What’s in my Marc by Marc Jacobs bag? | Weg van huis essentials

Hi everyone, there is someone new I want you to meet. And his name is Marc. Can we all give Marc a warm welcome? All together: ‘Hi Marc!’  Nee even zonder dollen, hij is echt mijn nieuwe trots, de nieuwste telg in mijn designer tassen familie. Laatst introduceerde ik al mijn mini Too Hot Too Handle tasje en deze prachtige Hobo kreeg ik als verassing van mijn aller liefste vriendje ever. Graag laat ik jullie zien wat ik zoal meeneem als ik van huis ga. Bij deze stijlvolle tas horen natuurlijk stijlvolle accessoires als mijn portemonnee, telefoon oplader en.. juist, een nodige dosis ice coffee zullen de revue passeren. Kijk je mee?

Too Hot To Handle

what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJDaar in het mooie (shopping walhalla) Kuala Lumpur (The Pavilion om precies te zijn) verraste mijn vriend mij enorm terwijl wij aan schattige met hartjes versierde cappuccino’s zaten. Mijn aller eerste designer tas is van Marc Jacobs (de pretty zwarte Classic Q Natasha) en mijn tweede kocht ik zelf in de Marc by Marc Jacobs store in KL (zelfde kleur als de nieuwe, zelfde lijn, kleiner model). Op de laatste dag van onze shopping spree verraste mijn vriend mij enorm met deze prachtige Too Hot To Handle Hobo en ik was opnieuw in MbMJ heaven! Ik kan nu uren naar mijn nieuwe tas kijken, in stijl op pad en daar horen natuurlijk stijlvolle accessoires bij.

What’s in my Marc by Marc Jacobs bag?

what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJwhat's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJWaneer ik langer dan één boodschap van huis ga heb ik graag wat te drinken bij mij. Zeker als het warm weer is, en zeker als ik bijvoorbeeld naar Amsterdam ga. Je lichaam goed hydrateren vind ik nou eenmaal belangrijk en een flesje water of een ijs koffie zijn dan dranken die ik graag bij mij heb.

what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJ

Mijn telefoon kan zeker niet ontbreken wanneer ik van huis ga. En omdat mijn iPhone 6 Plus niet in mijn broekzak past zit hij eigenlijk wel standaard in mijn tas. Het leuke bloemetjes print telefoonhoesje, ligt heerlijk in de hand en geeft je weer het gevoel een ‘vierkant’ iPhone 4 in de hand te hebben. Een heerlijke old-school vibe die ik de laatste tijd goed kan waarderen.

En hoe awesome is deze lipstick powerbank voor je telefoon? Wanneer je net als mij Instagram en Snapchat verslaafd bent is een oplader bij je hebben wel een must. Zeker wanneer je op reis gaat kan je simpelweg niet zonder. Hij komt met een klein kabeltje waarmee je hem gemakkelijk op kunt laden. En omdat het een universele powerbank is, heb je wel een eigen kabel nodig wanneer je jou telefoon op gaat laden.

Bij Smartphonehoesjes,nl, waar ik beide leukerds bestelde kun je ook prima terecht wanneer je een een leuk hoesje of een handige gadget voor jou Nokia, Huawei zoekt of misschien wel gaat voor een Xperia E4g case

‘Can’t leave the house without my lipstick on’ – Natalia Kills. 

Hier ben ik het zo mee eens. Ik neem altijd een lipstick mee, en wanner ik een klein beauty tasje in mijn tas heb loopt deze verzameling al snel uit de hand en heb ik vaak meerdere kleuren om uit te kiezen. A girl has got to love her lipsticks, right? En je bent een liefhebber, of je bent een liefhebber. My latest obsession? Dat is duidelijk een nude lipstick. En in dit geval is dat er een van Marc.

what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJEen portemonnee is misschien wel voor de hand liggend als je op stap gaat en ergens heb ik ook a thing for mooie exemplaren. Het liefst moet hij ook passen bij de tas waar hij in zit en bij mijn stijl. In de Designer Outlet van Roermond werd ik verliefd op dit lieve zacht groene exemplaar van Fossil en deze hoop ik helemaal te verslijten. De liefde zit namelijk diep. heel. diep.

Ook een Marc Jacobs beauty tasje mag niet ontbreken, deze kwam samen bij een Daisy zak parfum en figureert als opslag voor mijn medicatie. Ik kan nooit de deur uit zonder voldoende medicijnen bij mij te hebben. In case off.. ergens langer te blijven dan gepland of voor onverwachte wendingen van uitjes. Dan ben ik liever goed voorbereid om vroegtijdig af te moeten druipen te voorkomen.

Deodorant en desinfecterende handgel spreken wel voor zich denk ik. Ik ben nog net geen hygiene freak maar met schone handen eten en over straat gaan vind ik een must. Naast fris ruiken. Geen overbodige luxe denk ik zo.

what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJLast but not least, is het Herschel tasje waar mijn visitekaartjes in zitten. Het is als blogger belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan met voldoende visitekaartjes op zak. You never know when a good blog deal is coming up. 

what's in my bag too hot to handle Hobo lifestyle by linda marc by marc jacobs work wear MbMJEen tas die ik al lang op het oog had, een kleur waar ik verliefd op was, onderdeel van een collectie waaruit ik niet kon kiezen. Een tas waarvan ik nooit had durven dromen dat ik hem om mijn arm kon hangen (naast de pas sessie in de winkel) en ik heb het gevoel dat ik mijzelf af en toe nog eens moet knijpen om te weten dat het echt geen droom is. Het wordt nu natuurlijk wel een must dat wanneer ik echt ga samenwonen met vriend lief, dat deze tassen dan een ruimte krijgen in huis die ze verdienen. En daarnaast is het haast een collectors item, zeker omdat de collectie vernieuwd in de winkels ligt en Marc by Marc Jacobs straks voorgoed gaat verdwijnen. En daarom vind ik het extra speciaal dat ik deze beauty in mijn MbMJ familie mag ontvangen! Hi Marc, you’re soooo welcome! 


 

Welke essential mag niet ontbreken in jou tas?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

11 Reacties

 1. 7 oktober 2015 / 00:20

  Die tas! Die portemonnee! Dat hoesje! Aaaaah! Hoezo gaat MbMJ er binnenkort mee stoppen?

  • Linda
   Auteur
   7 oktober 2015 / 12:53

   Marc by Marc Jacobs gaat verder onder de naam Marc Jacobs en de goedkopere lijn MbMJ gaat hij dus onder Marc Jacobs uitbrengen. Zover ik weet zijn de designers ook alweer iets voor zichzelf gaan doen. Ik ben echt reuze benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien!

 2. 6 oktober 2015 / 20:30

  Wauw, wat een onwijs mooie tas! Ik droom echt al jaren van een Marc Jacobs tas, ze zijn zo mooi!

 3. 6 oktober 2015 / 20:13

  Wauw! Wat een geweldige tas! Ik snap dat je hier heel erg blij mee bent 😉

 4. 6 oktober 2015 / 19:41

  Wauw, ten eerste mijn complimenten voor je prachtige foto’s! Handige essentials heb je in je tas zitten. Die icecoffee vind ik ook zo ontzettend lekkerr!

 5. 6 oktober 2015 / 14:47

  Wat een gave tas!! En leuk om te zien wat je allemaal bij je draagt. Mijn tas zit altijd best veel met van alles maar ik heb altijd wel mijn portemonnee, flesje water en lippenbalsem bij me.

 6. 6 oktober 2015 / 08:52

  Wat een prachtige tas Linda! Ik ben helemaal verliefd op de zachte kleur van je nieuwe beauty! Leuk om te zien welke essentials jij allemaal meeneemt! Je portemonnee van Fossil is ook al zo een snoepje om te zien. Je hebt echt een heerlijke stijl!

 7. 28 september 2015 / 06:41

  Je tas is natuurlijk erg mooi, maar ook je portemonnee vind ik erg leuk en mooi! Fijne producten neem je met je mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda jip 1 jaar ajrig
Lifestyle Sunday | Jip viert zijn eerste verjaardag in emojis! ♡

Hi iedereen! Vandaag is het een bijzondere dag! Naast dat alle dieren vriendjes vandaag in het zonnetje worden gezet is...

Sluiten