Get Ready With Me | Zalando Blogger Awards

Hi iedereen! Wat was het toch leuk om mijzelf klaar te maken voor deze award show. Zeker omdat ik bij de laatste 10 zit voor de People’s Choice Award, maakte het de avond extra speciaal. Ik laat je zien welke look ik heb gedragen afgelopen donderdag avond in het prachtige Felix Meritis aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam. Uiteraard laat ik je zien welke producten ik hiervoor heb gebruikt en welke sieraden ik heb gedragen. Kijk je mee? Want er staat namelijk weer een nieuwe video voor jullie klaar.

 

Get Ready With Me | Zalando Blogger Awards

 

Kan je de video niet zien? Klik dan hier?

 

Gebruikte producten

♡ Primer – The POREfessional van Benefit – review 
♡ Concealer – Under Eye Concealer van e.l.f.
♡ Foundation – Super Balanced makeup van Clinique – review
♡ Wenkbrauw poeder – Brows in Bloom van Anastasia
♡ Gezichtspoeder – All about matt! van Essence
♡ Oogschaduw – Creaseless Cream Shadow van Benefit
♡ Blush – Joues Contraste blush van CHANEL – review
♡ Mascara – Le Volume de CHANEL
♡ Lip scrub – KIKO – review
♡ Lipstick – No Faux Pas van MAC – review
♡ Parfum – Scent of Liu-Jo

 

Liu Jo scent of zalando blogger awards get ready with me

Uiteraard kan een parfum niet ontbreken om mijn look voor de avond helemaal af te maken. Ik koos voor het nieuwe parfum Scent of Liu Jo waar ik afgelopen woensdag kennis mee maakte. Het parfum werd namelijk gelanceerd in de nieuwe Liu Jo winkel aan de P.C. Hooftstraat en ik werd op slag verliefd. Een review van dit pareltje vind je snel online.

 

Wat vind jij van mijn gemaakte look?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 16 november 2015 / 20:34

  Super leuk om te zien hoe je je helemaal ready steady hebt gemaakt voor de Zalando blogger awards. Mooie look heb je gemaakt. Nu ik zie dat jij de all about matte powder hebt gepakt, ben ik wééééér aan het denken waar die van mij kan zijn. Ik heb hem twee maandjes geleden gekocht maar ik heb hem toen in de kast gelegd (tenminste, dat dacht il..) en nu is ‘ie kwijt. Ik heb de hele kast uitgeruimd maar ik kan ‘m nergens vinden. En het geurtje van Liu Jo: hmmmmm!! Echt een van de lekkerste geurtjes ever he? 🙂

  • Linda
   Auteur
   16 november 2015 / 21:09

   Ooooh ik ken het probleem, je ziet pas dat je iets mist wanneer iemand anders het gebruikt haha! Hoop dat je hem intussen wel gevonden hebt want het is echt een fijne poeder 🙂 En ja het parfum, ik moet er echt mee aan de slag <3 to spread the love <3

 2. 16 november 2015 / 20:06

  Mooie look heb je ervan gemaakt, je straalt helemaal! Ik benieuwd naar dat geurtje.

  • Linda
   Auteur
   16 november 2015 / 21:09

   Lief, dank je wel Manon! <3

 3. 16 november 2015 / 18:54

  Leuke video heb je er van gemaakt :)! Fijne producten gebruik je. Dat all about matt poedertje zie ik op zoveel blogs verschijnen, misschien toch zelf maar eens aanschaffen!

  Fijne avond, liefs! X

  • Linda
   Auteur
   16 november 2015 / 21:10

   Dat is ook de reden waarom ik hem ben gaan proberen én hem ben blijven gebruiken 🙂 En dank je wel voor je mooie compliment! <3

  • Linda
   Auteur
   16 november 2015 / 21:11

   Dank je wel, het is ook écht een favoriet van mij! Gelukkig komt hij ook regelmatig terug bij MAC <3

 4. 16 november 2015 / 10:21

  Wat een prachtige look geworden Linda, je zag er onwijs mooi en stralend uit. Die lipstick van MAC blijft ook een pareltje hé?! Moet die kleur ook weer wat vaker gaan dragen. En ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe Liu Jo geur!

 5. 16 november 2015 / 06:50

  Daar is de video dan alsnog. Heel leuk gedaan en mooie look heb je gemaakt :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda parijs
Weekvlog 4 | PR afspraken, Zalando Blogger Awards & Parijs

Hi iedereen! Het begon zo leuk mijn week. Lichamelijk piekte ik enorm en zo kon ik 3 dagen van een...

Sluiten