Lifestyle Sunday | Bloggers Tour door Amsterdam en aan de slag als insider van Vera Camilla

Het was een propvolle week met weer onwijs leuke dingen. Zo mocht ik aanhaken bij een bloggers tour door Amsterdam, nam ik een aantal filmpjes op en kreeg ik te horen dat ik aan de slag mag als insider van Vera Camilla. Mijn hoogtepunten heb ik uiteraard weer even op een rijtje gezet, omdat dat zo lekker weg leest op een lazy sunday. 

maart week coolbest masker clear improvement origins

Laten we eens beginnen met een selfie.. waarom niet? Ik ben namelijk erg onder de indruk van de werking van Dr. Hauschka producten op mijn huid. Ik heb mijn huid nog nooit zo zien stralen en daar word ik onwijs blij van! 

Deze heerlijke frisse limited edition drink van CoolBest ligt vanaf aankomende week in de winkels. Ik dronk hem vanuit mijn nieuwe fabulous Jar van de Action en maakte een verse smoothie met wortelen, groene appels en bleekselderij. Daar paste de komkommer, limoen en munt drank perfect bij. Pssst… heb je mijn shop challenge al gezien? 

Wat hebben we toch geluk gehad met het prachtige weer de afgelopen dagen. Jip was binnen niet te genieten en knalde bijna uit elkaar van de energie. Het was dus de hoogste tijd om de buitenwereld voor het eerst te gaan verkennen en hij vond het rete spannend. Na een kwartiertje buitenspelen (lees: schrikken van de wind en alle geluiden en je verstoppen in de baas d’r nek..) sliep hij weer uren bij, zo spannend was het. En op deze foto is de spanning mooi van zijn koppie af te lezen haha. 

Mijn lieve vriendje verraste mij met deze onwijs vrolijke slip-ons. Ik ben helemaal klaar voor de lente! Van mij mag de zon aankomende week weer net zo hard gaan schijnen als afgelopen week. 

Donderdag vertrok ik in alle vroegte richting Amsterdam na een hele korte nacht slaap. Wat mij daar te wachten stond overtrof al mijn dromen, met een gezellige groep bloggers werden wij van winkel naar winkel begeleid en hebben wij voor mijn gevoel heel Amsterdam gezien met de benenwagen. Wij bloggers hebben kennis gemaakt met mooie en inspirerende merken, de winkels en bijbehorende mensen met allen weer een bijzonder verhaal. Mijn uitgebreide verslag komt nog, ik heb deze dag gevlogd en omdat ik stiekem nog een klein beetje aan het bijkomen ben komt de vlog begin volgende week online! Wel liet ik jullie alvast mijn te mooie TOMS zonnebril al zien dit ik vond in mijn goodiebag. 

De volgende dag was ik toe aan een oppepper en testte dit heerlijke en hele donkere ‘Clear Improvement’ masker van het dochter bedrijf van Estée Lauder, Origins. Deze zuivert de poriën en werkt hydraterend. Precies wat ik nodig had die dag, heerlijk!

Het weekend is druk, mijn ouders zijn een weekendje weg en daardoor mag ik het huishouden voor even voor mijn rekening nemen. En tegelijkertijd is er nog een te leuk dotje (ook een black and tan Jack Russel) komen logeren en was het huis een waar dierenpaleis haha! Als dank kreeg ik deze heerlijke gevulde paasei van Olala Chocolade, en het liefst wil ik hem in één keer opeten haha! 

Vera Camilla X #PROVOCALIPS

insider vera camilla provocalips rimmer london blog testenLaatst kon je je opgeven om als insider voor diverse bloggers aan de slag te gaan, mijn voorkeur ging uit naar Vera Camilla. Haar beauty blog bezoek ik dagelijks en het enthousiasme waarmee zij werkt werk erg aanstekelijk. Ik vind het dan ook erg leuk om te vertellen dat ik aan de slag mag als insider en we trappen met een leuke groep bloggers en beauty liefhebbers af met de Provocalips van Rimmel . Jullie kunnen zeker nog een mooie review verwachten van deze lipsticks. Ik ben namelijk erg benieuwd of zij zo ‘kiss-proof’ zijn als ze beloven!

En voor iedereen die een opkikkertje kan gebruiken! Dit hadden Puck & Floyd kunnen zijn.. haha

What’s next?

Aankomende week staan er weer genoeg leuke dingen op het programma. Zo is vandaag mijn een na laatste kuur eindelijk afgerond, ga ik donderdag de longen uit mijn lijf zingen met Trey Songs & Nicki Minaj en heb ik zaterdag een bruiloft van mijn nicht. En daar moet nog het nodige voor geshopt worden. Kortom een heerlijke week om naar uit te kijken!

Heb jij ook zo genoten van het heerlijke weer?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 17 maart 2015 / 13:50

  Wat een top week!
  Heerlijk lenteweer, en wat is Jip toch een dropje!

  Heel veel plezier deze week, eindelijk naar Nicki 😉

 2. 15 maart 2015 / 21:57

  Wow super dat je voor Vera aan de slag mag! Ben benieuwd 😉
  X Wilmke

 3. 15 maart 2015 / 21:14

  Leuk dat je als insider aan de slag mag bij Vera! Ik ben heel benieuwd naar je review van de Provocalips,

 4. 15 maart 2015 / 21:04

  Je slip-ons zijn echt suuuper gaaf, wat ’n toffe kleurtjes! Heeft ‘ie goed uitgekozen, hihi. Leuke week was ’t, zo te zien! Dat filmpje op ’t eind heb ik de afgelopen week (misschien iets te) vaak gezien, hij blijft fantastisch! :’)

 5. 15 maart 2015 / 17:06

  Ik begrijp precies wat je bedoelt met Dr. Hauschka producten: bij mij doen ze ook echt wonderen voor mij gezicht, ben er helemaal happy mee! En wat leuk dat je in Amsterdam was voor een event en dat je zo lekker hebt genoten (zowel van de winkels als het gezelschap): ben echt benieuwd naar je vlog. Voor komende week ook weer leuke dingen op de planning zie ik, geniet er in ieder geval lekker van meis. X

 6. 15 maart 2015 / 16:00

  Wat een heerlijk week! Een masker is zó ontspannend. Die paaseitjes zien er té lekker uit

 7. 15 maart 2015 / 14:21

  Wat fijn zeg dat de producten van Dr. Hauschka zo goed voor jou werken. Echt heel fijn om te horen!

 8. 15 maart 2015 / 13:42

  Super leuk dat je ook als insider gekozen bent, me too! Ik weet alleen eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er van moet verwachten en ben daarom nog een beetje terughoudend..

 9. 15 maart 2015 / 13:18

  Wat heb je een drukke week achter de rug…ik ben erg benieuwd naar je verslag van de bloggerstour door de hoofdstad!

 10. 15 maart 2015 / 12:38

  Ja ik vond het echt heerlijk weer zeg! Daar heb ik volop van genoten, zeker in mijn pauze en dergelijke. Ik heb zelfs alweer viooltjes geplant in de tuin, dus de lente mag er nu echt aan komen van mij. Daarnaast had ik een superdrukke week met afspraken met vriendinnen, zo leuk! Die Toms bril zag er trouwens echt heel erg gaaf uit, wat leuk dat je zo’n bijzondere dag in Amsterdam hebt gehad.

 11. 15 maart 2015 / 12:05

  Leuk verslag, ik vind je schoenen super leuk! En wat fijn dat je huid zo goed reageert op Dr. Hauschka 🙂

 12. 15 maart 2015 / 09:57

  Wauw wat een heerlijke tijd heb je achter de rug, donderdag was echt zo geslaagd! Vond het super je weer te zien <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
toms see change the adeline uv cat 3 GRNGRY Polar, one for one 1
TOMS glasses The Adeline | One for one ♡

'The gift of giving' is het motto waar TOMS mee werkt. TOMS ken misschien wel van de leuke, zomerse schoentjes...

Sluiten