To travel is to live.

 

To travel is to live.

 

Camel coat OOTD Biesbosch To travel is to live

 

Always explore the world with new eyes, dream of places you’ve never imagined and discover a love so perfect it was almost never meant to be – R.M. Drake

 

 Camel coat OOTD BiesboschCamel coat OOTD Biesbosch

 

Met deze temperaturen kan ik er wel aan wennen, die herfst. De bomen zijn nu op zijn mooist. De zon trakteert ons op fijne en warme zonnestralen. En nog even kunnen wij opladen voor de echte kou straks gaat komen. En ondanks dat ik geen grote liefhebber ben van de winter, verheug ik mij wel op een witte kerst, een knapperend vuur en lange wandelingen door de sneeuw.

 

Camel coat OOTD BiesboschCamel coat OOTD Biesbosch

 

Ook mijn reis door Thailand krijgt steeds meer vorm. In principe is alles zo goed als gepland en staat de route grotendeels vast. Zo hebben wij de vluchten geboekt en Pinterest waardige hotels en appartementen gevonden. Mijn handen gaan al jeuken om hier voor mooie content aan de slag te gaan. Wat maakt dit mij toch intens gelukkig.

 

Maar aanstaande weken worden minstens net zo leuk. Om de herfst goed door te komen zorgen PR bureaus er altijd voor dat wij op tijd alweer in zonnige sferen zijn. En voor ik het weet sta ik de fijnste SS17 trends alweer te bekijken. Zo lijkt de tijd nog sneller te gaan.

 

Camel coat OOTD BiesboschCamel coat OOTD Biesbosch

 

O U T F I T  D E T A I L S
Coat – Closed
Top – HEMA
Jeans – SuperTrash
Enkellaarsjes – DUO

 

Camel coat OOTD Biesbosch

 

Waar gaat jouw volgende kleine reisje naartoe?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. jet
  31 oktober 2016 / 08:19

  Wat ziet dit er tiptop uit .
  Vandaag een klein reisje naar het bos .

 2. 30 oktober 2016 / 17:06

  Leuke blog heb je en wat is het leuk om je artikelen te lezen.
  Ook heb je erg mooie foto’s mijn complimenten hiervoor.

  Ik kwam je blog tegen op http://www.styleonpicture.nl ik zal zeker je blog in de gaten houden.
  Ga zo door!

 3. 30 oktober 2016 / 13:20

  Ooooh heerlijk! Ik ga binnen een week naar Sri Lanka, de zenuwen beginnen te komen want dit is geen klein reisje hihi!

 4. 30 oktober 2016 / 12:07

  Je foto’s je foto’s ohhh wauw je foto’s. Linda je maakt me zó happy met zo’n prachtig artikel. Geweldig. Leuk om te lezen dat jouw reis naar Thailand steeds meer begint te leven. Ik weet zeker dat we daar door jouw blog weer schitterende verhalen en de meest fantastische foto’s van mogen zien en lezen. Mijn eerst volgende reisje gaat naar Gent en de week daarna naar Brussel. Ook fijn! 🙂

 5. 30 oktober 2016 / 11:13

  Ahh wat gaaf dat je naar Thailand gaat! Rondreizen is wel echt tof daar. Waar ga je allemaal heen? 😀 Met deze temperaturen kan ik ook wel leven met de herfst hoor, haha. Ik vind het nu echt genieten buiten met al die mooie herfstkleuren! Zo fijn dat het nog niet zo koud is. 🙂
  Mooie jas heb je! Vind hem super gaaf en hij staat je ook tof!

 6. 30 oktober 2016 / 09:12

  Leuk om zo die reizen te plannen. Mijn volgende reis gaat London en IJsland worden.

 7. 30 oktober 2016 / 08:52

  Zo leuk dat je volgende reis eraan zit te komen. Mijn volgende reis wordt ook Thailand, het wordt mijn huwelijksreis. Wij willen die reis echt compleet relaxen dus hebben ervoor gekozen geen rondreis te maken maar vanaf daar kunnen we allerlei leuke dingen gaan ondernemen. Dat zien we daar allemaal wel!

 8. 30 oktober 2016 / 08:45

  wauw wat een ontzettend mooie kleuren! Ik kijk altijd als een berg op tegen de winter maar als hij wit is valt het altijd wel weer mee 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dalt Vila Eivissa Ibiza
Dalt Vila – Ibiza

Waar de hoge muren vroeger bescherming moesten bieden aan de prachtige stad, zijn ze nu het boegbeeld geworden van Eivissa....

Sluiten