Valentijnscadeau Tip | Hello Darling fragrance mist by Victoria’s Secret ♡

Vicotia's Secret uitgelichtTot voor kort was ik nog een Victoria’s Secret Virgin, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Deze geur doet mij aan zon gebruinde huid denken, aan het strand, onder het genot van een cocktail, goed gezelschap en een zonsondergang. En hiernaast zal het een heerlijk en passend cadeau zijn voor Valentijnsdag. Hello darling, release the angel in you, deze body mist brengt mij in zomerse sferen! 

Vicotia's Secret 1

The flirty sparkle you know and love of white nectarine and fresh peony,is back for a limited time and infused with conditioning Aloe Vera and calming chamomile. Experience the fantasy. Spray on for a sexy touch of scent. – Victoria’s Secret

Vicotia's Secret 6Hello Darling; een flirterig parfum is het zeker, en ik denk dat dat juist het speelse is wat het geheim is achter de steeds weer succesvolle lijnen van Victoria’s Secret. Deze mist bevat noten als een zachte nectarine en een vrij aanwezige geur van de Pioenroos als topnoot. En dat maakt dat het een vrij aanwezige geur is en je weinig parfum nodig hebt wanneer je het wilt dragen. Ook is hij verrijkt met de Aloë Vera en kamille, een beetje extra verzorging voor je huid is wat mij betreft altijd welkom.

Je draagt deze geparfumeerde bodymist als een frisse spray op je lichaam, het is als het waren een licht parfum wat ervoor zorgt dat je de gehele dag of nacht heerlijk ruikt.

Vicotia's Secret 5Vicotia's Secret 4Vicotia's Secret 7Een groot pluspunt is de spray en een stevig bijgeleverd dopje, hygiënisch en zo durf ik de body mist zeker mee te nemen in mijn (strand) tas.

Vicotia's Secret 8Alhoewel ik het een typische verleidende zomer geur vind, met name voor de lange zomer avonden, is het qua sterkte ook echt wel een geur die in de winter heerlijk is. Ik draag hem dan ook graag na het douchen, voor ik naar bed ga. De Pioenroos is best aanwezig en daardoor gebruik ik zelf 1 of 2 sprays op mijn lichaam, en dan ruik ik hem de volgende ochtend nog.

Vicotia's Secret 2Ik ben enthousiast en blij dat ik nu de Angel in mij kan laten ontwaken met deze heerlijke, flirty Hello Darling van Victoria’s Secret! Inmiddels zijn er al vele geuren uitgekomen en vliegen ze haast over de toonbank bij de winkels van de Etos, hier kun je de sprays namelijk voor een zacht prijsje kopen. En eerlijk gezegd snap ik de hype wel, de lijnen zijn groot, gevarieerd en hebben voor iedereen en ieder seizoen wel een passende geur. Hiernaast ben ik nog steeds van mening dat Nederland meer Victoria’s Secret winkels nodig heeft!

 

De V.S. Fragrance Mist kun je o.a. (online) bij Victoria’s Secret, Etos en Bol.com, prijzen varieren tussen de €8,99 en €17,99. 

 

Ben jij al betoverd door Victoria’s Secret?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 5 februari 2015 / 16:18

  Ik ben gek op de bodymist van VS. Deze geur lijkt me ook weer heerlijk!

  • Linda
   Auteur
   5 februari 2015 / 20:51

   Hmmmm ze werken ook zo verslavend <3 haha

 2. 4 februari 2015 / 09:44

  De geuren van VS zijn zo heeerlijk! Echt het perfecte cadeau om te vragen inderdaad <3

 3. 3 februari 2015 / 17:11

  Oohhh dit lijkt me een erg lekkere geur zeg! Ik heb zelf tot nu toe twee body mists van Victoria’s Secret en ik ben er erg blij mee! <3

 4. 3 februari 2015 / 16:21

  Mooie foto’s! De verpakking ziet er erg mooi uit. Ik ga binnenkort maar even naar de winkels!

 5. 3 februari 2015 / 11:48

  Ohhhh, dit klinkt zo goed! Deze staat nu bovenaan mijn wishlist <3

 6. 3 februari 2015 / 10:44

  Ah, ik heb er zelf ook een en vind het super om hem inderdaad na het douchen ook lekker op te sprayen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Travel Notebook | Het Griekse eiland Zakynthos

Vrijwel de bekendste trekpleister op Zakynthos is denk ik wel Navagio Beach, dit is het strand waar het roestige scheepswrak...

Sluiten