Vegan herfst outfit

Vegan Herfst outfit Linda's Wholesome LifeNationaal Park De Biesbosch – Dordrecht

 

Vegan herfst outfit

De meeste herfstdagen voelen als een cadeautje. Warm en zacht. Dat dit betekent dat er af en toe een buitje valt maakt mij niet uit, ik geniet er intens van. Moos trouwens ook. Zijn ontvangst in Nederland was echt een warm welkom. Alleen de dag van aankomst piekte de temperatuur op slechts 9 graden, de overige dagen zijn van een heel ander kaliber. En dat komt goed uit. Door zijn zwervers bestaan is hij het gewend om veel te lopen. Ik iets minder, maar ergens tussen het genieten van de herfst, herfst outfits shooten en de vele kilometers die we nu afleggen vinden wij elkaar. Want samen is nu eenmaal alles leuker.

Deze herfst outfit droeg ik op een hele zonnige zondag. Thomas was ook mee en legde de fijnste momenten voor ons vast. Want als er iets is wat ik bijzonder vind, is het wel het feit dat wij een week daarvoor nog met zijn drieën over de stranden van Griekenland liepen. Dankbaar voor het feit dat het balletje soms ook jouw kant op kan rollen. Dankbaar dat Moos hier nu bij ons is.

De jurk die ik draag is van de Zara, een groene linnen jurk die ik vorig jaar al kocht. Nu ik eindelijk bruine laarsjes heb kan ik oprecht van zoveel meer kleding genieten, zeker omdat ik mijn rokjes en jurkjes nu veel langer door kan dragen. Het vest is van de H&M, een staple piece die ik haast dagelijks wel even omsla. H&M staat niet bekend om zijn duurzame aanpak, maar waarom ik voor het vest gekozen heb is omdat ik ook graag een vegan gebreid vest in mijn garderobe wilde hebben. De enkellaarsjes zijn van Anna Field en zij maken deze vegan outfit helemaal af.

 

Wat draag jij graag tijdens de zachte herfst dagen?

 

Liefs Linda

Delen:

4 Reacties

  1. 23 oktober 2019 / 10:55

    Oh, dat kleurenpalet! Wat een knappe foto. En wat is je hondje toch een lieverdje! ♥

  2. 23 oktober 2019 / 08:06

    Wat zie je er prachtig en stralend uit in deze mooie herfstoutfit! En de lieve Moos maakt het plaatje natuurlijk al helemaal af <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Hond adopteren Griekenland Linda's Wholesome Life
Welkom lieve Moos – Griekse adoptie hond

[dropcap]B[/dropcap]egin oktober kwam ik thuis van denk ik de meest bijzondere reis die ik ooit in mijn leven heb gemaakt....

Sluiten