Favoriete beauty producten | oktober

 

Favoriete beauty producten | oktober

 

 LUSH Full of Grace

 

Full of Grace

Full of Grace is een serum bar van Lush. Als het op mijn huidverzorging aankomt, gebruik ik het liefst pure producten. Zeker omdat mijn huid snel onrustig is, overgevoelig is, en ik het liefst geen producten met ingewikkelde ingrediënten lijsten op mijn gezicht aanbreng. Daarnaast is dit serum ook gewoon fijn in gebruik. Hij voedt mijn huid goed, kalmeert onrustige plekken en is rijk aan vitaminen en mineralen. Ik gebruik hem dagelijks en doe ongeveer 4 maanden met een bar. Een hele prima deal dus!

 

 LUSH Full of Grace

 

Gladskin Eczema Cream

Mijn huid heeft net zoveel moeite met de overgang van het weer als ik zelf. Hij is onrustig en de eczeem plekken schieten als paddestoelen uit de grond. Vooral de huid rondom mijn ogen, mijn hals en armen moeten het ontgelden deze herfst. Deze Eczema Cream van Gladskin bevat geen hormonen, en zal daardoor mijn huid niet aantasten en dunner maken. En pakt met deze aanpak alleen de slechte bacteriën aan. Het is een lange adem om mijn huid weer rustig te krijgen, maar het werpt gelukkig al vruchten af.

 

LUSH Lemony Flutter

 

Lemony Flutter

In de zomer zijn mijn nagelriemen in goede staat, maar nu het buiten kouder wordt merk ik dat ze weer erg droog en pijnlijk worden. Maar niet alleen voor mijn nagelriemen doet deze nagelriemcrème wonderen. Voor het slapen gaan breng ik Lemony Flutter ook op mijn droge lippen aan, en andere droge plekjes worden ook goed gehydrateerd met deze crème. Wel merk ik dat, ondanks dat de samenstelling niet is veranderd, hij wel wat meer korrels bevat. Dit verandert niets aan het product, het blijft een gouwe oude!

 

LUSH Lemony Flutter

 

Charity Pot

Mijn blog, en zeker dit artikel, begint wel op een uithangbord van de Lush te lijken. Maar eerlijk is eerlijk, ik koop alle producten zelf. Omdat ik ze écht fijn vind. Charity Pot staat, net als Lemony Flutter, naast mijn bed en breng ik iedere avond aan voor het slapen gaan. Zodat ik de volgende ochtend wakker word met zachte handen. Fijn. Net als de geur. En het idee dat je met iedere pot een goed doel steunt.

 

 The master perfumer Velvet Patchouli

 

Velvet Patchouli

Het is niet zo dat nu ik dierproefvrij ben gegaan ik al mijn parfum flesjes weg heb gegooid. Wel blijf ik opzoek naar fijne, betaalbare en dierproefvrije parfums. Deze Velvet Patchouli van The Master Perfumer is erg lekker. De geur verrast, is warm en daarmee een perfecte geur voor deze herfst. Tevens ook een leuk cadeau voor de feestdagen als je het mij vraagt.

 

Welk product heeft jou deze maand verrast?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

6 Reacties

 1. 2 november 2016 / 19:35

  De serum bar van lush ziet er heel fijn uit, ik zag hem laatst in de winkel maar nu ik net payday gehad heb moet ik toch maar een keer terug gaan 😉

 2. 2 november 2016 / 14:08

  Wat een fijne producten zeg! En die parfum vind ik ook zo lekker! Mooie foto’s ook!

 3. 31 oktober 2016 / 09:48

  Wat laat je mooie merken zien hihi <3 Ik ben fan van de geuren van Kruidvat! En van Lush wil ik graag meer proberen <3

 4. 31 oktober 2016 / 08:54

  Lemony Flutter heeft ook weer hoogtijdagen hier.. alleen aanbrengen op mijn droge lippen heb ik nog nooit over nagedacht. Wie weet dat ik dat komende nacht eens ga proberen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Camel coat OOTD Biesbosch
To travel is to live.

To travel is to live. En dat doe ik dan ook graag. Ik maak grote en kleine reisjes. Zo ook...

Sluiten