Hema Long Lasting nailpolish 812 ♡

hema nagellak long lasting nailpolish 812 review lifestyle by lindaIk nam de zalm kleurige ‘812’ mee naar huis. De nagellakjes van de HEMA zijn makkelijk te herkennen in de vierkante flesjes met de zwarte dop. Gewoon netjes, helemaal HEMA, en helemaal prima.

hema nagellak long lasting nailpolish 812 review lifestyle by lindaHet is een long lasting lakje, HEMA omschrijft deze lijn als een sterke lak die dankzij een krachtige formule minder gevoelig is voor beschadigingen of afbladderen. Dit klinkt erg goed en wilde ik uiteraard gaan testen.

hema nagellak long lasting nailpolish 812 review lifestyle by lindaHet kwastje is vrij lang en niet heel erg breed, de nagellak zelf is erg vloeibaar en zelfs een beetje aan de dunne kant, hierdoor vloeit hij mooi over de nagels. Maar pas er wel op dat het aan de zijkant niet in jou nagelriemen loopt.

hema nagellak long lasting nailpolish 812 review lifestyle by lindaNadat ik een basecoat heb aangebracht dekt het lakje perfect na 3 dunne laagjes.

hema nagellak long lasting nailpolish 812 review lifestyle by lindaIk vind het een mooi en lief lakje, de kleur is iets meer zalm en wat frisser in het echt dan je ziet op de foto. De tint komt dus niet helemaal lekker over, al heb ik wel mijn best gedaan om hem zo goed mogelijk over te brengen. Erg longlasting vind ik de nagellak niet, na 3 á 4 dagen heeft hij zijn beste tijd wel gehad en het drogen moet je ook goed de tijd geven. Na een uur drogen was hij nog niet stoot vast en dat vind ik persoonlijk wel erg vervelend bij een nagellak. Maar als hij er eenmaal goed op zit, samen met een topcoat, is het een prachtig lente lakje! Al met al ben ik zeker tevreden over dit lieve budget lakje.

Deze Long Lasting Nailpolish 812 (11 ml) vind je in zowel de webshop als in de winkels voor €2,50.

 

Heb jij een HEMA lakje in jou stash?


liefslinda2
Bloglovin' button

Delen:

18 Reacties

 1. 12 april 2015 / 19:24

  Ik zal gek worden van de droogtijd, maar het is wel een mooi nude kleurtje. <3

 2. 11 april 2015 / 09:32

  Wat een ontzettend lief kleurtje! Ik vind de lengte van je nagels ook erg mooi!

 3. 11 april 2015 / 01:38

  Dit kleurtje is mooi. Ik heb deze nagellak zelf ook en draag de kleur graag! 😀

 4. 10 april 2015 / 22:50

  oeff, wat een heerlijk zachte kleur, echt lief!

 5. 10 april 2015 / 13:03

  Echt een mooi lakje, deze kleur kende ik nog helemaal niet. Ik vind het ook zo vervelend dat het drogen zo ontzettend lang duurt.

 6. 10 april 2015 / 11:14

  Wat een mooi kleurtje voor de lente!
  En wat een toffe foto’s!

 7. 10 april 2015 / 10:10

  Ziet er erg fijn uit! Ik vind de kleur echt geweldig!

 8. 10 april 2015 / 10:08

  Wat een snoepig kleurtje! Ik moet echt weer is bij de Hema gaan snuffelen, is alweer tè lang geleden!

 9. 10 april 2015 / 09:49

  Oh wat een tof kleurtje. Ik heb wel wat lakjes van Hema, maar ik smeer het alleen op mijn teennagels. Ze blijven wel lang zitten!

 10. 10 april 2015 / 07:00

  Mooi kleurtje. Ik zal een in de winkel kijken. Hij mag van mij ietsje meer richting het roze, maar misschien is dat in het echt ook wel zo. Klopt wat je zegt bij deze lak over het lange drogen. Verder vind ik het wel een heel fijn lakje en voor die prijs is het prima. Mooie nagels heb je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
bangkok 1 dag een dag in bangkok reistips blog tips
Travel wishlist | Wat te doen als je 1 dag in Bangkok bent

Wat te doen als je 1 dag in Bangkok bent? Ik vertel je hoe over de reismogelijkheden naar het centrum...

Sluiten