When the sun sets and golden doors open

 

When the sun sets and golden doors open

 

Zara knit outfitZara knit outfitDordrechtZara knit outfitIk heb een zwak voor Frans ogende panden, plekjes en omgevingen. Deze straat in Dordrecht, daar zal ik zo willen gaan wonen. Want naast dat Dordrecht wat vervallen gedeeltes heeft, kom je hier in een klein, knus, rustig en chique ogend gedeelte uit. Yes, hier wil ik mijn vleugels wel neerstrijken en aan mijn eigen huisje, boompje en Jippie beginnen.

 

Mijn outfit is een voorbeeld van een perfecte herfst outfit die zowel leuk oogt als lekker zit. Deze knit van de Zara is echt een aanrader wat dat betreft. De heerlijk zachte en warme wol, met een prachtige grijze kleur en mooie structuur maken hem echt een favoriet. Af gestyled met een fijne comfortabele legging/jeans van de Zara, mijn Mango loafers (oh wat ben ik hier toch blij mee) en mijn custom made grijze jas maken dat ik helemaal in het plaatje past. Even is mijn droom compleet en kan ik volop genieten van het prachtige Golden Hour, in mijn eigen stad, op een plekje wat ik nog nooit eerder heb ontdekt. This day was just perfect. Die avond ga ik voor het eerst in een hele lange tijd ook echt voldaan en moe naar bed. Even voelde ik mij volmaakt en kern gezond. Intens genieten is dat en dat maakt het eigenlijk alweer lastig om te gaan slapen, zo’n dag hoeft van mij nooit te eindigen. Maar die Franse droom in mijn eigen stad? Daarmee ben ik de volgende ochtend weer gewoon opgestaan.

 

Zara knit outfitDordrechtZara knit outfitZara knit outfit

 

 

O U T F I T   D E T A I L S

C O A T  
Custom made – same here
K N I T
 Zara – uit mijn herfst shoplog
B R O E K  Zara
L O A F E R S  Mango – same here
B A G  Marc by Marc Jacobs

L I P S T I C K  All Fired Up by MAC – review

 

Ben jij ook zo van de knits in de herfst?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 11 december 2015 / 12:06

  Jeetje Linda, wat een prachtige prachtige foto’s! Als wij outfitfoto’s gaan schieten dan weet ik wie de locatie uit mag kiezen, je hebt er echt oog voor. <3 Je outfit is, zoals altijd, ook weer erg leuk. Dit is echt een prachtig artikel geworden.

  • 12 december 2015 / 23:40

   Dank je wel voor het mooie compliment meis! 🙂 Een beetje verdwalen kan soms er handig zijn wat dat betreft haha

 2. 11 december 2015 / 10:05

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Soms moet je even geduld hebben met het maken van outfitfoto’s, zo zie je maar weer. 😉

  • 12 december 2015 / 23:41

   Yes, zeker! Nu hopen dat het weer vaker mee gaat werken 😉

 3. 11 december 2015 / 07:44

  Wat heb je weer een prachtige en stijlvolle outfit aan Linda! Ben ook helemaal verliefd op de mooie locatie, de gouden gloed die je op de foto’s ziet is zo pretty!

  • 12 december 2015 / 23:39

   Ja mooi hé! Hier ga ik vast nog veel foto’s maken gok ik <3

 4. 11 december 2015 / 06:49

  Hele mooi outfit en die deuren van het pand vind ik prachtig :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
reis plannen Australië Queensland palmtrees
Vandaag is het eindelijk zover, op naar Australië! | Met weekvlog #8

Ik kan niet geloven dat het vandaag al zover is. Jaren heb ik al naar dit moment uitgekeken. Het moment...

Sluiten