Lifestyle Sunday | Somethin’ colorful & cookies

april week 2 persoonlijk lifestyle sunday lifestyle by linda

Het Paas weekend heb ik thuis doorgebracht bij mijn eigen familie en bij mijn schoonfamilie. We hebben vooral heerlijk gegeten, de gourmet ging 2e Paasdag aan (yes!) en wij sloten af met oude video banden, ik heb mij heel goed vermaakt en vooral veel gelachen om onze gezinsvakantie in 1997 in Australië. De feestdagen brachten wij door bij familie Down Under en onze (van mij en mijn broertjes) piepstemmetjes waren om te lachen, net als mijn uit proportie gegroeide benen (gelukkig is het aardig recht getrokken) en onze domme acties. 

Wat vinden jullie van onze nieuwe tochtstrip? 

Yay, slip-ons en bloemetjes in het gras, het is écht lente! En wat ben ik dol op dit weer, het maakt mij zo vrolijk!

Mijn Paasoutfit vond ik wel foto waardig met deze lieve zachte kleurtjes, de grijze sokken zijn steunkousen, en het leuke vind ik dat je dat er niet vanaf ziet! 

Buiten in het zonnetje las ik het engelse magazine Hunger. Ik zeg wel lezen, maar dit mega boekwerk staat bol van de prachtige foto’s en kunstzinnige kiekjes. Zo fijn om inspiratie op te doen. 

Ik maakte een heerlijke schaal met koekjes, gevuld met walnoten en cranberry’s. Ze waren delicious (thanks John!) en het recept verschijnt snel op le blog. 

Snapchat jij al?

Ken jij het redelijk nieuwe fenomeen Snapchat al? Ik vind het zo leuk om foto’s en filmpjes te sturen en te ontvangen, het leukste is dat ze na een aantal seconde weer verdwijnen en dat maakt het interactiever dan Instagram en Whatsapp. Ik kan erg lachen om de filmpjes van vrienden, Rutger (Furtjuh), behind the scenes filmpjes van Negin Mirsalehi en The Queen of Jetlag. Ook lijkt het mij erg leuk om elkaar te volgen op Snapchat, drop jij jou account hieronder? Mij kan je vinden onder de naam: LindaVandel.

Wat is het toch onwijs genieten met het mooie weer! Jammer dat het zonnetje zaterdag wat uitbleef maar de nieuwe weersvooruitzichten zien er goed uit. En dat maakt een hoop goed. Zaterdag avond sloot ik af met pannenkoeken in Buren (guilty pleasure 2.0) en vandaag heb ik een Birthday Afternoon Tea Dance (met andere woorden, een verjaardag). Fijn om het weekend met goed gezelschap af te sluiten. 

Hoe is jou weekend en ga jij wat leuks doen nu het echt lente is?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 13 april 2015 / 22:39

  Wat een leuke slip-ons heb je! Hmm ik ben al benieuwd naar het recept van de koekjes. Haha ik heb al enige tijd snapchat en ik vind het wel leuk. Soms wel wat minder als mensen screenshots nemen van je foto’s. Mijn snapchat is ‘ melissakeppens’ 🙂

 2. 12 april 2015 / 23:50

  Oef, die koekjes zijn wel heel erg lekker. Dat zie ik gewoon, haha. Heerlijk dat je pasen samen bent geweest met familie. Zo fijn om die kostbare, vrije dagen samen door te brengen. Ik moet ook altijd zo lachen om jouw katje. Gekkie. Voor snapchat ben ik te ouderwets denk ik. Hihi. Iedereen wil dat ik het aan maak, maar opnieuw iets om bij te houden. Pfoe!

 3. 12 april 2015 / 17:32

  Zelf gebruik ik geen scnapchat, ik vind het helemaal niks hihi!
  En oooh die koekjes zien er zó lekker uit! hhmmm…!
  Liefs Iep

 4. 12 april 2015 / 12:47

  Ik gebruik helemaal geen snapchat, vind het eigenlijk niks whaha… Oh die koekjes zien er lekker uit!

 5. 12 april 2015 / 12:18

  Die koekjes zijn er echt te lekker uit, haha! Ik ben benieuwd naar het recept!

 6. 12 april 2015 / 09:59

  Hi Linda,
  Ondanks de griep toch een mooie week die weer leuk is weergegeven in je blog!
  Wat een mooie tochtstrip !
  Fijne zondag en op naar een mooie zonnige week (zonder griep),
  Liefs,
  John

 7. 12 april 2015 / 09:47

  Wat een leuke foto’s <3 Ik gebruik Snapchat al ongeveer een jaar.

 8. 12 april 2015 / 09:29

  Snapchat lijkt me ook zo leuk. Hmmm toch maar een gaan aanmelden!

 9. 12 april 2015 / 09:18

  Hahaha, leuke tochtstrip 😀 Ik heb een tijdje snapchat gehad, maar nah, het is niet helemaal mijn ding….

  Liefs, xo

 10. 12 april 2015 / 06:57

  Snapchat. Ik zie de naam wel eens voorbij komen, maar ik ken het niet. Hahahaaha, jullie nieuwe tochtstrip! Geweldig! Fijne zondag voor nu!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
blog top 3 tag lifestyle by linda beauty blog lifestyle fashion mode inspiratie kijkje achter de schermen
♡ TAG op zaterdag: Blog top 3!

Als blogger vind ik het zelf altijd erg leuk om een kijkje in de keuken te krijgen van een andere...

Sluiten