♡ TAG op zaterdag: Blog top 3!

Als blogger vind ik het zelf altijd erg leuk om een kijkje in de keuken te krijgen van een andere blogger. Het maakt niet uit waar je over blogt, de basis is bij ons bloggers allemaal hetzelfde. Toch is het leuk om te lezen waar iemand inspiratie opdoet en wat iemand belangrijk vind aan een blog. En hoe een artikel bij een ander tot leven komt. Marloes tagde mij voor deze tag, ik wilde al graag wat inside information delen en deze tag is het perfecte moment om jullie ook eens een kijkje in mijn keuken te geven! Is dat niet leuk?

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
♡ Mijn camera staat stipt op één, het begint toch altijd wel bij een foto
♡ De iMac om al mijn inspiratie op los te gooien
♡ En tot slot een heerlijk muziekje op Spotify

Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
♡ Een fijne uitstraling/huisstijl, gevoel is zo belangrijk
♡ Inspirerende artikelen
♡ Persoonlijke info, het is toch fijn om te weten wie je volgt

Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
♡ Beauty staat nu wel op een, hier kan je simpelweg alle kanten mee op
♡ Persoonlijke onderwerpen en mindstyle artikelen
♡ En als laatste ga ik denk ik toch voor reizen, mijn wanderlust stroomt 24/7 door mijn aderen

blog top 3 tag lifestyle by linda beauty blog lifestyle fashion mode inspiratie kijkje achter de schermen

Wat zijn de drie populairste posts op je blog? 
 €10,- Action Shop Challenge 
Toen ik begon met bloggen had ik nooit verwacht dat..
Sapkan met kraan van de Xenos

Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
♡ Qua uitstraling op mijn blog leg ik mijn persoonlijke lat steeds hoger (had ik al eens verteld dat ik een perfectionist ben?). Ik vind het heerlijk om met producten te schuiven om uiteindelijk dé ultieme foto te schieten, hierin wil ik mijzelf blijven verbeteren en uitdagen. Zo word het nooit saai en hoop ik dat mijn blog een plezier is om te bekijken. Ik stop er in ieder geval veel liefde en aandacht in.

♡ Ook wil ik graag laten zien dat je wanneer je een beperking of ziekte hebt jou toekomstbeeld niet alleen uit thuis zitten hoeft te bestaan. Mocht jou lichaam het toelaten dan is er altijd wel iets waar jij goed in bent en wat je graag doet. Ook ik heb geleerd nieuwe dromen te creëren en hier nu volop van te genieten. Graag inspireer ik mensen om hetzelfde te doen, het leven stopt namelijk niet na het krijgen van een chronische diagnose.

♡ Wat ik graag wil bereiken? Ik wil persoonlijk blijven groeien, mijzelf blijven ontwikkelen en ik hoop dat mijn blog hier een mooie weerspiegeling van mag zijn. Ik hoop dat het een plek blijft waar ik jullie lieve en leuke reacties mag blijven ontvangen. En uiteindelijk mijn blog inschrijven bij de KvK is op dit moment mijn grootste droom. Een droom waarvan ik van plan ben hem te gaan plukken!

blog top 3 tag lifestyle by linda beauty blog lifestyle fashion mode inspiratie kijkje achter de schermen

Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
♡ Instagram
Facebook
Twitter

Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
♡ Ik heb geleerd om anders naar dingen te kijken, eigenlijk ben ik altijd bezig met content te creëren, foto’s te maken, ideeën uit te werken en dat soms tot vervelends toe voor mensen die met mij op stap zijn haha! Het heeft mijn creativiteit een enorme boost gegeven.
♡ Het is lichamelijk niet zwaar voor mij wat het bloggen dé ultieme hobby maakt. En het heeft mijn dagen weer een fijne vulling gegeven.
♡ Ook heb ik met onwijs leuke bedrijven kennis gemaakt (nooit gedacht dat deze droom ooit werkelijk zal worden) en ben ik misschien nog dankbaarder voor alle leuke meiden die ik via het bloggen heb leren kennen. Zo leuk om dingen over het bloggen te delen, je raakt hierover echt nooit uitgepraat!

Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
Manon
Svenja
Denise 

blog top 3 tag lifestyle by linda beauty blog lifestyle fashion mode inspiratie kijkje achter de schermen


Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers van dit moment?
♡ Beauty blogger Fablouise 
♡ Fashion blogger Mary Josie 
♡ En onderdeel van mijn dagelijkse blog ronde is Beautylab

Oké, I must confess, kiezen was niet te doen! Ik volg zoveel mooie en inspirerende bloggers. En dat brengt mij op een idee, ik zal binnenkort een artikel plaatsen met welke blogs ik dagelijks bezoek en welke bloggers mij inspireren. Vinden jullie dat leuk om te zien?

Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
♡ Beauty reviews
♡ Fashion artikelen/outfit foto’s
♡ Persoonlijke/inspirerende artikelen

blog top 3 tag lifestyle by linda beauty blog lifestyle fashion mode inspiratie kijkje achter de schermen

Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?
♡ Blijf dicht bij jezelf en straal dit uit. Niemand heeft iets aan een nieuwe copy cat, en het is juist leuk om jou mening te lezen en jou foto’s te zien. Dat vind ik trouwens een grote afknapper op blogs, bloggers die heel veel (iets teveel) gebruik maken van foto’s van internet. Ik weet het, ze zijn prachtig, maar hoe tof is het om ze zelf te maken?
♡ Bepaal jou eigen grenzen en blijf hier binnen. Wil jij graag over beauty schrijven en wil je jou privé leven écht privé houden, voel je dan zeker niet gedwongen om het wel te gaan doen omdat vele andere bloggers het wel doen. Om dit even als voorbeeld te nemen. Doe iets omdat jij het wilt, niet omdat iedereen het doet.
♡ Wil je een blog beginnen, of iets nieuws proberen, ga het gewoon proberen of het iets voor jou is. Persoonlijke groei in blogs vind ik persoonlijk heel erg leuk om te zien.

De tijd is voorbij gevlogen tijdens het invullen van deze tag. Al vond ik het soms wel lastig om keuzes te maken, ik heb namelijk zoveel te vertellen over het bloggen dat ik soms haast niet kan stoppen haha! Ik hoop dat jullie de tag met net zoveel plezier hebben gelezen. Graag geef ik het stokje door aan Melissa (komt vast mooi van pas nu je vaker een kijkje achter de schermen geeft hihi), KimSvenja & Saskia

 

Wat mag volgens jou niet op een blog ontbreken?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

30 Reacties

  1. 16 april 2015 / 19:15

    Het is de eerste keer dat ik op je blog kom, en het bevalt me al echt 🙂
    Komt ook mooi uit dat de dingen waar jij het liefst over schrijft, de dingen zijn die ik het liefst lees 😉 En die tips zal ik onthouden.
    Liefs, Lena

  2. 12 april 2015 / 21:39

    Ah wat een leuke tag Linda!
    Mooi lijstje met wat favoriete bloggers ook.
    Liefs Lonneke

  3. 12 april 2015 / 16:23

    Super leuke tag en uiteraard weer mooie foto’s! Altijd leuk om TAGs te lezen 🙂

    • Linda
      Auteur
      12 april 2015 / 13:31

      Dat is heel erg leuk om te horen! 🙂

  4. 11 april 2015 / 23:05

    Wat leuk om te lezen. Hopelijk kan je blogdroom ooit werkelijk worden en wat een mooie foto”s in het artikel 🙂

  5. 11 april 2015 / 22:45

    Super leuk!! Jouw blog is in ieder geval helemaal in orde, onwijs mooi!
    XXX Liefs

  6. 11 april 2015 / 22:26

    Wat leuk om te lezen! En wat heb je een mooie blog!

  7. 11 april 2015 / 18:40

    Super leuk artikel en je maakt echt hele mooie foto’s!!
    Ik kom zeker vaker een kijkje nemen 🙂

  8. 11 april 2015 / 18:14

    Wat een leuke tag om te lezen, ik kende hem ook nog niet! Prachtige foto;s heb je gemaakt!

  9. 11 april 2015 / 18:00

    Je hebt hele leuke antwoorden gegeven met daarbij prachtige fotos zoals altijd !<3

  10. 11 april 2015 / 16:11

    Handige tips aan het einde. Leuke tag met prachtige foto’s! 🙂

  11. 11 april 2015 / 16:04

    Wat een leuke tag! Zo leer ik je direct al kennen. Je lijkt me een hele inspirerende, leuke meid 🙂 met een prachtige blog! X

  12. 11 april 2015 / 15:40

    Dit is zo’n leuke tag! tof om jouw antwoorden te zien. Ik vind jouw fotos overigens prachtig, dus dat je jezelf daarin uitdaagt betaalt zich direct uit. Ik zou willen dat ik zulke mooie foto’s kon schieten <3

  13. 11 april 2015 / 12:36

    Ahhh wat lief om in je lijstje favoriete bloggers te staan. Super lief!! Dankjewel <3 Je hebt trouwens zelf ook een erg toffe blog zeg, wauw hele mooie foto's ook!

    Liefs Laura

  14. 11 april 2015 / 11:40

    Ah wat lief dat je me genoemd hebt, het is niet voor niets dat ik iedere keer een reactie achter laat.. Je artikelen zijn zo mooi en leuk! <3

  15. 11 april 2015 / 10:39

    Wat een leuke tag, leuke antwoorden ook! Fijne tips ook voor andere bloggers

  16. 11 april 2015 / 10:34

    Wat heb je dit leuk ingevuld en je foto’s zijn weer prachtig!!

  17. 11 april 2015 / 09:46

    Hi Linda,

    Wat heb je het weer allemaal helder beschreven in de TAG.
    Je foto’s waren al mooi maar lijken met de dag nog mooier te worden.
    IK ben er van overtuigd dat jij je droom gaat plukken en met deze blog (nog) succesvoller ga worden.
    Geweldig dat je dit al heb bereikt, ga zo door!
    Liefs, John

    • Linda
      Auteur
      11 april 2015 / 13:20

      Dank je wel John voor jou lieve reactie, zonder mijn manager was het allemaal niet zover gekomen 😉 Iets met een letterlijk en figuurlijk Keerpunt 🙂

  18. 11 april 2015 / 09:34

    Wat ontzettend leuk om deze TAG te lezen! Je geeft hele fijne tips aan het eind. Dicht bij jezelf blijven vind ik het belangrijkste wat er is. Dat staat bij mij ook voorop. Ik wens je een fijn weekend, liefs Marloes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
hema nagellak long lasting nailpolish 812 review lifestyle by linda
Hema Long Lasting nailpolish 812 ♡

Dit zalm kleurige pareltje kwam goed van pas tijdens de bruiloft van mij nicht, hij paste namelijk perfect bij mijn...

Sluiten