Lush Full of Grace

Vooral de gevoelige huid heeft extra liefde en verzorging nodig. Mijn voorkeur gaat dan al vaak uit naar hele pure, simpele producten. Grote praatjes en mooie beloftes, door de jaren heen heb ik geleerd daar niet meer in te geloven. Zelf ben ik niet gezegend met een mooie huid en is hij vaak nog net zo onrustig als in mijn tiener jaren. Full of Grace zit al een hele poos in mijn standaard routine, en ook na het testen van andere producten, kom ik er steeds weer bij terug. Het is een vast serum, zonder poespas. En bevat o.a. kalmerende rozenolie, boters en amandelolie om de gevoelige huid te voeden én tegelijkertijd te kalmeren.

 

Lush Full of Grace

 

Lush Full of Grace Lifestyle by lindaLush Full of Grace Lifestyle by linda

 

Full of Grace vind je in het vaste assortiment bij Lush, ik ben duidelijk niet de enige die erg blij wordt van dit serum. Het is een ovaalvormig blok en komt omdat het een vast product is, (én vrij van conserveringsmiddelen) is het verpakkingsmateriaal weggelaten. Omdat het papieren zakjes dat je meekrijgt met je aankoop door de loop van tijd verslijt heb ik dit keer ervoor gekozen om mijn nieuwe bar in een blik te bewaren.

 

 Lush Full of Grace Lifestyle by lindaLush Full of Grace Lifestyle by linda

 

Om de werking van Full of Grace te begrijpen gaan wij even snel door de natuurlijke ingrediënten heen. Het serum bevat o.a. Murumuru boter wat erom bekend staat dat het de vochthuishouding van de huid verbeterd en de huid laat glanzen. Kalamijn poeder om de huidirritatie en roodheid te verminderen, net als de Kamille essentiële olie. Cupuaçuboter lijkt veel op cacaoboter en bevordert de vochtbalans, en is daarnaast een heel goed veganistisch alternatief voor het dierlijke lanoline. Rozenblaadjesinfusie is goed voor extra versteviging van de huid. De Amandelolie is koud geperst en dit zorgt ervoor dat de kwaliteit nog beter is en een hoger vitamine E gehalte heeft . Daarnaast verzacht, voedt en beschermt het de huid. Portobello paddenstoelen zit vol met antioxidanten, vitamine B en C, en zorgen er op hun beurt weer voor dat de huid zich herstelt. De Roos essentiële olie ondersteunt de schrale, droge en geïrriteerde huid.

 

Lush Full of Grace Lifestyle by lindaLush Full of Grace Lifestyle by linda

 

Het serum is transparant, heeft een heerlijke kruidige rozen geur en breng je na het reinigen van je gezicht aan op je huid. Haal de bar langs je voorhoofd, neus, kin en wangen en masseer het met warme vingertoppen in de huid. Je zult zien dat door de warmte de oliën zich makkelijk laten verspreiden. Hierdoor is hij ook nog eens erg zuinig in gebruik. Ook trekt hij snel in en laat geen vette waas achter. Laat hem gedurende de nacht zitten om een optimaal resultaat te krijgen.

 

Lush Full of Grace Lifestyle by linda

 

Door de natuurlijke en kalmerende ingrediënten is Full of Grace uitermate geschikt voor de droge, gevoelige, geïrriteerde en onzuivere huid. Hij irriteert niet, voedt mijn huid goed, zorgt dat de vochtbalans op pijl is en mijn onzuiverheden en wondjes zo mooi mogelijk herstellen.

 

Mijn onzuiverheden komen en gaan, dat is nou eenmaal hoe mijn huidconditie is, en hoe de afvoer van afvalstoffen in mijn lichaam werkt. Full of Grace verergert mijn onzuiverheden niet, laat mijn huid er gezond uitzien, is mild en lokt geen eczeem of psoriasis breakout uit. Niet voor niets begin ik nu al aan mijn derde bar. Ik geloof er heilig in dat pure verzorgingsproducten die vrij zijn van minerale oliën, siliconen (wat je vaak in andere serums terug vind) en ingrediënten die bestaan uit letters en getallen de gevoelige en/of droge huid minder goed zullen ondersteunen. En bij zullen dragen aan nieuwe onzuiverheden. Daarom juich ik de producten van Lush toe. Producten die ik zonder groot verkoop praatje ben gaan gebruiken, die alle andere verkooppraatjes van apothekers en gangbare merken verslaan. Omdat ze puur zijn en simpelweg hun werk doen.

 

Lush Full of Grace is vegan, dierproefvrij, bevat 20 gram product en is zowel online als in de winkels verkrijgbaar voor €14,95.

 

Gebruik jij een nacht serum?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

9 Reacties

 1. 5 juli 2016 / 09:33

  Fijne review! Ik heb al heel vaak naar dit serum staan kijken, maar op de een of andere manier toch nog niet gekocht omdat ik al heel snel afgeleid raak wanneer ik in de Lush sta (en dat gebeurt niet vaak omdat ik er geen binnen handbereik heb) door hun andere producten 😉 Het wordt toch tijd dat ik het zelf eens ga proberen want het lijkt me een heel fijn product, zonder parfum, parabenen en andere nasties die zelfs Lush nog wel eens aan hun producten toevoegt.

 2. 4 juli 2016 / 22:23

  Met jouw super mooie en fijn geschreven reviews weet je me over alle producten enthousiast te krijgen. Dit serum lijkt me echt heerlijk!!

 3. 4 juli 2016 / 21:47

  Hey Linda klinkt als een erg mooi product. Ik heb ook best wat vervelende moeilijke plekken op mijn huid. Misschien ga ik dit serum een keer proberen. Ik ben toch helemaal fan van de producten van Lush. Xoxo

 4. 4 juli 2016 / 19:39

  Dit serum heeft de verkoopster een keer op mijn hand aangebracht, maar ik kon zelf niet wennen aan de geur. Ik gebruik nu serums van de body shop. Ook erg fijn 🙂

 5. 4 juli 2016 / 12:24

  Klinkt fijn! Mijn huid kan gelukkig veel hebben, maar de producten van Lush zijn altijd welkom 🙂 Mooie foto’s heb je weer gemaakt!

 6. 4 juli 2016 / 09:15

  Super fijn vind ik het merk lush. Dit serum kende ik echter nog niet. Als ik het zo op de foto zie lijkt het gewoon op een zeepje. Lijkt me een mooi en eerlijk product om te gebruiken wanneer je huid iets extra’s nodig heeft!

 7. 4 juli 2016 / 09:09

  Wat grappig dat dit een serum is, ik zou denke dat het een zeepje is. Dit product klinkt erg goed en fijn :-).

 8. 4 juli 2016 / 08:04

  Klinkt heel erg fijn! Dit kan mijn gevoelige huid wel gebruiken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Breakfast lately ontbijt fruit bowl soja lifestyle by linda
Breakfast lately

Ik heb de smaak van het maken van heerlijke ontbijtjes aardig te pakken. Al mijn variaties zijn de laatste tijd...

Sluiten