Kaviar Gauche for Catrice | Limited Edition

Kaviar Gauche for Catrice

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by linda

Kaviar Gauche heeft speciaal voor het budget merk Catrice een bruidjes make-up lijn ontworpen. De items hebben een exclusieve Bohemian Chic stijl en hebben een luxe uitstraling. Het zijn echte snoepjes voor het oog en vooral de parels staan heel mooi op mijn kaptafel.

Blurring Powder Pearls

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by linda

Sweet secret is de naam van dit pareltje, letterlijk, het is ook een parel om te zien. De plastic maar van glas ogende houder met een chique witte draaidop versierd met gouden details. Dit item is ook op en top Bohemian Chic. Deze parels zullen jou wangen van een subtiele mooie glans voorzien, om jou dag letterlijk wat extra glans te geven.

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaDe parels zijn/waren in één tint verkrijgbaar en dat is de zilver/roze variant C01 Sweet Secret.

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaDeze swatch hem ik met met een kleine fluffy oogschaduwkwast gemaakt. De poeder komt gemakkelijk van de pareltjes af en subtiel aanbrengen is wel en must. Hij verspreid gemakkelijk fall-out en heeft een hele mooie warme glans. De combinatie van de zilveren en zacht roze parels komt mooi naar voren in de swatch. Ik ben heel benieuwd hoe hij het op mijn gezicht doet.

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaHier heb ik de Blurring Powder Pearls subtiel op mijn jukbeenderen aangebracht. De glans is hier opnieuw subtiel en vrij lastig vast te leggen met een camera, maar dat is gelukkig aardig gelukt. In real life komt hij net iets sterker naar voren, maar dat is natuurlijk ook van het licht afhankelijk. Ik vind het resultaat mooi en natuurlijk ogen, de glans ligt gelukkig niet letterlijk op mijn huid. Maar geeft mijn gezicht duidelijk een gezonde gloed.

Kaviar Gauche – nagellak

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaNagellakjes konden natuurlijk niet ontbreken in deze collectie en er is goed gehoor gegeven aan de laatste pastel trend. Het zijn vooral lichte haast nude kleurige lakjes en deze twee lieve zachte kleuren. Deze ontbraken nog in mijn stash en wilde ik graag aanschaffen. Gelukkig waren ze beiden bij de Trekpleister nog volop aanwezig. En dat is ook een tip van mijn kant, ik merk dat limited editions vaak langer te verkrijgen zijn bij een Trekpleister dan bij een Kruidvat filiaal.

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaDe kleuren die ik jullie ga laten zien zijn de C02 Honey Blossom, een heel lief en zacht zalmkleurig lakje. En C03 Love Me Tender, een zacht lila kleurig lakje. Beiden flacons zijn een lust voor het oog. Ook hier schitteren de gouden versieringen op de flacons en hebben ze goud kleurige doppen. De kwastjes zijn zoals wij die van Catrice gewend zijn en lakken heel erg fijn en precies, ondanks dat de lakjes wat aan de dunne kant zijn vloeien ze mooi uit op de nagels.

C02 Honey Blossom

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaHoe lief is dit schattige zalm kleurige lakje? Hij oogt erg chique en geeft een mooie nude bruidjes feeling. En hoewel ik graag kleur draag, zijn kleuren als deze een welkome afwisseling op mijn nagels. Ik draag hier 3 dunne laagjes en hij lakt erg fijn. Hij droogt snel en ook de houdbaarheid is verrassend, en als ik rustig aan doe gaan ze zeker 5 dagen mee. Wat ik erg sterk vind voor een budget lakje!

C03 Love Me Tender

Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaOok hier draag ik 3 dunne laagjes en je ziet dat hij duidelijk beter dekt dan de voorganger, en intenser is qua kleur. De kleur is snoepig, lief en past goed bij mijn lichtere huid. Ik weet niet of ik op mijn trouwdag een kleur als deze zal dragen, maar met deze zomerse dagen is hij niet van mijn nagels weg te denken. Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by lindaKaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by linda 

Al met al ben ik heel erg blij met mijn aankoopjes uit deze limited edition lijn. En ben ik erg blij dat ik nog volop keus had uit de items die de collectie rijk is. Mijn ervaring leert mij dat ze altijd snel over de toonbank vliegen en de Trekpleister heeft naar mijn idee langer een voorraad in de winkel, of hier in de stad verkoopt hij minder snel. Wat mij erg blij maakte en hierdoor nog op mijn gemak een selectie kon maken. Ik ben blij verrast door de items, het design, de feeling en hoe de producten het uiteindelijk doen. De parels geven een mooie subtiele glans, maar moeten wel even voorzichtig aangebracht worden. De lakjes dekken mooi na 3 dunne laagjes, drogen snel en blijven zeker een dag of 5 mooi op de nagels zitten. Well done Kaviar Gauche & Catrice, volgend jaar weer een samenwerking?

 

Heb jij iets aangeschaft uit deze lijn?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 27 juli 2015 / 11:42

  Oeh, wat zien de producten er zo mooi uit! Toch heb ik ze laten liggen.. De highlighter en het paarse lakje zijn pretty <3

 2. 25 juli 2015 / 13:00

  Wauw, wat heb je mooie foto’s gemaakt! De highlighter lijkt mij zelf erg mooi!

 3. 25 juli 2015 / 10:23

  Mooie highlighter hoor! Ik ben dol op dit soort make up producten

 4. 24 juli 2015 / 16:13

  De producten vind ik echt heel erg mooi om te zien en je foto’s vind ik ook prachtig. Heb je net toevallig een snapchat gestuurd 😉

 5. 24 juli 2015 / 14:57

  Ik vind het paarse lakje super tof en de highlighter lijkt me ook mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday lifestyle by linda
Lifestyle Sunday | Tropisch shoppen bij de Primark & vakantie voorpret

Hi allemaal! The Summer was good to us de afgelopen dagen, heerlijk! Ik besloot dan ook mijn fotostudio naar buiten...

Sluiten