Zomerse beauty & fashion favorieten | juni

Beauty favorieten van de maand juni

favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by lindaAls aller eerste de Dry Protect zonnebrand van Garnier, deze staat stipt op één, ondanks het feit dat ik dit artikel niet aan rangschikken doe. Zonnebrand is eigenlijk wel onmisbaar als je tijd buiten door wilt brengen, ik bescherm mijn huid graag goed en daar komt deze spray die niet plakt (dikke winst voor dit puntje!) goed van pas.

Ook mijn haar verdient wat extra aandacht. Mijn volle bos is van zichzelf al aan de droge kant, met het zonnige weer kan het zeker extra liefde gebruiken. Deze Miraculous oil van Garnier gebruik ik na iedere wasbeurt. Ik kneed het in mijn punten en verdeel het dan langzaam door naar boven in mijn handdoek droge haar. Deze olie is niet vet en verzwaart mijn haar ook niet. Met frisse, gezonde en lekker geurende lokken als resultaat als ik mijn haar ’s ochtend uit de knot of vlecht haalt. Een goede hair day is een goed begin van je dag!

favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by lindaWanneer ik tijd doorbreng in de zon vind ik make-up dragen eigenlijk not done. Het is niet goed voor je huid, en zeker niet als hij net zo gevoelig is als de mijne. Als ik dan toch netjes de deur uit wil dan volstaat een BB cream van The Bodyshop prima. Zeker omdat mijn gezichtshuid al lekker begint te verkleuren en onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. De all about matt! fixing powder is een essentieel onderdeel van mijn make-up routine, zeker met dit warme weer. Ik wil er zeker niet uitzien als een glimmende discobal, wat met dit weer wel snel gebeurd. En dat is met deze poeder gelukkig snel verholpen.

favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by lindaLieve, zachte kleurtjes op de nagels, ik ben er verliefd op geworden. Ik heb hem nog niet heel lang in huis, maar deze Rose Romantique van YSL is zeker al een favoriet geworden. En een fijne fragrance mist van Victoria’s Secret vind ik ook heerlijk met dit weer. Ik kon mij er in de winter al een voorstelling van maken dat ik hem met deze temperaturen vaker zou gaan gebruiken, en niets is minder waar. Aan het einde van de dag voorzie ik mijzelf graag van een sprankeling van dit heerlijke body parfum, zeker als wij van de bbq hebben gegeten is het de ideale manier om deze geur te verdoezelen. En ik verbaas mij ook over het feit dat hij zo zuinig is in gebruik, je doet gewoon heel erg lang met zo’n flacon. Weer zo’n fijn pluspunt.

favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by lindaOok na het zonnen vertroetel ik mijn huid graag, om er niet als een zongedroogde tomaat uit te zien (nu & over 50 jaar) maar zeker om het extra te hydrateren. Zeker als je een rode gloed hebt op je huid is Aloë vera sterk aan te raden. Het verzacht het branderige gevoel en zorg er daarnaast voor dat het ’t vervellen van jou huid zoveel mogelijk tegen gaat. En hij ruikt ook enorm lekker. Wat het een drama maakt als hij op is, (huilen) deze flacon heb ik namelijk groot ingeslagen tijdens mijn vakantie in Griekenland. Maar Aloë vera gel’s zijn uiteraard ook gewoon in Nederland goed verkrijgbaar.

Om mijn spray tan te verwijderen heb ik even goed moeten boenen. Ondanks dat ik erg bang was als een gevlekte olifant door het leven te moeten, was de kleur er zo afgewassen na een goede scrub beurt. Deze Thai Jasmine gel scrub ruikt niet alleen heerlijk, hij is daarnaast ook fijn in gebruik. En hoe lekker is het om jou huid licht te scrubben voor je een warme zonnige week in gaat? Ik ben een voorstander!

Fashion favorieten van de maand juni

favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by lindaIk ben verliefd geworden op mijn TOMS zonnebril! Het montuur vind ik fabulous, hij zit lekker en kijkt ook met deze felle zon heel erg fijn. Het beschermen van je ogen vind ik heel erg belangrijk, net als dat ik het erg belangrijk vind dat je goed zicht hebt in de auto. Deze zonnebril met een goede UV blocker is echt een aanrader.

favorieten juni zomer verzorging beauty fashion lifestyle by lindaHeerlijke luchtige schoenen die lopen als wolkjes, naast mijn zwarte kanten ballerina’s (klik) zijn deze Flossy’s echte favorieten. Wist jij bijvoorbeeld al dat deze schoenen naar kauwgombalen ruiken? Zo ruikt het overal waar je gaat ook nog eens heerlijk fris en zoet. En de reacties van mensen wanneer je vertelt dat het je schoenen zijn die zo lekker ruiken zijn onbetaalbaar!

 

Heb jij een favoriete product of item van de afgelopen maand?

liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

8 Reacties

 1. 3 juli 2015 / 15:11

  Ik kwam via Bloglovin’ op je blog terecht, wat maak je fijne foto’s! Een feestje om naar te kijken! En ik ben ook dol op mijn Flossy’s, met ananassen!

 2. 2 juli 2015 / 23:29

  wat een leuk foto op dat laddertje! mooie favorieten

 3. 2 juli 2015 / 15:29

  Haha, ik ben ook zo geweldig blij met die zonnebril, draag bijna geen andere meer;-)Voor mij is thermaal water in spray vorm een echte musthave op dagen als deze, sleep ik overal mee naartoe en is goed voor een lekkere verfrissing op elk moment van de dag.

 4. 2 juli 2015 / 15:15

  Leuke favo’s! Bij zonnebril en de bodymist, knikte ik heel hard jaaaa. hahaha.

 5. 2 juli 2015 / 14:59

  Leuke favorieten en de foto’s zijn leuk geworden! Ik wil ook nog zulke schoentjes kopen

 6. 2 juli 2015 / 11:56

  Wat een super gave schoenen! Mijn favoriete beauty product van afgelopen maand was mijn Yves Rocher monoí body spray en mijn fashion item mijn nieuwe bomber jack.

 7. 2 juli 2015 / 07:03

  Die schoenen zijn leuk! Hahaha, schoenen die naar kauwgomballen ruiken. Nog nooit gehoord zoiets! Mijn favoriet is op dit moment de Mango Body Sorbet van The Body Shop. Hij staat in de koelkast en met dit warme weer smeer ik heerlijk één of twee keer per dag mijn armen en benen in. Niet alleen heel verkoelend, maar natuurlijk ook een zalige geur. Echt een aanrader met deze warme dagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Anna Nooshin On Top boek fashion blogger most successful blogger business jouw handboek voor online succes boek review lifestyle by linda
Waarom On Top mijn handboek naar succes is! | Anna Nooshin

Hi ladies! On Top is denk ik wel een van de meest besproken en behandelde boeken van dit moment. Anna...

Sluiten