Favoriete Beauty producten | Juli

Favorieten van de maand juli

favoriete beauty producten juli favorieten lifestyle by lindaStipt op één staat toch wel mijn ontdekking van de eeuw. Eindelijk kom ik weg met nude kleurige lippen met deze Nude Pop van Clinique (hulde!). Over de kwaliteit ben ik ook zeer tevreden. Ook de Kaviar Gauche for Catrice lijn heb ik heel goed ontvangen. Nadat ik gelezen had dat het oogschaduwpalette (wat overigens een snoepje was om te zien) qua kwaliteit wat te wensen over hield ging ik enthousiast voor de highlighter parels en twee lakjes. Waarvan de paarse wel echt mijn favoriet is!

De review van de Clinique Nude Pop kun je hier terug lezen en mijn review van de Kaviar Gauche for Catrice producten vindt je hier terug.  

favoriete beauty producten juli favorieten lifestyle by lindaEen geur die ik het liefst elke dag wel wil dragen, ongeacht wat het weer is of welk jaargetijde, dat is toch wel deze Narciso by Narciso Rodriguez. Hij is zo uniek in zijn geur dat ik hem iedere dag wel kan ruiken! En is de flacon geen plaatje om te zien?

Een andere favoriet is toch wel deze handzeep van Botanique. Het is alweer even geleden dat ik kennis maakte met dit groene merk en sinds ik bij de Ekoplaza ben geweest moest ik nog wat extra producten inslaan en uitproberen. Deze Sinaasappel handzeep reinigt je handen op een hele milde manier en hierdoor heb ik ook veel minder last van een droge huid. Daarnaast is hij ook vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG. Ik vind het echt een heerlijk merk!

Begin dit jaar schreef ik al een review over Narciso by Narciso Rodriguez en deze kun je hier terug lezen. 

favoriete beauty producten juli favorieten lifestyle by lindaEn dat zijn ze dan, mijn 5 toppers van de afgelopen maand. Items die mij verrast hebben en items die ik gelukkig heb ontdekt. Alleen Narciso heb ik al even in mijn bezit, de rest zijn allemaal nieuwe favorieten die ik deze zomer heerlijk zal blijven gebruiken!


Wat is jou favoriet van de afgelopen maand?

 

liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

5 Reacties

  • Linda
   Auteur
   4 augustus 2015 / 20:58

   Dank je wel! 🙂 <3

 1. 3 augustus 2015 / 12:53

  Mooie producten. Zelf ben ik ook gek op de highlighter van Catrice!

  liefs, Brittany

 2. 3 augustus 2015 / 11:49

  Die highlighter van de Kaviar Gauche lijkt me erg fijn! Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar aan andere reviews te lezen (en jouw artikel) word ik wel enthousiast <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday lifestyle by linda
Lifestyle Sunday | Blog planning & wanderlust

Hi allemaal! Hij is onvermijdelijk en ik ga er ook aan geloven... Ik heb het natuurlijk over het zomerrooster en mijn...

Sluiten