Herfst shoplog MANGO & ZARA

 

Herfst shoplog MANGO & ZARA


Kan je de video niet zien? Don’t panic en klik hier.

ZARA MANGO shoplog i love fashion bloggersZARA MANGO shoplog i love fashion bloggersZARA MANGO shoplog i love fashion bloggersZARA MANGO shoplog i love fashion bloggersJe kan deze herfst en winter niet om de over sized kledingstukken heen, de maxi dresses en de heerlijke gebreide truien, knits. Deze stond dan ook hoog op mijn wihslist en na twee modellen te passen was ik er al uit. Het was liefde op het eerste gezicht! Ook heb ik ein-de-lijk mijn loafers. Ik denk dat twee toffe dames bij de Mango in Rotterdam wel 5 keer het magazijn en de winkel overhoop hebben gehaald om het missende paar (in mijn maat) te zoeken. En te vinden. Lucky me! Macarons kunnen uiteraard niet ontbreken tijdens een shop sessie. Maar omdat ik vanavond niet met een opgeblazen buik rond wil lopen op de Zalando Blogger Awards bewaar ik ze tot morgen. Can’t wait!

 

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes?

 


liefslinda2
Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 12 november 2015 / 21:33

  Oeh, super leuke aankopen Linda! Ik ben verliefd op je schoentjes 🙂 xo

 2. 12 november 2015 / 18:45

  Wat heb je dat tof gedaan met die video! Ik vind de truien en de broek heel gaaf. De schoenen zijn niet zo mijn ding, maar wat een geluk dat ze ze nog in jouw maat hadden!

 3. 12 november 2015 / 10:10

  Je hebt echt een super leuke outfit bij elkaar geshopt. Gaan we ook een aan-foto zien van je outfit voor vanavond? Heel veel plezier vanavond! Maar dat zal jou kennende vast wel lukken.

 4. 12 november 2015 / 10:06

  Ooh, wauw! De grijze rok en de grijze trui vind ik heel tof. En natuurlijk de macarons, haha! Lekker!

 5. 12 november 2015 / 06:58

  Het goede aan dat ik terug ben in Nederland: ik kan jouw video’s weer bekijken ;-)! Hele mooie video heb je weer gemaakt. Wat een mooie items heb je weer geshopt, vooral die witte trui vind ik mooi :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
waarom ik voor mijzelf ben begonnen chronisch ziek zieke ME ME/CVS fibromyalgie
Waarom ik als chronisch zieke voor mijzelf ben begonnen

Als er iets lastig is, is het wel werken wanneer je chronisch ziek bent. Mijn energie level verschilt met het...

Sluiten