Weekvlog 4 | PR afspraken, Zalando Blogger Awards & Parijs

 

Weekvlog 4 | PR afspraken, Zalando Blogger Awards & Parijs

 

Woede en ongeloof overheerste de afgelopen dagen, dit artikel schrijf ik zaterdag avond en ik gok dat ik mij vandaag niet heel veel anders zal voelen. Het voelde dan ook niet goed om mijn Get Ready With Me video voor de Zalando Blogger Awards zaterdag al online te zetten, deze hebben jullie morgen van mij te goed. Wel ben ik aan de slag gegaan met mijn weekvlog. Hij is wat korter dit keer, en ik hoop dat hij nu ook nog lekker weg kijkt. Ik hoor het graag van jullie. Met jullie feedback hoop ik iedere week weer te mogen groeien. Er stonden in ieder geval weer veel leuke dingen op het programma.

 

Kan je de video niet zien? Get the damn video here!

 

Afgelopen week startte ik met een reeks artikelen over chronisch ziek zijn en werken. Is het mogelijk en waarom zou je überhaupt voor jezelf willen beginnen? Om de reeks af te trappen deelde ik mijn persoonlijke verhaal. En al jullie lieve en positieve berichtjes doen mij zoó enorm goed. Graag wil ik uitdragen dat niet alles vanzelfsprekend en makkelijk is, maar zeker niet altijd onmogelijk en aan jullie reacties te lezen is die boodschap wel aangekomen. Fijn! Ook kwam alweer mijn laatste video met mijn avonturen in het mooie Thailand online, deze videos maken ga ik ook wel missen hoor! Gelukkig staat de reis naar Australië bijna voor de deur en zit ik er volgende maand om deze tijd gewoon al. Duizend hartjes, glitters en regenbogen!

Ik zal nu verder nog heel veel kunnen schrijven over het drama wat zich in Parijs heeft afgespeeld. Maar ik denk dat alles wel gezegd is de afgelopen uren. Het is zo fijn om te merken dat Europa zo verbonden is met lekaar en haast iedereen meeleeft en zijn steun betuigd. Ik ben er zeker van dat wij samen sterk staan en da wij met liefde een brug kunnen bouwen tussen geweld en vrede. Om de wereld weer een fijne plek te maken om te wonen.

 

Hoe gaat het met jou?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 15 november 2015 / 19:33

  Ah mooie paardjes! En leuke outfit(s) 🙂

 2. 15 november 2015 / 19:23

  Fijn dat je een leuke week gehad hebt 🙂 Inderdaad vreselijk hoe de week afgesloten is, ik kan het nog steeds niet echt beseffen…

 3. 15 november 2015 / 17:35

  De week werd inderdaad niet echt fijn afgesloten! Onbeschrijflijk. Gelukkig heb je de dagen ervoor wel veel leuke dingen ondernomen!

 4. 15 november 2015 / 14:39

  Leuk om je vlog te zien en om wat dingen van afgelopen woensdag voorbij te zien komen. Het was een hele geslaagde dag. Erg triest dat de week eindigt met zo’n zwaar nieuws. 🙁

 5. 15 november 2015 / 11:49

  Leuke vlog! Ziet er uit als een week vol leuke dingen. Toch heeft Parijs ons allemaal geraakt. Bizar dat er zo’n gekke mensen rondlopen. Het lijkt mij verschrikkelijk wat alle nabestaanden nu moeten doormaken..

 6. 15 november 2015 / 11:00

  begon als een hele leuke week! Heel begrijpelijk dat met alles in Parijs moeite had met bloggen en je schema wat aangepast hebt. Ik vond het zelf ook heel moeilijk om te bepalen of ik mijn geplande artikelen gewoon door liet gaan.

 7. 15 november 2015 / 10:13

  Wat een fijne vlog, weer leuk in elkaar gezet. Mooie artikelen heb je gemaakt afgelopen week.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Parijs paris
Laten wij een brug bouwen van liefde..

Ik weet nog goed hoe opgewekt ik was, wij zouden een weekend naar Parijs vertrekken om het concert van de...

Sluiten