen plek was op kantoor (don’t ask…).

 6. 24 september 2018 / 16:05

  Wat een leuk adresje in Rotterdam! Die ga ik zeker onthouden om eens samen met mijn vriendinnen een zondag door te brengen

 7. 24 september 2018 / 15:10

  Ik wil zelf echt niets meer van leer hebben: kwaliteit of niet: er is een dier voor dood gegaan. Gelukkig zijn er zoals je schrijft inderdaad mooie producten zonder leer 🙂

  • Linda
   Auteur
   24 september 2018 / 19:54

   Ik hang wat dat betreft nog een beetje tussen wal en schip. Ben mij bewuster geworden van mijn keuzes en kies veel vaker voor een vegan variant! Dit heeft gewoon even tijd nodig denk ik ☺️?

 8. 24 september 2018 / 14:06

  Ik ben toevallig laatst bij the tea lab geweest, maar alleen een kopje thee genomen. Een gemiste kans zie ik nu! haha, Super mooie foto;s ook heb je gemaakt!

 9. lodi
  24 september 2018 / 11:54

  Wat een prima High tea was dit zeg, het ziet er erg goed uit en prima portemonnee ook zo te zien.

 10. 24 september 2018 / 11:45

  Wat leuke portemonnee. Die foods zien er lekker uit. Het klinkt als een gezellige high tea

 11. 24 september 2018 / 08:56

  Ik heb nog nooit een high tea gedaan, want ik ben niet zo gek op zoetigheden. Ik vind deze er erg goed uitzien, lekker divers! En je portefeuille ziet er inderdaad handig uit. Ik heb de VERA SM van Matt & Nat en kocht laatst ook een handtas van dat prachtige merk. ♥

 12. 24 september 2018 / 08:43

  Leuke portemonnee en heel handig mee te nemen inderdaad. Vind de kleur ook wel lekker neutraal zodat het overal bij past. Ik doe het liefst zo weinig mogelijk en gewoon lekker rustig aan 🙂

 13. 24 september 2018 / 07:21

  Dat klinkt als de perfecte besteding van een (regenachtige) zondag 🙂 Wat een heerlijke high tea! En je portemonnee is ook absoluut een pareltje.

 14. 24 september 2018 / 07:09

  Wat een mooie foto’s.. enne je woorden over de high tea klinken goed. Altijd fijn om een goede, kleine portemonnee te hebben. Ik ben eigenlijk nog op zoek naar een mooie, goed, klein portemonneetje :-), ik ga deze eens even opzoeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Catrice cosmetics herfst/winter 2018 update
CATRICE cosmetics | herfst/winter 2018

[dropcap] H [/dropcap]et einde van deze heerlijke zonovergoten zomer is dan echt in het zicht. En met de herfst op...

Sluiten