TOMS glasses The Adeline | One for one ♡

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1Maar eerst deel ik graag een stukje van het prachtige werk wat TOMS doet. De Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie raakte bevriend met mensen in Argentinië en al snel viel hem op dat vele mensen hun voeten niet konden beschermen. Hij ontwikkelde een paar schoenen en voor ieder paar schoenen dat er word gekocht, geeft TOMS (tomorrow’s shoes) een paar schoenen weg. Geweldig, niet?

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1En daar is het niet bij gebleven, in 2011 werd TOMS Eyewear gelanceerd. Bij de verkoop van een zonnebril word er hulp gedoneerd in de vorm van een bril op sterkte, een operatie of medische zorg in alweer 13 verschillende landen. Inmiddels hebben zij al 275,000 mensen kunnen helpen. Het verhaal word gewoon steeds mooier!

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1Zelf ben ik erg gevoelig voor verhalen als deze, ik waardeer het erg als mensen verder kijken dan hun eigen geluk. Dat mensen zich om anderen die het minder hebben bekommeren vind ik prachtig. Het enthousiasme van het merk is één op één overgebracht tijdens de presentatie die ik tijdens de Blogtour door Amsterdam kreeg (uitgebreid verslag volgt nog) en werkt erg aanstekelijk. Ik wil dan ook niets liever dan zomerschoenen aanschaffen bij TOMS (ze hebben zelfs een trouwcollectie), alleen al voor de gedachte dat je er een ander mee kan helpen kan ik het niet laten. En daarnaast spreken de modellen mij ook erg aan.

Met de aankoop van elke bril doneert TOMS aan een mens in nood. One for One.®

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1En dan nu de zonnebril die ik mocht ontvangen van TOMS, ik had niet durven dromen dat ik zo’n onwijs mooi cadeau in mijn goodiebag zou vinden. Hij komt in een kartonnen doosje en dan zie je al snel een te mooie canvas brillen tasje. De materiaal keuze spreekt mij nu al enorm aan, zeker omdat het een grote knipoog is naar moeder natuur.

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1De complete set bevat een zonnebril, een zonnebrillen tasje, een boekje en een brillenpoets doekje.

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1De glazen zijn polarized wat inhoud dat zij niet allen tegen schadelijke zonnestralen (UVA/UVB) bescherming bieden, maar ook de hinderlijke schittering van de zon op bijvoorbeeld het water, glas of nat wegdek voorkomen. De zonnebril is dus niet alleen mooi, maar hij beschermt jou ogen ook tegen helder en fel zonlicht. Dit montuur bevat cat. 3 glazen, wat inhoud dat hij zeer geschikt is wanneer de zon fel schijnt. Zeker in tropische landen als Australië heb je dit nodig omdat de zon daar erg fel schijnt, maar ook hier geeft hij veel rust wanneer je de zon in kijkt.

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1

 Categorie 0 is geschikt voor bewolkt weer, de glazen zijn heel licht.
 Categorie 1 is geschikt voor zwak zonlicht
Categorie 2 is geschikt voor matig zonlicht
♡ Categorie 3 is geschikt voor voor helder en fel zonlicht
♡ categorie 4 is geschikt voor uitzonderlijk fel licht zoals bijvoorbeeld in de bergen

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1Het montuur vind ik ook fantastisch. Naast mijn MbMJ zonnebril is dit het enige model wat goed bij mijn gezichtsvorm past. Hij is geschikt voor dames met een ovaal, vierkant of rond hooft hebben, dames met een hartvormig gezicht raden zij toch een ander model aan. Ook de Honey Tortoise kleur vind ik prachtig, hij is tortoise-goud gecombineerd met donker roze handgeverfde strepen. De veren zijn van metaal en de voorkant bestaat uit gecombineerd materiaal, samen met de subtieke kattenoog-hoeken geeft het de zonnebril een hele moderne en toch klassieke uitstraling. Opvallend is hij zeker, en deze eye-catcher zal regelmatig op mijn neus te vinden zijn!

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1
TOMS heeft oog voor detail. En hoe mooi is het dat de visie van TOMS gewoon op de bril te vinden is? Dat de boodschap maar veel mensen mag bereiken als jij je zonnebril even neerlegt.

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1De gecombineerde kleuren geven de bril meer diepte, en daardoor oogt hij toegankelijker ondanks het vrij grote model.

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1Een foto met bril kan uiteraard niet ontbreken! Het model zit heel erg lekker, ik draag vanaf mijn 4e jaar al een bril en een fijne bril herken ik dan ook direct. Hij klemt niet achter mijn oren, is niet zwaar op de neus en de gekleurde glazen kijken erg prettig, ook wanneer het zonnetje heerlijk schijnt. Hiernaast is het ook een hele degelijke bril.

toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1

Onwijs blij ben ik met mijn nieuwe aanwinst! Het model vind ik onwijs mooi en het verhaal erachter nóg mooier. Je beschermt jou eigen ogen met een zonnebril van TOMS en je helpt direct een ander die problemen heeft met zicht. Zelf ben ik op een jonge leeftijd al een bril gaan dragen en sinds een paar jaar ben ik voor het grootste gedeelte overgestapt op lenzen. De ongemakken van slecht zicht ken ik en daarom wil ik TOMS een extra  credits geven, ik heb niets anders dan respect. En meiden uit de Amsterdamse TOMS winkel, jullie enthousiasme werkt aanstekelijk!

Deze TOMS The Adeline zonnebril vind je in de winkel en online webshop van TOMS voor €104,95.
De winkel vind je aan de Runstraat op nummer 13 in Amsterdam. 

 

Vind jij deze zonnebril ook zo gaaf?Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blog

liefslinda2Bloglovin' buttontussen regel blog

 

 

 

 


Dit artiWitte balk uitlijnen tekst afsluiter blogkel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

29 Reacties

 1. 15 maart 2015 / 22:14

  Wauw gaaf model Lin! Het hoesje vind ik ook erg mooi! Moet eerlijk zeggen dat ik het toch een hoop geld vind voor een bril. Ik kocht altijd goedkopere HM modelletjes omdat ik vaak een klungel ben met die dingen. Ik ga er op zitten in de auto of vergeet hem ergens onderweg, altijd wel wat. Ik heb veel last van het licht en heb vorig jaar toch eens een wat duurdere polaroid gekocht en is me zeer goed bevallen. Heb er nu twee en ben overtuigd om wat meer te investeren in kwaliteit. Ben al een tijdje op zoek naar een goede donkere bril die ook afsluit, alleen merk inderdaad dat het pootjesprobleem toch best lastig is. Zodra het een beetje knelt krijg ik ontzettende hoofdpijn. Binnenkort maar weer eens op zoek naar een nieuw modelletje, zal zeker eens een Toms uitproberen! Ben benieuwd!

 2. 15 maart 2015 / 11:55

  Hoe leuk is die bril! Ik ben echt een hele grote fan van TOMS, mijn schoenen van hun zijn mijn favoriete zomer schoentjes. Dus ik ga zeker eens kijken voor die bril! Thanks! xo

 3. 14 maart 2015 / 22:25

  Wat een mooi exemplaar zeg, staat goed! Maar ook fijn dat hij zo fijn voelt voor je 🙂

 4. 14 maart 2015 / 15:02

  Wauw erg mooi! En fijn dat je zo’n goede review hebt gemaakt <3

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 15:18

   Grappig, voor mij was het ook een verassing! 🙂

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 15:19

   Dat maakt hem voor mij ook nóg mooier <3

 5. 14 maart 2015 / 13:49

  Wat een leukerd! Ik heb vorig jaar op Samos met Toms schoenen in mijn handen gestaan, nog steeds spijt van dat ik ze niet heb meegenomen.. Staat je onwijs goed!

 6. 14 maart 2015 / 13:33

  Toms kende ik nog niet, maar het lijkt me een super gaaf merk! Vooral ook om het verhaal erachter. De bril is super leuk, staat je goed!

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:15

   Dank je wel voor het mooie compliment! Je zal op mijn blog ook snel een glimp opvangen van de mooie schoenen <3

 7. 14 maart 2015 / 13:33

  Hele leuke zonnebril! Staat je goed dit model:)

  xx Laura

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:15

   Ah dank je wel! <3

 8. 14 maart 2015 / 13:22

  Wat een geweldige bril, hij staat je heel gaaf…..

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:15

   Dank je wel Petra!

 9. 14 maart 2015 / 13:18

  Amazing! Staat je super mooi Linda! Wat goed dat zij ook de mensen die het wat minder goed heben willen helpen. Wanneer ik een redelijk hoge prijs betaal voor een bril, vind ik dat ook wel zo netjes. De verpakking is trouwens ook zo mooi preppy!

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:16

   Dat vind ik nou ook, dat maakt de bril eigenlijk nóg mooier <3 Dank je wel voor het mooie compliment meis!

 10. 14 maart 2015 / 12:11

  Oh wauw, I love it! Wat een super pretty zonnebril <3

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:16

   Het is echt een beauty hè? <3

 11. 14 maart 2015 / 10:39

  Wat een ontzettend tof initiatief! Ik was al fan van de schoenen actie maar wauw zo leuk dat ze verder denken dan alleen schoenen! En het is ook nog eens een heel tof model dat je prachtig staat! Hopelijk wordt dit net zo’n succes als de schoenen 🙂

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:17

   Yes dat hoop ik dus ook! Dank je wel voor het mooie compliment <3

 12. 14 maart 2015 / 09:41

  Oh, hij is ZO mooi, ik ben er ook ontzettend blij mee, wat een verrassing om die te mogen ontvangen hè. Ik kende het concept van TOMS al wel, maar heb nooit geweten dat hun winkel er zo ontzettend mooi uitzag , leuk dat we daar ook langs gingen afgelopen donderdag!

  • Linda
   Auteur
   14 maart 2015 / 14:18

   Het verhaal word zoveel mooier in de winkel <3 Leuk je gezien en gesproken te hebben donderdag! En oh, wat zijn we verwend <3 Liefs!

 13. 14 maart 2015 / 09:30

  Het verhaal achter Toms is ontzettend mooi en inspirerend. Mooie zonnebril heb je gehad Linda, staat je super gaaf. We hebben trouwens allebei toch een ander model gehad, hihi.

 14. 14 maart 2015 / 06:41

  Hij is erg mooi! Wel wat te prijzig voor mij in verhouding met hoe vaak ik een zonnebril draag. Ik ga nog wel schoenen bestellen bij TOMS. Het is een prachtig concept.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
action shoplog, shop challenge, budget proof, €10,00, video,
€10,- Action Shop Challenge | Shoplog

Klik hier als je de video niet kunt zien. En vergeet je hem niet op HD te zetten voor de...

Sluiten